Hirdetés
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sajnos eléggé lemaradtam multimedia terén, de most akartam egy Debian alapú NASból/hoz egy AD2P servert/adaptert fabrikálni.
Nagy szop@s árán el is jutottam odáig, hogy ki tudom rakni a hangot a szerverre/nasra, igaz még automatizálnom kell egy kicsit, de ami fáj az az, hogy recseg a hang... mint kiderült ez sajnos alapvetően is jelen van a rendszeremben. Filmeknél (már, amit lejátszik a debi), zenéknél, youtube, mindenhol. Kicsit elegem van, hogy a Debiant semmi másra nem lehet szopóág nélkül használni csak szervernek. Live CD-n, Mint alatt semmi nem volt, mondjuk ott meg a kép rezgett egy kicsit.
Szóval tudtok segíteni, miért nem megy a Debi alatt a hang rendesen, miért recseg? Pulseaudiot eltávolítottam, minden csomagot, alsa minden fent, elég öreg mondjuk.
lspci:
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation ValleyView High Definition Audio Controller (rev 0e)cat /proc/asound/card0/codec#0 | grep Codec
Codec: Realtek ALC892Megpróbálom telepíteni a Realtek HDA Codec-t, meglátjuk. Kár, hogy Ubuntu out-of-box tudja ezt. Archra nem akarok ez miatt váltani, Debian vonalon akarok maradni. Ubuntu szervert mondjuk nem néztem, hogy kezeli-e szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest