- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Megvan a megoldás!
A tgt mailing listen megmondták a tutit. A CHAP authentikácíót ilyen formában nem csípi az open-iscsi initiator. Szóval újrakonfigoltam a targetet CHAP userek nélkül, és láss csodát, megy!Viszont a Windows beépített initiatorja képes CHAP kapcsolódásra, így azt is le tudtam tesztelni, megy szuperül. Már csak arra kéne rájönni, hogy az open-iscsi login parancsába hogyan lehet beleszőni a user és pass paramétereket (a konfig fájlban megoldás nem opció sajnos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tgt mailing listen megmondták a tutit. A CHAP authentikácíót ilyen formában nem csípi az open-iscsi initiator. Szóval újrakonfigoltam a targetet CHAP userek nélkül, és láss csodát, megy!