Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Apple Watch
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a leginkább témába vágó a kérdésem, de már nem tudok hová fordulni segítségért, a helyzetem a következő:
Korábban volt kérdésem másik fórumban, hogy a Snyology NAS-ra telepített PHP 5.6- tartalmazza -e a tidy kiegészítést.
Írtam a Synologynak és kaptam választ, hogy nem, de küldtek egy linket az archlinux oldaláról, hogy innen tudom telepíteni.
Tudnátok segíteni, hogy miként tudom ezt megoldani?
Nagyon köszönöm, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő