Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Cs1csó #107844 üzenetére
Én azt nem mondtam, hogy ördögtől való. Főleg olyan helyen, ahol nem megfelelő a víz minősége.
" és ha egyébként egészségesen táplálkozunk akkor elegendő ásványi anyag jut be egyéb módon is a szervezetünkbe."
Ebben az esetben sincs szükség mesterséges pótlásra.Csak azért kérdeztem rá, mert valakitől, aki ilyen szinten ellenez mindent, ami nem természetes, érekesen hat hogy puszta kíváncsiságból tablettákat kapokod.
-
válasz
Cs1csó #107328 üzenetére
abban hibázol, hogy szerinted egy nemzeti radikális pártnak mindenben szembe kellene mennie a kormánnyal, holott nem ez a lényeg
nagyon tovább nem offolnék itt erről, de annyit muszáj megjegyeznem, hogy nagyon nagy bajba kerülhet az ország, ha a baloldali lmbtq-szoci csapat kerül hatalomra
és ez független attól hogy mennyire lehet utálni a mostani kormányt
én egy fidesz-mi hazánk koalícióval így látatlanban jobban kibékülnék mint a "másik oldallal"
aztán majd leglátjuk mi lesz -
_Atesz
addikt
válasz
Cs1csó #107320 üzenetére
"jobb" oldalon volt korábban a Jobbik és a Fidesz is.
Nincsenek oldalak, meg kellene érteni. Ezek csak a fejekben léteznek.
A legnagyobb cirkusz az ami választás, kiállítanak 2 embert és szavazz. Hasonló, mint a hazai közbeszerzés, mielőtt kiírják, már lehet tudni ki nyer.
AsbeePontosan.
-
_Atesz
addikt
válasz
Cs1csó #107314 üzenetére
Nem. Vona Gábor 2.0
Ahogy korábban Vona is sok szépet és jót mondott, most ő is ezt teszi.
Aztán ahogy Vona is otthagyta a Jobbikos szavazókat, majd neki is lesz egy szerepe.
Politikai ámítás, terelgetés. Sajnos a nép igen nagy része nem tudja, hogy ez csak egy színjáték, ahol valójában nincs választás. -
_Atesz
addikt
válasz
Cs1csó #107291 üzenetére
Azért, mert hidroxiklorokin-nal és Cinkkel próbálkozott, már maga a gonosz nem?
Az meg természetes, hogy aki nem áll be a bégető szuris nyájba, azt megpróbálják ellehetetleníteni.
Disk4matLett bőven az orrotok alá tolva hivatalos doksi, amire csak pislogni tudtatok, szóval nem kell ez a duma.
-
-
válasz
Cs1csó #106956 üzenetére
" ami nem más mint hogy NEM megyünk kb. SEHOVÁ."
Ez max pár hétig működik. Játsz el a gondolattal: zsúfolt belvárosi 60nm-es erkély nélküli lakás egy kamasz egy 6 és egy 1éves gyerekkel és a HO "dolgozó" + a 2 nagyobbik gyereket otthon tanító szülők összes "agycsendje" a heti 2 út a sarki boltba.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Cs1csó #106935 üzenetére
Pontosan. A maszkok normális módon való hordása csak előnyt jelenthet mindenki számára, aki meg fullad tőle az vizsgáltassa ki magát nem e asztmás.
Gsx-rr: Arról az emberek tehettek eddig is, hogy miként viselték a maszkot. Nálunk minden másnap felkerült egy új, sosem volt zsebben. Mindent lehet normálisan is csinálni, sajnos te megint másik irányból közelítetted meg a témát, a szokásos "nincs is vírus meg féreg van a maszkban" módon. -
syberia
veterán
válasz
Cs1csó #106345 üzenetére
Én már fél éve rendszeresen, általános immunrendszer erősítésre, covid-megelőzésre.
Allergia kezelésre is hatékony, anyukámnak is segített, és asztmára is bevethető. És ami nagyon jó benne: nincs ismert mellékhatása.
Ismerősöm a covid alatt végig szedte, csak 3 napra ment el a szaglása. Azóta kapott Pfizert, so far so good.
-
válasz
Cs1csó #105454 üzenetére
bocs, de nem attól alkoholista valaki, hogy naponta megiszik egy pohár italt, hanem attól, ha nem bírja ki, hogy ne igyon, ha nincs lehetősége
illetve el kell választani a testi és pszichikai függőséget, nyílván a napi egy pohárnál szó szem lehet testi függőségrőlad absurdum akkor is lehet valaki függő, ha pl el sem tud képzelni egy baráti sütögetést, találkozást ital nélkül, legyen az akár 2-3 hetente
amíg nem testi függőségről beszélünk, addig óvatosan kell ezzel a szóval dobálózni hogy "függőség", mert közel sem egyértelmű a dologsőt még azt is leírom, te mivel keverted össze ezt a kifejezést:
arra gondoltál hogy a legfrisebb orvostudomány szerint napi egy pohár alkoholos ital is káros lehet -
Disk4mat
csendes tag
válasz
Cs1csó #105306 üzenetére
Kihagytad a nanorobotokat, meg az 5G-t amit az ázsiai dokival ellentétben egy "hiteles" orvos is állít.
(Bár kib@szták az összes orvosi közösségből, kamarából a MOK is elhatárolódik tőle...)
Btw érdemes megnézni a hátteret, meg stúdió környezetet... az asztalon a kínai aranysztaniolos almát a mai napig nem értem.Radi8or#105307:
Az még nem tudni, hogy végleges-e, de a cégnél a Gazdasági CEO februárban esett át, bár kórház még épp nem kellett, de megszenvedte. A szaglása hónapokig nulla volt, és lassan kezdett visszajönni, elmondása szerint még most is kb. 60%os, de már ennek is örül.
Jah, és leköltözött az elsőre, mer a harmadikra már nem tudott felmenni. -
_Atesz
addikt
válasz
Cs1csó #104851 üzenetére
Amit mondanak, az a lényeg. Hogy kinek mennyire mértékadó, azt döntse el maga.
Nem írtam azt sem, hogy az egyetlen igazság. Mint ahogy az oltásokra sem lehet ezt írni...
Kockázatos az élet és mindig halállal végződik. Mindig mérlegelni kell, hogy mekkora kockázatot vállalsz. Ha figyelembe veszed, hogy autóbalesetben mennyi ember hal meg, akkor jobb, ha kis sem mész az utcára. Kockázatcsökkentés címén bukósisakban szoktál sétálni? Nem ugye? Pedig jelentősen nőne a túlélési esélyed.
Hol volt a Covid előtt ez a nagy hiszti? Korábban is volt influenza, itthon is sokan haltak meg benne. Hol voltak a maszkok, az oltás propaganda?
Reggie0Már miért ne lehetne? Tudod bizonyítani, hogy a proteáz-gátlás bármi hátulütővel rendelkezne?
kolopele2 húgomon átment, közel egy idősek. Egyiken 2 nap alatt, szinte meg sem érezte, másikon 2 hét alatt, nála kellemetlenebb volt, kb. mint egy erős közepes influenza. Szerinted melyik szedett D vitamint a kettő közül?
Nyilván nem széles körű teszt, de talán jelent valamit.
Én ugyanúgy felhozhatnám az oltáskárosultakat, ők vajon hogy érzik magukat?
UberMutantHagyd ezt a fröcsögést. Aki nem vaxxer, az egyből konteós. Rohanj, adasd be a kísérleti vakcinát, de ha valami balul üt ki, akkor viseld emelt fővel a következményeit!
Te sem tudod itt bizonyítani a természetes proteázgátlás hatástalanságát, mint ahogy az Ivermectinét sem. pedig ezzel a kettővel ki lehetne váltani az oltásokat és akkor ez a fórum is záródhatna.
Ehelyett had menjenek az oltások, a lezárások, a temérdek pénz az oltásokra, tesztelésekre, lélegeztetőgépekre és még ki tudja mi mindenre.
Beszélgess el azokkal is, akik elvesztették az állásukat, csak mert lezárogatunk random.
Beszélgess el a vállalkozókkal is, hogy a lezárások végett mekkora káruk keletkezett, és ezt ki térítette meg. Felvett a kormány x milliárdot kártérítésre és ebből konkréten csak a haverok kaptak pénzt. -
válasz
Cs1csó #104851 üzenetére
A duplacsavar ott van, hogy nemrégiben tényleg elismert források (nature?) írták, hogy aki az éles covidon ment át, az élethosszig tartó védelemre számíthat a memóriasejtjeinek köszönhetően és a sejtes védelem is igen komoly tuningot kap. Tehát ha valaki a szerencsés 50%-ban van és semmilyen hosszútávú kárt nem okoz nála a covid (vesekárosodástól szaglásvesztésig...), az tényleg nyerhet is ezen a találkozáson. Viszont elég rizikós...
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
Cs1csó #104703 üzenetére
Nyilván nálunk nem működne, sőt kínán kívül kb sehol nem lehetne megcsinálni, viszont kínán kívül szintem minden más országban ( ahol a népesség a töredéke a kínaihoz képest) több volt a súlyos beteg, a halálos áldozat, és hosszabbak voltak a lezárások.
A gazdaság is megmaradt, és az áldozatok száma sem emelkedett a csillagos égig. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cs1csó #104549 üzenetére
Érdekes, mert apámnál a Briggs&Stratton motoros 4 ütemű fűnyíró 15 évig használatban volt hetente minden gond nélkül. Szerintem a fő gond az, hogy elkezdtek a gyártók a minőségen "spórolni", mert nem éri meg tartós cuccot piacra dobni.
Amúgy én tök random helyekre járok bevásárolni, nincs favorit, mindent ott veszünk ahol kapni.
-
Qtya123
őstag
válasz
Cs1csó #104498 üzenetére
Nem értem miért kell a dolgot a tanárokra kihegyezni. Ugyanúgy joguk van eldönteni, hogy élnek-e az oltással vagy sem.
(amúgy meg de, szükség van rájuk, mert ha a be nem oltott tanárokat elküldenék 3 perc alatt omlana össze az oktatás és itt sírna mindenki, hogy a gyerekei megőrzésen vannak az iskolában, mert 5 osztályt kell összevonni minden nap)Ennyi erővel minden olyan emberre rá lehetne sütni, hogy nincs szükség a munkahelyükön rájuk, akik nem oltatták magukat, de emberekkel állnak kapcsolatban. Pénztárosok, ügyfélszolgálatosok stb, stb...
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
Cs1csó #104397 üzenetére
Ez mondom én is, hogy nem változna semmi, ha bizonyított lenne az mesterséges/laborszökevény elmélet.
Már kint van, ferőz, mutálódik... Nem könnyítené meg a vakcina/gyógyszer fejlesztést sem az esetleges laboreredet ténye. És mivel legalább két nagyhatalom is közel van a tűzhöz, a felelősségre vonás / kártérítés/kármentesítés... is valószínűtlen. (Kié a felelősség, milyen arányban, kinek térítenek , és mit, ráadásul nehhez 100000%-os megdönthetetlen bizonyítékok kellenének, amik soha nem lesznek)
Továbbra is feltételes módban beszélve, esetleg annyi változna, hogy a hadipar mostantól jobban figyelne, az ilyesmire, lesz egy pár új protokoll, meg szigorúbb felügyelet. Persze ez mind csak egy elmélet. -
válasz
Cs1csó #104028 üzenetére
Ja, csak olyan oltás még nincs piacon, ami tényleg megoldás lenne. A brit kórházakban lévő 2x oltottak számáról nem találtam pontos számokat, de vannak. Mivel a korona az új dögvész a politikában, a korlátozásokat valszleg még akkor is fenn fogják tartani, ha a kórházban lévő oltottak száma kevesebb lesz mint egy influenzajárvány idején.
Legalábbis egyes korlátozásokat, "természetesen" a szavazóbázisra és a huligánokra tekintettel lesznek. -
Disk4mat
csendes tag
válasz
Cs1csó #103971 üzenetére
Hát azért én még bőven látok orrlógatósokat, meg olyat, aki ffp2 esetén nem tudja, mire való a fém szál...
Más:
Kínai járványkezelés: egy nő megfertőzött kb 70 embert az indiai verzióval...
460.000 embert raktak otthoni karanténba. Az utcára nem mehetnek ki, se boltba, se a szomszédba, sehova. Mindent, és mindenkit akinek van jogosultsága kilépni a zónából ( néhány önkéntes) full fertőtlenítés. A bentiek megközelítése csak hazmat suitba, arcpajzs, és maszk. Fizikai kontakt 0.
A tartomány hermetikusan lezárva, még a kaja is nehezen jut be...
Korábban ment az a konteó, hogy milyen érdekes, hogy kínában nincsenek tömeges fertőzések a lakosság arányához képest. Hát ezért. -
Disk4mat
csendes tag
-
Disk4mat
csendes tag
válasz
Cs1csó #103673 üzenetére
Na igen ez ami aggasztó, hogy mennyire másként reagálnak rá az emberek.
Van kollégám, aki enyhe tünettel vészelte át, de a mai napig nem jött vissza a szaglása, és nagyon fáradékony, irodát kellett váltania, mert a harmadikra alig tud felmenni.
Átlagos 40es faszi, és februárban volt covidos. -
válasz
Cs1csó #103665 üzenetére
Nehéz ügy, mert az influenzához hasonlóan állatokban is tud terjedni, ráadásul a totálisan új környezet újfajta mutációkhoz nyit utat. Nem hiszem, hogy a covid kiirtható, hacsak nem oltjuk be ellene az utolsó nyércet, denevért és macskafélét.
#103666: én nem lennék ennyire optimista: kevesebb, mint egy év kellett ahhoz, hogy olyan változatok fejlődjenek ki, amik ellen a Vuhani-típusú antitestek hatékonysága 20% alatt van. Egészen biztos, hogy nincs 3évünk egy újabb vakcinageneráció terítésére, max 1 - amiből az első kör esetén fél év el is telt, azaz tippelnék karácsonyra egy olyan variánst, ami ellen már a Pfizer sem ér semmit. Ebben a tömegben úgy tűnik, simán hozta az influenza evolúciós képességét, ami nagy szó, mert az influenza nagyon pörgős alakváltó.
-
syberia
veterán
válasz
Cs1csó #103567 üzenetére
Én már fél éve tolom, nálam nem az allergia volt gond, de úgy érzem használt. Imerőst amikor november végén táncba hívta a covid egyből a feketeköményt javasoltam neki, végig szedte. Nem lett long covid, és a szaglásveszítés is csak 3 napig tartott. Ismerek olyant aki a legmodernebb allergia ellenes gyógyszereket és szteroidokat hagyta el ennek a gyógynövénynek köszönhetően.
Nincs veszítenivaló, mert a gyógyszerekkel és (kortiko)szteroidokkal szemben nincs dokumentált mellékhatás, és gyógyszerütközés sem.Már teát sem iszom. -miért nem? Zöld tea (EGCG) kis citrommal vagy magában, és napi 50 mg szerves cink a szaglás és ízérzékelés regenerálódás érdekében nem árthat, és a "sláger" C vitamin sem árt.
A cukrot nagyobb mennyiségben én is hanyagolnám.
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
Cs1csó #103558 üzenetére
A diprophos pont azért jó, mert allergia esetében elég egy adag, kb. 3 hónapig tart a hatása. Én a csuklómra kaptam egyszer nagyon régen, pont allergiás időszak volt, még csodálkoztam is hogy miért nincs semmi bajom, miközben még fű közelébe sem mehettem előtte
Évente hármat nyugodtan be lehet adatni belőle.
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
Cs1csó #103184 üzenetére
Kedvenc Tihanyi strandom a vitorláskikötő mellett (Ötvös Csöpi filmek) megvette valaki, kivágta a Tölgyfák nagy részét, majd kinyitott a plage18 hülyegyerek ficsúroknak, olyan árakkal, amit a világon nem láttam még
https://www.plage18.hu/strand/
Nézzétek az árakat, és a házirendet.
Egy ásványvizet nem vihetsz be, és egy család min 25k-ból mehet be, és akkor még nem ettek.
Ennyiért Horvátoknál tengerparti családi házat kapok.
Régen imádtam a Balcsit de egyre nő a hasonló f@szságok száma, lassan luxus lesz, miközben az átlag ember az Adrián, és az Egyiptomi tengerparton fog "sínylődni" ugyanennyiért -
Alpi.
addikt
válasz
Cs1csó #102892 üzenetére
Igen, ez jogos, de Kazahsztánnak talán inkább a szomszédossága "érdekes", mintsem a jelentős, repülővel utazgató lakossága. Nem beszélve arról, hogy akkoriban még erősen 1-2 számjegyű fertőzöttről szóltak a hírek, akik felbukantak Kínán kívül. Ők meg ugye elkapták, átestek valamin, anélkül, hogy elhagyták volna a saját kis életterüket. Természetesen ez most a feltevésnek a feltevése, teljesen értelmetlen komolyan boncolgatni, de kérdéseket azért felvethet az emberben. Még akkor is ha ezek mind "mivanha ?" kezdetűek. Mondom, semmi komolyabb céllal nem írtam le, csupán, mint ki sem zárható forgatókönyv. Nem hinném, hogy ennél komolyabb, egzaktabb történetünk lesz a jövőben, mint amit a fentebb linkelt cikk tartalmaz. Bizonyítékokkal, stb.-vel. Addig meg ami nem zárható ki, az esélyes marad.
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
Cs1csó #102758 üzenetére
Ja igen a gyúrósok agyba főbe oltják magukat az illegális ukrán szteroidokkal, külön szakirodalommal a szívnagyobbodástól a potencia gondokon át mindennel együtt. Erre itt van egy többszörösen ellenőrzött és tesztelt legmagasabb gyógyszeripari sztenderdeknek megfelelő anyag, de az áááá neeem jó, csak a feketepiaci csempész cucc a király
Ennek a mentalitásnak pedig Gődény a reklámarca. Tudjátok amúgy miért pont gyógyszerész a csávó, és hogy hogy nem a keleti csücsökben lakik? Csak költői a kérdésem -
pjen
félisten
-
-
válasz
Cs1csó #102703 üzenetére
+1, alapvetoen nincs korlatozva mar olyan nagyon az utazas/nyaralas, de szorgalmazni sem fogja senki, mert nem jo tovabbra sem a keveredes. en azert elhuzok jovo heten sielni ausztriaba, de mivel szputnyikot kaptam ezert kelleni fog egy teszt, de kibirom. ha hazajottem utana horvatorszagba megyunk, oda meg a csajomnak fog kelleni oltas hijan, de ez is tulelheto. de az ilyen csaladostol mozgasokat nem ertem. mindenhol mas a szokas, de egy temetes nem letszukseglet, vagy elmegy ra egy ember anfliabol. ha meg a nagyszulok akarnak jonni akkor osszedobja nekik a teszteket a csalad.
-
válasz
Cs1csó #102707 üzenetére
nincs szükséges rossz, egyszerűen téves amit mondassz véleményem szerint
ha engeded a veszélyeztett réteget érintkezni, mi értelme van a nem veszélyeztetteket korlátozni?biztos ismered a viccet, hogy a cserkész kutat, matat a tűz körül
megkérdezik tőle: mit csinálsz, mit keresel?
-a gyűrűmet
hol hagytad el?
-bent az erdőben
akkor miért itt keresed?
-mert itt van világos -
válasz
Cs1csó #102704 üzenetére
persze hogy kamu
ostoba, értelmetlen intézkedések ellen mindig meg lesz találva a kiskapu
a legnagyobb hülyeség edzőtermeket bezárniegyetlen értelmes intézkedés az idősek és a betegek elázárása lenne a társadalomtól, hiszen ők a veszélyeztettek
lehet itt azzal jönni hogy látszólag eégzséges ember is halt meg covidban, csak óriási baromság
egészséges emberek halnak meg szivrohamban, autobalesetben is, mégse tiltják be a sportolást és az autóvezetést semonnantól hogy nyitva az iskola, van tömegközelekdés, lehet menni tömegben élelmiszerboltokba, bármit lekorlátozni baromság, teljesen értelmetlen
vagy mindent vagy semmit, ez a véleményem -
válasz
Cs1csó #102703 üzenetére
A nyaralás más tészta, igencsak "szabályozott" körülmények közé terelném. Kell az embernek, de tuti nem az egymáshegyénhátánbulis kiadás, hanem pl a kocsiba be, egész ház 2hétre kibérel, mással nem találkozik verzió.
A "teljes oltottsággal" az a gond, hogy máris itt az indiai variáns, ami nagy ívből tesz a gyengébb vakcinákra, még a sztárolt Pfizer is csak 70% körül véd ellene. Azaz maradhatnak a lezárások tovább.
-
-
-
-
válasz
Cs1csó #102690 üzenetére
Múlt hétig alapból nem létezett olyan, hogy turizmus, a törvény betűje szerint tiltva volt. Alapos indok nélkül érkezőket konkrétan bilincsben vitték el a reptérről/briteket megörvendeztették egy 5000£-os büntetési csekkel, az utazott csak, akinek igen alapos oka volt, pl rokonát temette ÉS erről bizonyítékot is tudott felmutatni. Csak az ment, akinek muszáj volt.
OK, felszerelek a lakásodban a fürdőszoba/WC elé egy fizetőkaput, alkalmanként 100asért mehetsz be...
-
lacafaca
addikt
-
válasz
Cs1csó #102519 üzenetére
a covid ellen is lesz jó oltás majd, ha lezárul a mostani kísérleti fázis
talán ősszel, az új típusokkal már sokkal kevesebb mellékhatás lesz
meglátjuk, vannak igéretes fejlesztések
az biztos hogy sokat segítene, ha azokat a mellékhatásokat amik most vannak pontosan dokumentálnák, ez segítené a fejlesztést
csakhát a propaganda ezt nem engedi, mert hülyének nézi az embereket
pedig jelentős részük bizony nem hülye és látja ezeket a gondokat -
daneel_hu
addikt
válasz
Cs1csó #102043 üzenetére
Igen, teljesen igazatok van ebben.
De azért a mentalitást sokáig mérgezte a kommunizmus, szocializmus. Rendben, azóta felnőtt egy generáció aki szűz e téren.De a mai napig találkozom régi proli, szoci mentalitással.
Többet kéne foglalkozni csak magunkkal, nem a másikkal.Igazából bármit meg lehet tenni, tanulhatsz, dolgozhatsz, családot és céget is alapíthatsz.
És pofázhatsz is. -
lm83
őstag
válasz
Cs1csó #102025 üzenetére
Ez már nagyon sokszor le lett már írva, hogy kb ezekre számítani lehetett.
Többször volt az is téma, ne hasonlítgassunk össze nyugati országokkal halálozást, mert nem ugyanakkora esélyekkel indul el 70 éves beteg itthon én nyugaton. Részben a magyar nyugdíjasok részben a magyar egészségügy állapota miatt.
Az ország gazdasága/gazdagsága megint nem mérhető a nyugati országokéhoz. Ahol az elején még komoly támogatásokat fizettek az otthon maradóknak.
Ezekkel mind számolni lehetett az ország "állapota" múltja miatt.
Ezért kellett valami, amivel ezt az előre várható "veszteségeket" tudják ellensúlyozni.
Na hát ugye már ha azokban utolsók leszünk itt Európában, akkor valamiben elsőknek is kell lenni. Pontosan tudták, hogy ekkorát senki nem mer majd kockáztatni, úgyhogy ez is borítékolható volt.
Politikai hozadékokról most direkt nem is beszéltem. -
válasz
Cs1csó #101996 üzenetére
"A kék orvosi maszk ami már kiszőrösödött, na az a kedvencem."
Az a szőrösödés szűri legjobban a nano méretű cseppekben mozgó vírusokat. Az FFP2 maszk t rétege között is ilyen anyagréteg van, a szövet helyett.
Ennél sokkal rosszabb a maszk "szabálytalan" viselése, amikor a maszk és az arc között áramlik a levegő.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Cs1csó #101930 üzenetére
"Ezt kb. fél éve is megmondtam volna: Szeptember 1-je. Ez az az időpont amikor kb. mindennek - is - vissza kell állni a totál normál kerékvágásba."
Akkor kezdődik majd a negyedik hullám.
Antivaxxerek és regisztrálatlanok, nem átesettek között fog tarolni... de nem lesz olyan nagy mint a 3-as. Lezárások nem lesznek. -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #101765 üzenetére
Ő is rohanna, nyugi! Mindegyik oda rohan, amikor már baj van. Csak addig megy ez a natúr szöveg, amíg nincs gond. Be kéne vezetni egy olyan rendszert, hogy aki elutasítja a tudományos orvoslás vívmányait, az ne kapjon semmilyen ellátást és gyógyszert. Meglenne a választás lehetősége, de éreztetve lenne a súlya is, mert az nem járja, hogy szidalmazza a modern kor vívmányait amit olyan emberek hoztak létre, akik velük ellentétben tovább jutottak a 8 eleminél, de ha baj van, akkor nemhogy elfogadják, de követelik az ellátást. Menjenek akkor a jósnőjükhöz, kézrátétes sarlatánhoz -"régi jó bevált módszer"-, szedjenek pampafüvet mindenre IS, és problem solved. Pár évet adnék, és visítva könyörögnék vissza magukat a modern társadalomba. Elég lenne hozzá egy szimpla lyukas fog is. Persze lemehetnek a fészerbe és kikaphatják egy kombinált fogóval is, természetes ősi módon. Ha pedig netán belehalnak az esetleges vérmérgezésbe, akkor sincs gond, mivel elmondásuk szerint felkészültek a halálra ami az élet része, el kell fogadni, és semmi gondjuk nincs azzal, ha távozni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest