- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #11852 üzenetére
huh. ezt még emésztem. közben annyi haladás lett, hogy mint kiderült már az a / , csak még azt nem értem miért.
szóval most az van, hogy a "normál" vinyómról ez az ssd-t kezdi el betölteni, de ha ezt kihúzom, akkor a "boot" vinyó elhal "no such device <ssd blkid> -del.
teszi ezt annak ellenére, hogy a /boot -ot átmásoltam a "normálról" a "boot" lemez gyökerébe és átírtam az így bemásolt cucc grub.cfg-jében az <ssd-uuid> összes előfordulást.
most nekifutok boot-repair nevű csodaappal, ez eddig is látványosan többet értett a boothoz, mint én. ha nagyon nem indul majd jövök és megpróbálom debugolni az általad írtak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest