-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Én is hasonló esettel küszködöm szintén Debianon.
Nálam az van, hogy ha lan-ról átkapcsolok wifire, minden oké. Viszont ha wifiről visszarakom lanra, akkor nincs hálózat, csak p2p, azaz torrent.
ha nyomok egy /etc/init.d/networking restart -ot, csak akkor jön vissza "rendesen" a net.Azt nem értem, ha a p2p megy, akkor a nem p2p miért nem.
Van fent network manager-gnome is, a wifi abban van beállítva (jelszó, ilyenek) viszont azt látom hogy a vezetékest soha nem használta még. Bármit állítok be, nem működik rajta a vezetékes, szóval valszeg erre nem ezt használja (vagy nem állítottam be jól)
Ha megszakad a net akkor újra csatlakozik, csak akkor nem, ha átváltok wifire, majd onnan vissza lanra.
jah igen, és én is router mögül vagyok, de annak semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest