Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Melyik linuxot ajáljátok amd sempron 3000+ 1.67GHZ proci ,1.5 Gb ram és nvidia gt220 videókártyával ellátott gépre ?Az ubuntut próbáltam kb .1 másfél éve(akkori legújabb ) de azt nagyon lassúnak éreztem !Most próbáltam a mintet és ez egész gyors ,de ha tudtok jobbat megköszönném.
Még egy kedés.Lehetséges ugy telepíteni ,hogy most a c meghajtón win8 van és a linuxot a pl d-re telepítem és indulásnál kérdezze meg mlyiket indítsam?kösz a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest