- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Próbáltam override-olni a zfs-mount.service -t, de nem érvényesül a felülírás.
systemctl edit zfs-mount létrehozza, megszerkesztem, de nem jó. (a journalban a hiba) Mindössze a service-ben az ExecStart sort szeretném release függetlenre változtatni.root@hyperv-ubuntu-server:~# systemctl show --all zfs-mount.service
ExecStart={ path=/sbin/zfs ; argv[]=/sbin/zfs mount -a ; ignore_errors=no ; start_time=[Mon 2019-04-15 19:28:59 CEST] ; stop_time=[Mon 2019-04-15 19:28:59 CEST] ; pid=1548 ; code=exited ; stat
ExecStart={ path=/sbin/zfs ; argv[]=/sbin/zfs mount -O -a ; ignore_errors=no ; start_time=[n/a] ; stop_time=[n/a] ; pid=0 ; code=(null) ; status=0/0 }Valamilyen trükkel kell az overridolt-ba felvenni a sort vagy nem értem mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest