- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Szia!
1. Konzol felületen úgy lehet felbontást állítani, hogy a kernelt framebuferrel töltöd be. Ebben megtudod kapcsolóként adni a kívánt felbontást, frissítési gyakoriságot. [link] (angol)
2. Nekem Gentoo alatt voltak ilyen problémáim, sajnos nem jöttem rá, hogy mi is lehet a baja, de Ubuntu alatt csodálatosan működik. Talán próbál ki, hiszen egyenesági leszármazottja a Diban-nak, sokkal dinamikusabban fejlődik, szerintem nem lesz ilyen gondod alatta. [link] (magyar)
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Kés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest