Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
Az óra meg sem fordult a fejemben, de a https://protonmail.com, a gmail.com, a blog.hu működnek ugyanott.
A snap nem tudom, mit használ, de szintén nem tud kommunikálni a szerverével.
De kösz a tippet, ezt azért ellenőrzöm még.Ui: de ha hibás az idő, miért javul meg ha dhcp kliensként a routeren keresztül támadom őket?
No meg ott a laptopom rendszere, amin fut az ntp és láttam a tcpdumpban, hogy legalább próbálkozik.
(Csak hangosan gondolkodom, nem vitatkozom)
Ha csak a live lenne hülye, azt mondanám, a letöltött tanúsítványok közt van lejárt, de a laptop tegnap frissült és router nélkül az is kergemarhakóros.
Úgy is, hogy végre eszembe jutott a proxyt letiltani a többi gépeket kikapcsolni stb.Ui az ui-hoz
Nem tudom, említettem-e, ha bekapcsolom a protonvpn-t (ez valódi vpn), akkor minden működik, ahogy kell.
Szóval egyre olyan érzésem van, hogy a szolgáltatónál is lehet valami gáz, de nem bizonyítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jogász topic
- Proxmox VE
- Matematika topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest