- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #23846 üzenetére
Senki?
Azt hittem ezek triviális kérdések...
Amúgy érdekes módon ha nem egy csatolás a chroot, hanem a winyón van, akkor nincs semmilyen gond... Viszont azt a rengeteg kis fájlt nagyon nehézkes lenne áttenni a nasra, szóval mindenképpen szeretném megoldani szerver oldali fájlokkal.
Kérdés, hogy milyen csatolást használjak? Próbáltam szambát, de az ugye nem támogatja a symlinkeket, akkor próbáltam nfs-t, azzal is volt vmi gáz, talán a jogokkal, és próbáltam ssh csatolást, ott meg rejtélyes módon, hiába roottal csatolom fel a mappát, néhány dolgot (pl /dev/null mknodolását) nem engedi és operation not permittedet dob...
Ha pedig szerverről hozom létre, akkor is gondja van vele...
Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest