Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
ragazzo
üzenetére
80 gigás a vinyóm, jelenleg 7-et adtam egy system partíciónak a többi még egyben figyel. azt mondod, hogy szedjek le a nagyból 5 gigiát, de utána mi van? hogy kell telepíteni? kiírom a két uhu-cd-t berakom aztán ő megoldja? hallottam, hogy valahogy azt is be lehet állítani, hogy az xp ne lássa az uhu-t és így nem barmol bele, sőt az uhu sem látja az xp partíciót, vagy ez kamu? egy csoporttársam mondta, hogy az uhu elég keveset tud, nincs benne java, sok mindent kell mellé telepíteni, - nekem is ez rémlik, hogy nem volt java fordító a suliban - a fedorát ajánlotta, arról viszont még soha nem hallottam. igazság szerint azért gondoltam az uhu-ra, mert (talán hülyén hangzik, de) jól néz ki és elég összerakottnak tűnik. az általam előtte látott linuxok tök igényletelek voltak + semmit sem találtam meg. mondom olyan láma vagyok, hogy még egy böngésző megnyitásán is el kell gondolkodnom, de az uhu nekem elsőre bejött.
elnézést, ha valakit megbántottam volna a leigénytelenezéssel. még1x bocs
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs