Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Az a bosszantó, hogy kipróbáltam UEFI/MBR win gépek esetében a törlést, de a TestDisk linux live-ról indítva hibátlanul visszahozta. Viszont az mdraid esetében nekem nem sikerült megoldanom a problémát. Persze lehet a "hozzánemértés" áldozata lettem, de sürgetett az idő. Viszont jó lenne megoldani a problémát egy teszt gépen, ha esetleg még 1x valami "zseni" csak úgy lazán eldobja a partíciókat egy új GPT kiírás mellett.
Sürgetett az idő, így is ~10órába telt a resync.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest