Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pár hete kérdeztem, hogy miért van gond a flash lejátszással régebbi gépen.
No tegnap meglátogattam egy ismerőst, még a Chrom 18 idején lett felrakva a Chakra neki, azóta csak használták. Viszont mivel a 21-es Chromera frissítés után nem volt többé flash lejátszás, meg a Chakra fejlesztői megszüntették az x86 ágat, így felraktam a gépre egy Manjaro-t.
Pikk-pakk, a gép szinte repül, de persze flash nem megy. Kis fejvakarás után rájöttem, hogy SSE2 kell az aktuális flashpluginnek, a proci meg csak SSE1-et tud, mert AthlonXP.
A megoldás az volt, hogy vissza kellett tenni a 10. valahányas flashplugint ami letölthető az Adobe oldaláról a mozillás plugin mappába, innentől biztonsági figyelmeztetés mellett, de van flash.Hang persze alapból nem volt, de azt a pulseaudio és pulseaudio-alsa csomagok telepítése megoldotta.
No, hátha valakinek segít majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest