Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Nos, az UBUNTU 19.04 Beta egeszen jol muzsikal, van mesa-vulkan, van opencl (ROCm), igaz felemas meg (nem szabad elfelejteni eltavolitani a mesa opencl csomagot, kulonben az az alapertelmezett, s azon meg minden elhasal, annyira nem mukodik, illetve ha nem a tamogatott kerneleken futtatod, hanem dev modban upstream kernelen, akkor csak egy reszet hasznalja a VRAMnak, ami miatt kiakadnak a banyasz programok, mert azok meg mindet kernek), felraktam a vizes BIOSt a VEGA64emre, igy nagyobb TDP keretem van a kartyan (plusz rajottam, hogy miota levizeztem azota birja a 1700+ MHzeket is) Kernel 5.0.0.8 igaz, kozben felig gepet csereltem (Az i5-5675c +Asus Z97i-PLUS + 16GB DDR3 1866 MHz kombo helyere erkezett egy Ryzen 7 2700X + 32GB DDR4 3200 MHz RAM + Asus Crosshair VII Hero WiFi kombo), s ez a csere ujabb dolgokat lokott elem.
Az alaplap Asus Aura lap, a ramok szinten, de anno mikor rendeltem a vizhuto blokkokat az RGBs blokkokat is rendeltem, s ezeknek a vezerlese megy is rendben Win alatt. A CPU blokk es a GPU FullCover blokk is RGB vilagitassal van ellatva, de linux alatt nincs hivatalos tamogatas/szoftver, szoval elojott a gond, hogy en egy szinre akarom beallitani az egeszet, ami win alatt megy is, de ujrainditas utan csak az alaplap s a memoria orzi meg a beallitott szint, az RGB Headersen nyom egy resetet s megy vissza a Rainbow effektre. Ez napkozben nem zavaro, de ejjel, foleg, mikor aludnek melette, akkor mar tul eros, tobbek kozott ezert szeretnem egy statikus szinre beallitani (illetve mert az a szin tetszik is, kb a nap narancssarga, mint sokszor ebben a videoban is. De mivel ezt csak windowsban tudom beallitani, ujrainditas utan megy vissza a rainbow. KErestem, s talaltam egy kis apro programot ra, de elakadtam vele: LINK
Konkretan, akkor itt most mit is kene csinalnom? Elvileg azt a diff filet hozza kene adnom a kernelhez? S azt hogy? Vagy ez azt jelenti, hogy ujra kell forditanom kernel sourcebol ennek a filenak a hozzaadasaval?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyaralás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest