Hirdetés
- Yettel topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a leginkább témába vágó a kérdésem, de már nem tudok hová fordulni segítségért, a helyzetem a következő:
Korábban volt kérdésem másik fórumban, hogy a Snyology NAS-ra telepített PHP 5.6- tartalmazza -e a tidy kiegészítést.
Írtam a Synologynak és kaptam választ, hogy nem, de küldtek egy linket az archlinux oldaláról, hogy innen tudom telepíteni.
Tudnátok segíteni, hogy miként tudom ezt megoldani?
Nagyon köszönöm, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yettel topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest