Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Google Pixel topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Vagy 35-ös vagy 36-os Chrome bétával próbáltam. Biztos nem azért volt, mert béta, mert semmivel nem instabilabb, mint a végleges, sőt, ha megjelenik hiba, azt gyorsabban javítják a bétában, mint a véglegesben. Persze ez 3 hónapja volt, és akkor még a Pepperflash is újdonság volt, és azóta kiforrotta magát.
Megnéztem most 39-es Chrome bétával. Már nincs vele baj, de még így is kicsit magasabb az erőforrásigénye, mint a FF 36 alfának. Chrome-ban teszteltem SD-s videót, ott 8-11%-ra terhelte a procit, FF-ban 5-8%-ra. Memóriafoglalás kb. azonos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest