- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 
			  Mobilarena Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CPT.Pirk Jómunkásember Itt talán hamarabb kapok segítséget, mert most sietnem kell a kérdéses géppel. Szóval adott egy régi P3-as masina, elég válogatós, így egy Ati Rage Ultra (r128) videokártya megy benne, a kártya hibátlan. 
 Debian 7 LXDE-t raktam fel mert cél egy ismerősnek az XP kiváltása és ez hasonlít rá. A gond az, hogy a Debianban lévő xorg verzióval nem megy ez a kártya. Arch fórumokban találni némi infót, frissebb Mesa, vagy driver lehet a megoldás, de nem igazán tudom merre induljak el.
 A recovery konzol megy, csináltam benne hálózatot, szóval letölteni és telepíteni tudok. Próbaképpen egy friss kernelt néztem a backportsból, de az nem oldotta meg.
 Valaki találkozott ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest