- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer007
tag
Sziasztok!
A cégünk arra adta a fejét, hogy benevez engem egy linux üzemeltető tanfolyamra, azonban nem tudom, hogy jelenleg hol és milyen minőségben mennek ilyesmik. A google nem igazán hozott értelmes eredményt, választék se volt túl sok.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e árban sem túl elszállt, azonban minőségben elég jó képzési központot, ahol nem csak csoport esetén (értem itt, hogy nem a cégnek kell összeszedni 5-6 embert, akit képzésre akar küldeni) hajlandó képzést indítani?
A szint abszolút alapoktól kellene, windows rendszergazda vagyok, linux-al még felhasználási szinten is alig-alig foglalkoztam. Ubuntu/Debian lenne a cél, bár a disztribúciók között akkora különbség tudtommal nincs, ami az alapokat befolyásolná. Mi ubuntut használunk többnyire cégen belül.
A cél az lenne, hogy meglévő linux szervereket én is tudjak üzemeltetni, esetleg telepíteni és konfigurálni.
Amihez kellene értenem jelenleg: Ubuntu, Debian. Ezekhez még jön az Apache, Postfix.
Kérem szépen valami átfogó választ kapjak, ne csak egy linket, ami jellemző itt prohardveren.
Köszönöm!Ui.: Linux akadémiát ajánlották páran, de ha lehet olyat preferálnék, ami ad valami papírt is, ha van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest