- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
x123456 #10173 üzenetére
Hogy én mekkora hülye vagyok... A read-timeout default 900s-os értéke miatt természetesen a 15 perc leteltével újrapróbálkozik a wget. A le- és felcsatlakozás ideje nem több mint 1-2 perc, így --read-timout=120 beállítással szépen folytatta is 2 perc múlva a letöltést. Az zavart meg - és ezt most sem értem -, hogy ha úgy szakítom meg, hogy kikapcsolom a wifi-t, akkor a wifi bekapcsolása után azonnal folytatja a letöltést, míg ha az ADSL dob le, akkor csak a read-timeout letelte után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest