Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
akadálymentesség re
ne a gnome a kaka, hanem egy tonna alkalmazás
dvd-t akartam írni, és elkezdődött a vendett, mi vana disztribben, hisz nero nincs, linuxos cuccot nem ismerek... feltettem mind, ami volt, három vagy négy volt ami grafikus... az egyik nem kezelte a dvd-meghajtót, a másik látta hogy van, de amikor ráklikkeltem egy gombra, akkor elszomorodott a kis szmájli a sarokban, majd azt mondta hogy az alkalmazás megeszi a memóriát, lője-e ki, mondtam nem, aztán három perc múlva kilőttem én, a harmadik meg úgy néz ki mintha én írtam volna pascal-ban, összevissza vannak a gombok menük... utána viszont vidáman átváltottam szebb pirosra az ablakkeretet, beállítottam másra felbontást, meg a betűket, és átmentem a rackkel a haveromhoz, dvd-t írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Macska topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ne a gnome a kaka, hanem egy tonna alkalmazás