Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Senki?
Azt hittem ezek triviális kérdések... 
Amúgy érdekes módon ha nem egy csatolás a chroot, hanem a winyón van, akkor nincs semmilyen gond... Viszont azt a rengeteg kis fájlt nagyon nehézkes lenne áttenni a nasra, szóval mindenképpen szeretném megoldani szerver oldali fájlokkal.
Kérdés, hogy milyen csatolást használjak? Próbáltam szambát, de az ugye nem támogatja a symlinkeket, akkor próbáltam nfs-t, azzal is volt vmi gáz, talán a jogokkal, és próbáltam ssh csatolást, ott meg rejtélyes módon, hiába roottal csatolom fel a mappát, néhány dolgot (pl /dev/null mknodolását) nem engedi és operation not permittedet dob...
Ha pedig szerverről hozom létre, akkor is gondja van vele...Any idea?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem ezek triviális kérdések... 
Ha pedig szerverről hozom létre, akkor is gondja van vele...