Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
alapértelmezésben az ubuntu 10.04-en (és egyéb újabb ubuntu-n) milyen konfigurációs fájl játszik szerepet a grafikai beállításban, valamint a beviteli eszközökben?
egy eszköz telepítését és konfigurálását szeretném elvégezni, de csak xorg.conf-hoz van leírásom (gyártó oldaláról). de mivel nincs xorg.conf és dpkg-reconfigure xserver-xorg sem hozta létre azt, ezért kissé elakadtam. bár hozott létre cfg fájlokat a home-ban és az usr/lib-en belül.
(no meg mivel semmi hasznos beállítással kapcsolatos utility-t, panelt, programot nem találtam a menüjében.)mod: évekkel ezelőtt slackware-t használtam, akkor még xorg.conf volt a disztrókban. most már 1-2 éve csak az itthoni fájlszerveremen használok linuxot (debian lenny, x nélkül). kissé lemaradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest