- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer007
tag
Sziasztok!
A cégünk arra adta a fejét, hogy benevez engem egy linux üzemeltető tanfolyamra, azonban nem tudom, hogy jelenleg hol és milyen minőségben mennek ilyesmik. A google nem igazán hozott értelmes eredményt, választék se volt túl sok.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e árban sem túl elszállt, azonban minőségben elég jó képzési központot, ahol nem csak csoport esetén (értem itt, hogy nem a cégnek kell összeszedni 5-6 embert, akit képzésre akar küldeni) hajlandó képzést indítani?
A szint abszolút alapoktól kellene, windows rendszergazda vagyok, linux-al még felhasználási szinten is alig-alig foglalkoztam. Ubuntu/Debian lenne a cél, bár a disztribúciók között akkora különbség tudtommal nincs, ami az alapokat befolyásolná. Mi ubuntut használunk többnyire cégen belül.
A cél az lenne, hogy meglévő linux szervereket én is tudjak üzemeltetni, esetleg telepíteni és konfigurálni.
Amihez kellene értenem jelenleg: Ubuntu, Debian. Ezekhez még jön az Apache, Postfix.
Kérem szépen valami átfogó választ kapjak, ne csak egy linket, ami jellemző itt prohardveren.
Köszönöm!Ui.: Linux akadémiát ajánlották páran, de ha lehet olyat preferálnék, ami ad valami papírt is, ha van ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs