- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Geller72 #34863 üzenetére
Én már végigjártam szinte mindent amit írtál, meg belekotortam a jövőbelátó varázsgömbbe is...
A te szitudban talán a legideálisabb kormány a Thrustmaster szériából kerül ki. Ha bővebb a keret akkor T300, ha soványabb akkor T150. Mindegyik jól fejleszthető a jövőben (új perec, pedál, H-s váltó, kézifék) szépen apránként ahogy szeretnéd.
Platformból a PS4Pro jelenleg jó irány, van rá szim (Assetto Corsa), félszim (GTS, pCars2) rally, kamion amit akarsz.
Megjelenítőből picit átmeneti az időszak. A 3 monitor kihajtásához már közel akkora power kell mint a VR-hoz. Ellenben bazira helyigényes (nem tudom hogyan tudod megoldani) de az a véleményem hogy így se ér a VR nyomába.
Most egy új TV-vel jobban járnál, de nem kell 55-ösnél nagyobb, mert ha közelről nézed aránytalan lesz a műszerfal, ha meg messziről akkor kisebb az illúzió és fölösleges is... Melyik típus? Az LG C9 széria kiváló lett, alacsony válaszidő és 4k120-ig G-synces! Jelenleg PC-n max 60 ig hajthatod, de a G-miatt rohadt jó lesz a mozgásmegjelenítés.
Ezzel a konfiggal kihúzod a generációváltásig, idén megjelenik (talán) a PS5, az már tudni fogja a VRR-t, kvázi G-Sync, tuti lesz rá Gran Turismo, és a korábbi szimeket is felpeccselik.
A kormány jó lesz a köv genben is, minimális ráfizetéssel megveheted az új konzolt, és várhatod a következő varázslatot: PSVR2-őt. Ez újra felébe (se) fog kerülni mint PC-s vonal, valószínűleg teljesen használható lesz szimezésre...
Talán ár-érték arányban ez a legjobb konfig.
Varázsgömb vége!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest