- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Android szakmai topik
- Magisk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sajnos eléggé lemaradtam multimedia terén, de most akartam egy Debian alapú NASból/hoz egy AD2P servert/adaptert fabrikálni.
Nagy szop@s árán el is jutottam odáig, hogy ki tudom rakni a hangot a szerverre/nasra, igaz még automatizálnom kell egy kicsit, de ami fáj az az, hogy recseg a hang... mint kiderült ez sajnos alapvetően is jelen van a rendszeremben. Filmeknél (már, amit lejátszik a debi), zenéknél, youtube, mindenhol. Kicsit elegem van, hogy a Debiant semmi másra nem lehet szopóág nélkül használni csak szervernek. Live CD-n, Mint alatt semmi nem volt, mondjuk ott meg a kép rezgett egy kicsit.
Szóval tudtok segíteni, miért nem megy a Debi alatt a hang rendesen, miért recseg? Pulseaudiot eltávolítottam, minden csomagot, alsa minden fent, elég öreg mondjuk.
lspci:
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation ValleyView High Definition Audio Controller (rev 0e)cat /proc/asound/card0/codec#0 | grep Codec
Codec: Realtek ALC892Megpróbálom telepíteni a Realtek HDA Codec-t, meglátjuk. Kár, hogy Ubuntu out-of-box tudja ezt. Archra nem akarok ez miatt váltani, Debian vonalon akarok maradni. Ubuntu szervert mondjuk nem néztem, hogy kezeli-e szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lightyear - befektetési app
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest