Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Melyik linuxot ajáljátok amd sempron 3000+ 1.67GHZ proci ,1.5 Gb ram és nvidia gt220 videókártyával ellátott gépre ?Az ubuntut próbáltam kb .1 másfél éve(akkori legújabb ) de azt nagyon lassúnak éreztem !Most próbáltam a mintet és ez egész gyors ,de ha tudtok jobbat megköszönném.
Még egy kedés.Lehetséges ugy telepíteni ,hogy most a c meghajtón win8 van és a linuxot a pl d-re telepítem és indulásnál kérdezze meg mlyiket indítsam?kösz a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Snowboard topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest