Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok Linuxban..... Elszúrtam, szeretném a segítségeteket kérni.
Suse 9.2 alá megpróbáltam mount-olni a 250 Gb-os NTFS hdd-met. Valószínű, nem a legegyszerűbben csináltam.....
Sikerült, láttam, olvasni tudtam mindent. (Írni nem tudtam oda semmit, még mappát sem engedett létrehozni...)
Az a gond, hogy a partíció infóját azon a meghajtón átírta EzDrive-ra, és mostantól már csak a Linux látja, XP nem... Azt hittem, PartitionMagic-kel lehet rajta segíteni (XP alatt), de észleli, hogy az igazából nem EzDrive partíció, és leáll...
Vissza pedig nem tudtam csinálni a Suse alatt, hogy újra NTFS legyen...
Tud valaki segíteni, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy újra lássam XP alatt is azt a 250 Gb-nyi adatot???
Előre is köszönöm a segítségetek!
Üdv!
Driss
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi