Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
ragazzo
üzenetére
80 gigás a vinyóm, jelenleg 7-et adtam egy system partíciónak a többi még egyben figyel. azt mondod, hogy szedjek le a nagyból 5 gigiát, de utána mi van? hogy kell telepíteni? kiírom a két uhu-cd-t berakom aztán ő megoldja? hallottam, hogy valahogy azt is be lehet állítani, hogy az xp ne lássa az uhu-t és így nem barmol bele, sőt az uhu sem látja az xp partíciót, vagy ez kamu? egy csoporttársam mondta, hogy az uhu elég keveset tud, nincs benne java, sok mindent kell mellé telepíteni, - nekem is ez rémlik, hogy nem volt java fordító a suliban - a fedorát ajánlotta, arról viszont még soha nem hallottam. igazság szerint azért gondoltam az uhu-ra, mert (talán hülyén hangzik, de) jól néz ki és elég összerakottnak tűnik. az általam előtte látott linuxok tök igényletelek voltak + semmit sem találtam meg. mondom olyan láma vagyok, hogy még egy böngésző megnyitásán is el kell gondolkodnom, de az uhu nekem elsőre bejött.
elnézést, ha valakit megbántottam volna a leigénytelenezéssel. még1x bocs
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi