Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer007
tag
Sziasztok!
A cégünk arra adta a fejét, hogy benevez engem egy linux üzemeltető tanfolyamra, azonban nem tudom, hogy jelenleg hol és milyen minőségben mennek ilyesmik. A google nem igazán hozott értelmes eredményt, választék se volt túl sok.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e árban sem túl elszállt, azonban minőségben elég jó képzési központot, ahol nem csak csoport esetén (értem itt, hogy nem a cégnek kell összeszedni 5-6 embert, akit képzésre akar küldeni) hajlandó képzést indítani?
A szint abszolút alapoktól kellene, windows rendszergazda vagyok, linux-al még felhasználási szinten is alig-alig foglalkoztam. Ubuntu/Debian lenne a cél, bár a disztribúciók között akkora különbség tudtommal nincs, ami az alapokat befolyásolná. Mi ubuntut használunk többnyire cégen belül.
A cél az lenne, hogy meglévő linux szervereket én is tudjak üzemeltetni, esetleg telepíteni és konfigurálni.
Amihez kellene értenem jelenleg: Ubuntu, Debian. Ezekhez még jön az Apache, Postfix.
Kérem szépen valami átfogó választ kapjak, ne csak egy linket, ami jellemző itt prohardveren.
Köszönöm!Ui.: Linux akadémiát ajánlották páran, de ha lehet olyat preferálnék, ami ad valami papírt is, ha van ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- GL.iNet OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest