Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_454
tag
a magánvéleményeddel egyetértek konkrétan a 10.2től azért váltam meg szivfájdalommal mert a csomagoló megörjítet: non-OSS repót vfelvettem engedélyeztem forrásaok modul látta meg engedve van de a csomagolo modul szerint már nem volt engedélyezve én is azt mondom h yast csere smartra. egyáltalán 9.1re van még támogatás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi