- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
alapértelmezésben az ubuntu 10.04-en (és egyéb újabb ubuntu-n) milyen konfigurációs fájl játszik szerepet a grafikai beállításban, valamint a beviteli eszközökben?
egy eszköz telepítését és konfigurálását szeretném elvégezni, de csak xorg.conf-hoz van leírásom (gyártó oldaláról). de mivel nincs xorg.conf és dpkg-reconfigure xserver-xorg sem hozta létre azt, ezért kissé elakadtam. bár hozott létre cfg fájlokat a home-ban és az usr/lib-en belül.
(no meg mivel semmi hasznos beállítással kapcsolatos utility-t, panelt, programot nem találtam a menüjében.)mod: évekkel ezelőtt slackware-t használtam, akkor még xorg.conf volt a disztrókban. most már 1-2 éve csak az itthoni fájlszerveremen használok linuxot (debian lenny, x nélkül). kissé lemaradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest