Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Frissítettem az Androidra elérhető EU-s védettségi igazolványt leolvasó és tároló appok listáját. Mostantól itt érhető el. Ha valaki figyelemmel akarja kísérni a listát, mentse el magának a linket, mert ott fogom frissíteni.
-
Tomikaa.
tag
Ha a 13 éves testvérem elmegy oltásra, ott kell lennie valamelyik szülőnek is, vagy elég, ha egyedül viszi a kitöltött szülői beleegyező nyilatkozatot?
-------------------------
Az okostelefonos védettségi igazolványba június közepéig ígérték berakni a második oltás dátumát és a vakcina típusát. Június közepe van és még nincsenek benne. -
Tomikaa.
tag
Aki regisztrált oltásra, de még nem kapta meg és még nem foglalt időpontot (bár itt szerintem már nem sok ilyen lehet), le tudná írni azokat az új dunántúli oltópontokat pontos névvel és címmel az időpontfoglalóról, amik nincsenek még rajta a térképemen, hogy hozzáadhassam őket? Én nem tudom megnézni, mert már be vagyok oltva. Privátban is jöhet. Időszaknak a lehető legbővebb intervallumot érdemes kiválasztani, vakcinának a "Mindegy"-et.
-
Tomikaa.
tag
Most már működik. Nevet, TAJ számot, oltási dátumot és SARSCoV-2 védettséget ír ki. A betöltéséhez kell internet, de szerencsére nagyon minimális adatot fogyaszt. Kíváncsi vagyok, hogy határátlépésnél elfogadnák-e. A felettük lévő QR kódot leolvastam a Covid Control alkalmazással, ami igazából ugyanezeket írja ki, plusz a lekérdezés időpontját és hogy az adatok hitelesek.
-
Tomikaa.
tag
válasz
Tomikaa. #101912 üzenetére
Nagy nehezen sikerült regisztrálnom a telefonomat úgy, hogy eltávolítottam a Simple alkalmazást (úgy fest, hogy a banki appok akadályozzák a regisztrációt) és EESZT-re a főoldalról jelentkeztem be, ahol az újabbik fajta ügyfélkapus belépési oldalra dob. Viszont ha a bejelentkezésre megyek és beírom a PIN kódot, kidobja, hogy az oldal nem működik.
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Aki regisztrált oltásra, de még nem kapta meg és még nem foglalt időpontot (bár itt szerintem már nem sok ilyen lehet), le tudná írni azokat az új dunántúli oltópontokat pontos névvel és címmel az időpontfoglalóról, amik nincsenek még rajta a térképemen, hogy hozzáadhassam őket? Én nem tudom megnézni, mert már be vagyok oltva. Privátban is jöhet. Időszaknak a lehető legbővebb intervallumot érdemes kiválasztani, vakcinának a "Mindegy"-et.
-
Tomikaa.
tag
válasz
Tomikaa. #101464 üzenetére
A tesóm barátja valahogy kiderítette (forrást nem tudom), hogy a 18 évesekből tényleg csak azok jogosultak rá, akik idén töltötték be. Ezt azért jelezhették volna.
-------------
csababarca:
Apám márciusban kapta a 2. adag Pfizert és még mindig nem jött meg a kártya, pedig már jelezte Ügyfélkapun, hogy nem érkezett meg (anyámnak is kb. 5 hét alatt jött meg). A háziorvos küldte oltópontra. Téged a háziorvosod oltott be? Nem tudom, hogy a mi esetünkben mennyi adatot rögzített a háziorvos, de lehet, hogy akkor neki is ezért nem jött meg (van útlevele). -
Tomikaa.
tag
Elindult az időpontfoglalás a 16-18 éveseknek. A 18 éves tesómnak simán tudtam Pfizert foglalni. Viszont a szintén 18 éves barátjának nem ad ki pfizeres időpontokat. Talán ez azért lehet, mert a tesóm idén töltötte be a 18-at, a barátja meg tavaly? SMS-t nem kaptak arról, hogy lehet Pfizert foglalni.
-
Tomikaa.
tag
Az EESZT megint lehalt (korlátozottan érhető el). Nem hinném, hogy most túl lenne terhelve. Talán a 16-18 évesek időpontjait készítik elő? Esetleg újra megnyitják a lehetőséget a Pfizer foglalásra? Utóbbi esetben remélhetőleg kezdenek már valamit a kapacitással.
-
Tomikaa.
tag
Lehalt kis időre az EESZT, de viszonylag gyorsan megcsinálták. Az időpontfoglalóba végre bekerült a vakcinákra szűrés (bár a héten tudtommal csak AstraZeneca foglalható, de legalább felkészültek arra, ha többféle is lesz és amúgy is ígérték ezt a funkciót).
-
Tomikaa.
tag
Akik kihasználták a pénteki Pfizer oltást, nálatok is június 4-re ütemezték a 2. adagot? Remélem, az már jobban el lesz osztva.
-
Tomikaa.
tag
Jól értem, hogy a 18 éves testvérem is jogosult erre a fiataloknak szánt Pfizer adagra? A (normál) regisztráció már megtörtént és működik a (normál) időpontfoglaló is (legalábbis az időpontok listázása). (Mondjuk ő érettségizik, ezért csak utána lenne érdemes beoltani, hogy ne zavarják benne az esetleges mellékhatások.)
-
Tomikaa.
tag
Az AstraZenecánál még mindig 3 hónap múlva adják a 2. adagot? Beadatnám magamnak, de nyáron lehet, hogy külföldre utaznék és javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, hogy külföldre csak a 2. adag után fogadják el.
-
Tomikaa.
tag
Csináltam egy térképet a dunántúli kórházi oltópontokról, ami itt tekinthető meg (elnézést kérek a nem dunántúliaktól, de így is sokáig tartott az elkészítése). Nem garantálom, hogy mindenhol a megfelelő épületet jelöltem be. A pontok listája az időpontfoglaló oldalról származik. Kisebb pontokon előfordulhat, hogy nem oltanak minden nap (vagy nincs szabad lefoglalható időpont). A térkép szabadon terjeszthető, de remélhetőleg lesz majd hivatalos térkép is az egész országgal.
-
Tomikaa.
tag
válasz
Motion_Blur #98541 üzenetére
Oltópontra időpontot foglalni itt lehet (ha már regisztráltál oltásra), de itt jelenleg csak Sinopharm érhető el és voltak, akiknek nem adta le a rendszer a foglalást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest