- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
pakriksz #18028 üzenetére
Nincs transzkód, sima stream van, internet radiok....
Ha nem próbáltad akkor ki kell próbálnod a zene streamhez (klasszisokkal jobb a DLNA-tól már ami nekem kell), a szobában kezdem hallgatni az asztali gépen, v. tablán, kimegyek főzőcskézni 1-2 kattintás máris az a playlist szólal meg a konyhai hangfalon ami bennt megy, ha akarom akkor az összes lejátszót vezérelhetem egy készülékről.
A készülékekken értsd "kiszuperált v. használatban lévő (ez ugye álltalában mozog velem)" androidos teló rajta a kliensprogival.
Ja és így ha zenét akarnak hallgatni a család más tagjai ha nem megy a nagygépem (nem vagyok itthon akkor ne piszkálják) akkor kliensprogikkal a cubie squeeze serverről hallgathatják a zenéket.
Ez a SATA port nagyon hiányzott minden hasonló kis olcsó arm-os lapról.
Lassan rákerül majd a zenével teletömött 2,5" vinyó is.
És az androidos squeeze emulator nagyon megéri az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest