- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Speeedfire #13326 üzenetére
szerintem a helyi szerveren akkor csak kell dovecot, és onnantól nem kell ez a kamukliens se, bármilyen "rendes" klienssel tudsz kapcsolódni.
szerintem ez az atmail eleve nem fog tudni mit csinálni vele, ha nem nyitod meg kifelé a helyi szervered imapját. akkor az meg már legalább dyndns, satöbbi. de ez persze a többi kliensre is vonatkozik.
fontos még végiggondolnod, hogy ha belövöd és a helyi szervert használod, akkor attól az "igazi" szervereken semmise fog történni. azaz rá leszel utalva a helyi szerver elérésére, ha nem akarsz ezer éve elpakolt emaileket viszontlátni az "igazi" inboxban.
én azt mondanám az egészet megspórolod, ha belősz egy kilensen egy thunderbirdöt, beállítod hogy offline töltse le a maileket az összes accról (akár egy közös listába), aztán a könyvtárat a többi adatoddal együtt normál protokoll szerint bakupolod akárhova.
szerintem okosfonon is össze lehet dobni akárhány accot a mailkliensben, aztán hogy az ezekből jövő maileket egyben vagy külön is meg lehet-e jeleníteni az más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest