Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egy családi használatú laptop, amire se rolling disztrót, se KDE-t nem szeretnék tenni.
Egyébként ismerem, használtam egy ideig, de nem az én világom.
Milyen ddr ram való abba a laptopba? Mennyi memória van benne? Esetleg érdemes lenne bővíteni. Én a kde-re voksolnék, a windowshoz eléggé hasonló és ez egy családi gépnél előny lehet, a chakrától meg nem kell félni, csak half rolling release, nem olyan sűrűn frissül. A kde4-et használja és addig nem is váltanak feljebb míg a kde5 teljesen el nem készül. Pont az a chakra specialitása hogy komplett kde környezetet kínál. Minden van kde-re a szövegszerkesztőn táblázatkezelőn keresztül a videóvágóig(kdenlive).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest