Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Macrodroid
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Hi,
valaki csinált már Nagios HA-t? 2 node-s rendszert kéne kialakítanom, de még nem tudom miként álljak neki. HA PRoxy nem játszik, mert ebben az esetben plusz vm-ket igényelne, illetve az is egy SPOF lenne. Linux HA-n gondolkoztam, de nem tudom mennyire lesznek konzisztensek az adatok a két node között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest