- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
bambano #2601 üzenetére
Uhh, igazad van.
Nekem csak egy Hauppauge WinTV PCI kártyám van, semmi hardveres csoda. A kérdésem is inkább arra irányult, hogy ha van egy akármilyen videobemenetem, akkor mivel lehetne felvenni róla (v4l, v4l2 szabványú).
Az avifile a fenének kell, az egy nem létező project.Az a baj, hogy az összes általános célú v4l felvevőnek függősége a félbehagyott, nem fejlesztett, megszűnt avifile. Holott a fene akarja használni, nekem jó az xvid/ffmpeg/nuppel/akármi kodek. De ha egyszer az avifile headerjeit keresik?!?
Természetesen van mplayer, mencoder a gépemen. 64 biten.Ez jó is lenne, de sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy hirtelen kellett volna felvenni valamit - na most, a mencoder flagjaivel nincs idő órákat tökölni...
A mythtv ennél jóval több, sajna. (És éppen nem fordul le.) Nekem egy tök szimpla program kellene, auido, video kodek megadása, ha akarom, plusz paraméterek, fájlnév, majd record. És egyszerűen nem hiszem el, hogy 2-3 éve még tobzódtam a különféle felvevő-programokban, 2006-2007-re pedig _egyetlen_egy sem maradt belőlük.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest