Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Fumaxék meg egy ilyet mutattak most.
Megnézve róla képeket a neten, egyáltalán nem estem hanyatt, hiába sztárolják ennyire.
Amúgy velük kapcsolatban egyre inkább azt érzem, hogy a mennyiség kezd a minőség rovására menni.
Ami még rohadtul irritáló bennük, hogy az építő jellegű kritikára is azonnal bedurciznak, és letiltják az adott személyt. Akármilyen hírt hoznak le, kb. mindenki azonnal kinyalja még a seggüket is, így aztán nem csoda hogy nehezen megy nekik a pozitív irányba való fejlődés, mivel azt a visszajelzést kapják minden irányból, hogy minden rendben van. Közben meg egyre inkább nem.
Régebben jobb fejek voltak, most már viszont kezdenek egyre ellenszenvesebbek lenni. És ennek az eredményét magamon is érzem, az utóbbi 1 év megjelenései közül tőlük nagyon sok mindent nem vettem meg. Könyvet szerintem legalább 2 éve nem vettem tőlük, mert nem hoz lázba egyik sem, beleolvasó alapján is az én ízlésem szerint folyamatosan mellényúlnak, pedig a régi (4-5-6+ év) könyveiktől már alig férek el. Képregény meg manga vonalon is nekem nagyjából a termékeik 20-25%-a kimarad, mert szintén nem érzem azt a hatalmas hűdejóleszvegyétek hozzáállást, amit mutatnak magukról.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest