Hirdetés
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
egy családi használatú laptop, amire se rolling disztrót, se KDE-t nem szeretnék tenni.
Egyébként ismerem, használtam egy ideig, de nem az én világom.Milyen ddr ram való abba a laptopba? Mennyi memória van benne? Esetleg érdemes lenne bővíteni. Én a kde-re voksolnék, a windowshoz eléggé hasonló és ez egy családi gépnél előny lehet, a chakrától meg nem kell félni, csak half rolling release, nem olyan sűrűn frissül. A kde4-et használja és addig nem is váltanak feljebb míg a kde5 teljesen el nem készül. Pont az a chakra specialitása hogy komplett kde környezetet kínál. Minden van kde-re a szövegszerkesztőn táblázatkezelőn keresztül a videóvágóig(kdenlive).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként ismerem, használtam egy ideig, de nem az én világom.