Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz
Reggie0 #114238 üzenetére
Valóban! Sőt!
Máté 3.1.8: " És mondá a próféta felebarátja: télvíz idején ama fagyok kezdetén oldallal előre haladj az szekereddel az éjszaka leple alatt, a piacnak kies terén, ha nem látja ítélkező. S legyen a málha hátul , és az kerék szeplőtelen, emígyen tégy, mert az jó!"Szóval nem gyökér az, aki éjjel a tesco parkolóban kilinccsel előre nyomatja amikor leesik az első hó, csak vallásos!
-
BalanceR
addikt
válasz
Reggie0 #114231 üzenetére
Hanyagoljuk a témát, mert a végén megjelennek a téligumitagadók, akik szerint csak a gumigyártó cégek találták ki ezt a télit, hogy többet adjanak el. A nyári, sőt egyes tudósok szerint a slick pályagumi is tökéletes lenne tükörjégen, mínusz 6 fokban.
A téligumi szkeptikusok bíznak azimmunrendszer..mármint bíznak a vezetési tudásukban, és micsoda terror, hogy valahol téli gumi használatra kényszeríti őket a kormány! Mit szól bele? Milyen jogon?
59-60 éve nem volt divat a téli gumi, és nem is volt ennyi baleset, meg halál az utakon! Csak meg kell nézni a statisztikákat! Józanparasztiész!
Közben meg ki tudja mi van benne, tuti rákkeltő! Ez tény! És nem is véd, mert az is UGYANÚGY balesetet szenvedhet, aki téli gumit használ, mint aki nyárit, akkor meg minek?
Olvastam a neten, hogy ha a nyárigumit bekenjük fokhagymás ivermectinnel, jobban tapad, mint a téli, persze a gumilobbi ezt próbálja eltitkolni ! Hogy mi a bizonyíték, arra, hogy blokkolják ezt az információt? Hát hogy egyetlen szaklapban sincs róla említés!
Véletlen lenne?
#azéletiskolája -
maczika
csendes tag
válasz
Reggie0 #113576 üzenetére
"az mrna technologiat tamadja es veszelyesnek allitja be"
Ezt kutatta, talált megoldásokat, szabadalmaztatott eljárásokat a témakörben, tehát ez így nem igaz. Maga állítja, hogy: "hiszek abban az ígéretben amit maga a platform nyújtani képes."
Mindemellett amire te gondolhatsz, hogy fenntartásai vannak:
"Jelenleg még gyerekcipőben jár az alapul szolgáló technológia biztonsága nem teljesen bizonyított, még nincs teljes mértékben jellemezve, de a jó hír hogy ez is meg fog történni.
A döntések hiányos információkon alapultak (semmi baj ha nem árt) ezek az emberek jóhiszeműen tették amit tettek, és egy olyan fehérjére koncentráltak amiről azt gondolták, hogy teljesen biztonságos. A vírus tüske fehérjéjére. Most egy évvel később már tudjuk, hogy ez a fehérje felelős a vírus által okozott betegségek nagy részéért, az érrendszeri endotélsejtek patológiájáért, a véralvadásért. Sajnálatos, hogy ezt a bizonyos fehérjét -ami egy biológiailag aktív formának tűnik- használták ezekben a vakcinákban." [link]Ahogy Pardi is elbeszélte, amit készítettek az ezt csinálja. Nukleozid módosított RNS gyulladás nélkül bejut a sejtekbe, ahol sok fehérje képződik róla mert semmi nem gátolja a fehérjeképződést, sőt így a transzláció jobban is működik. Sokkal több a fehérjeképződés a módosított RNSről. Hogy hogyan idomul a molekuláris biológia centrális dogmája a génmódosításhoz arról jelenleg nincs sok ismeret, de egy folyamatosan termelődő tüskefehérje amin nincs kikapcs gomb az nem foglalkozik ezzel: DNSről-RNSre, RNSről-fehérjére , ez után nincs visszaút.
Talán jogos az aggodalom.
-
maczika
csendes tag
válasz
Reggie0 #113554 üzenetére
Ahogy a Robert Malone md, virológus, immunológus mondta:
"A többszöri oltásról a következőket tudom: az immunrendszer nagyon-nagyon összetett.
Ugyanolyan összetett mint az idegrendszer, ami egyébként ugyanabból a sejttípusból származik. Hihetetlenül összetett. Ha valaki ebben a szakmában van 30 éve akkor tudja, hogy a több nem jobb. Azt feltételezni, hogy egy újabb adag felerősíti az immunitásodat olyan szintre mint korábban volt, egyértelműen bizonyítani kell. A biztonságosságot bizonyítani kell.
Immunológusként jól tudjuk, hogy van egy olyan dolog, hogy: magas zónatolerancia.
A több nem jobb, a több valójában elnyomhatja az immunválaszt."magas zónatolerancia: szerzett képtelenség immunreakcióval reagálni egy olyan antigénre, amelyre a szervezet normálisan reagál; -- más néven {immuntolerancia}, {immunológiai tolerancia} vagy {immuntolerancia}. Ezt a toleranciát úgy lehet előidézni, hogy egy állatot életük nagyon korai szakaszában, az immunrendszer érése előtt tesszük ki az antigén hatásának, vagy felnőtteknél úgy, hogy az állatot ismételten kis dózisú gyenge fehérje antigén hatásának teszik ki ({alacsony- zóna tolerancia}), vagy nagy mennyiségű antigénre ({magas zóna tolerancia}). high-zone tolerance , high-zone tolerance2
Azt ugye felesleges hozzátenni, hogy még mindig egy kísérleti oltásról van szó.
-
Qtya123
őstag
válasz
Reggie0 #113554 üzenetére
Ez így vagy, ahogy mondod.
Csak ugye a kommunikáció merőben más volt. Nem azt mondták, hogy emberek itt az oltás, de kb úgy számoljatok vele, mint az influenza oltással.
Nem, ment a duma, hogy az oltottak számára a járvány véget ért, maszk nem kell, nem kell a 3. oltás, stb...
Most meg ugyanazon emberek ezeknek a pár hónappal ezelőtti kijelentésekbek a szöges ellentettjét mondják.Mellé ugye ott a teljes fejetlenség, hogy be vagy oltva valamivel, aztán egyik ország elfogadja, a másik nem. Nem egy sikertörténet és nem az egyenes és megbízható kommunikáció mintapéldája.
HellGreg: de magánügy. Akkor nem lenne magánügy, ha világszerte a virológusok/orvosok által ki lenne járva az, hogy kötelező. Úgy mint mondjuk egy gyermekkori oltás. De jelenleg az van, hogy egy teljes katyvasz az egész. Egyik ország elfogad ezt, a másik azt. Harmadik oltás mivelgetése, döntse el a cégvezető, hogy kötelező-e stb. Mindaddig amíg így maszatolgatnak ez pontosan, hogy magánügy, pont emiatt.
-
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #111880 üzenetére
Ahogy írtam, mivel másfél éves a topic, ez gyakorlatilag nem időtáv a kérdés szempontjából.
Egyébként lehet, hogy hamarabb igaza lesz, mint gondolnátok, tekintve ezt az energiakrízist így tél előtt, az infláció alakulását, a korlátok nélküli pénznyomtatást, azt hogy az USA gyakorlatilag romokban hever, az Evergrande esetét, az ellátási láncok összeomlásának előszelét stb. stb. százával. Meglátjuk.
BalanceR: Ezt mindjárt jobban szereti a Merck is így, hogy 700$-ért adhatja 17$-os gyártási költség mellett az amerikai kormánynak, nem úgy, mint azt a másik gyógyszerét... Tudod melyiket, na... azt a izé... "lóféreghajtóját". Én is inkább ezt nyomatnám.
Az "orális megoldás" viszont zseniálisan találó leírása a szituációnak, valószínűleg leginkább az adófizetők szempontjából.
(bár gondolom a médiában ez is "ingyen" lesz) Persze lehet, hogy a 3000$-os Remdesivirnél hatékonyabb lesz.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Reggie0 #111481 üzenetére
Aha es akkor most beszeljunk a teszt hatekonytalansagarol.
Tehat megfertozodik a teszt nem mutatja meg ki meg itt csak majd Magyarorszagon es ott is betegszik meg!
Ja mar ertem!
A szaksajto 4-5 nap lappangasi idot ir nem heteket!Probalkoztok de meg mindig nem talaltatok fogast ezen a sztorin!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Reggie0 #111464 üzenetére
Azt hogy Januar ota ez van szerinted arra varnak,ok meg jol erzik magukat es nyaralnak, kutya bajuk.
Te is nagyon optimista es joindulatu ember vagyLeirtam mi van,ezt nem tudjatok cafolni, barhol tomegesen nyaralsbol megfertozodnenek emberek akkor a civid parti sajto ezen csamcsogna
-
lacafaca
addikt
válasz
Reggie0 #111313 üzenetére
és szerinted ezt föltett karokkal és csorgó nyállal fogják tűrni? (mondjuk a német van annyira debil, de hogy a mediterrán simán fölhúzza az első kandeláberre a döntéshozókat...végül is az elejétől erre megy ki a játék, tapsikoljunk a lassan de biztosan kibontakozó társadalmi feszültségek végsőkig való kiélezéséhez... hurrá
)
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #111084 üzenetére
Mondom, magyarázatokat kereshetünk arra, hogy miért ilyenek az adatok, módszertanról is lehet vitatkozni. A gond az, hogy nem ez okozta a "véleménykülönbséget" a fentebbi "vitában", hanem az, hogy "valaki" az adatokat is rosszul értelmezte, miközben megint rohadtul okosnak képzelte magát, egyben több embert hülyének nézett, amíg a valóság közbe nem szólt.
111085: Kiskalács... Megint.. Te jó ég, ez az ostoba. Olvasd már újra a beszélgetést, hogy mit próbáltál te magyarázni, ott van kerek-perec. Kigyűjtsem neked, hogy mivel érveltél?
Nézd már meg pl. ezt a hsz-ed:
111046
Miről beszélsz pl. itt? Arról, ami mindenkinek triviális, miközben úgy próbálod beadni, mint ha a másik hülye lenne, mert nem érted, hogy egyáltalán miről van szó.Ne haragudj, te szimplán egy végtelenül ostoba ember vagy, aki okosnak hiszi magát, aztán nincs olyan hét, amikor ne járatná le magát egy vitában, mert valamit vagy félreértelmez, vagy adatot elemez rosszul, vagy a másikat nem érti meg, mert valószínűleg nem is olvassa el pontosan, amit ír stb. Égeted magad napi szinten, és amikor teljesen nyilvánvalóvá válik az ostobaságod, még akkor is próbálsz rátenni egy lappal. Erre nekem nincs időm.
-
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #111065 üzenetére
Mindig oltottnak fognak számítani, max. tüntessék fel, hogy x hónapnál (4-9, ahogy érzik) régebben kapták az 1 vagy 2 oltást (típustól függően ugye), de ne tolják be egyszerűen az oltatlanok közé, mert az mocskosul félrevezető. Elvileg ugyanolyan adatokat kellene kapni, mint oltatlanok esetén, ha viszont rosszabbak lesznek az arányok, az elég kellemetlen lesz. És hát egyszerűen bevágni az oltatlanok közé, az egyértelműen fegyvert adna az "alusisakosok" kezébe, és mi mindannyian nyilvánvalóan átlátható, pontos adatokat szeretnénk ennek elkerülése érdekében, nemdebár.
Nem mondtam, hogy fogékonyak lesznek, csak azt, hogy ha jól értelmezem az adatot, akkor nem igazán van jelentősége fertőződés szempontjából az oltásnak (kórház, szövődmény stb. más kérdés). De keresem is a statisztikát, mert nagyon úgy emlékszem, hogy Izraelről láttam.
-
-
Csókolom
tag
válasz
Reggie0 #111041 üzenetére
en pedig csak olyanokat ismerek, akiknek visszajött a szaglasuk nehany het utan.
Nagy baj van itt a mai ember nem kepes mar tudomasulvenni, hogy vannak betegsegek -es legszivesebben mindenkit beoltananak. De kik hagytak az egeszsegügyet leepülni?
Ertem, tehat nincs jo egeszsegügyi ellatas, meg szar a keresztmetszet, keveset tudnak ellatni, ezert lehetöleg minden betegseg ellen legyen a fövöben kötelezö egy oltas? Ez a helyes ut? -
Csókolom
tag
válasz
Reggie0 #110920 üzenetére
jo persze, csak furcsa, hogy itt be van linkelve egy több 100 oldalas jelentes egy a temaban neves kutatotol, ahol az egesz terjedelmeben egyebkent arrol szol es aköre epül az egesz jelentessorozat, hogy termeszetes uton kerülnek at mutaciok emberekbe (zoonozissal) ...
-
Cs1csó
titán
válasz
Reggie0 #110878 üzenetére
Február végén átestem a vírus (gondolom az eredeti vagy az angol variánson) majd május végén június végén beadattam két Pfizer-t.
Nekem mit kellene tennem:
1. semmit
2. beadatni x idő múlva egy harmadik Pfizer-t
3. beadatani x idő múlva egy Moderna-át?(mást nem vagyok hajlandó beadatni, csak mRNS vakcinát)
-
HellGreg
őstag
válasz
Reggie0 #110755 üzenetére
Igen, én tavaly bevásároltam belőle, amikor még csak felröppent a hír
Más: Szlovákiában 5 év feletti gyerekeket is fognak oltani (Pfizerrel, gondolom). Ki hogy van vele? Én nem merném a gyerekeimet (6 és 8 évesek) MRNS vakcinával oltatni. Esetleg hagyományossal vagy vektorral igen, de MRNS-sel biztosan nem.
Harmadik téma: Virostopot akartam venni, erre közölték 2 gyógyszertárban, hogy betiltották, mert azt a hamis érzetet keltette, hogy véd a covid ellen. Mi kb egy éve használjuk, azóta minden betegség elkerült minket. Amikor éreztem is, hogy náthásodom, befújtam 2x, pár óra múlva teljesen eltűnt a nátha. Valami csak van benne, ha nem is covid, de ilyen általános takonyvírusok ellen szerintem iszonyat hatékony. Mondjuk néhány gyógyszertárban simán lehet kapni meg utánrendelni is, miután elmentem több helyre. Most akkor betiltották vagy nem tiltották be?
-
lacafaca
addikt
válasz
Reggie0 #110631 üzenetére
látod látod...annyi mindent elmondtam már az egy év alatt, amit ti akkurátusan elbohóckodtok, majd nagyképűen toljátok rá a bagatellizáló beszólogatásokat, meg figuráltatok rá, hát mi a fasznak törjem magam bármivel is...veszett fejsze nyele. nektek az az utatok amit jártok, így jártatok. boldog méregkúrákat kívánok az elkövetkezendő évekre
-
-
-
válasz
Reggie0 #110607 üzenetére
Flu esetén (1X sem voltam oltva, igaz 1X beálltam édesanyámmal együtt, hogy hétvégére kellett hívni rokont, hogy főzzön/süssön, nappal is 39,5 fok volt a láz 1 hétig)...
De az nem COVID volt.Nem, nem voltunk FLU-sak sem ezen kívűl...
Covid az azért más... Mint írtam (csak papagájog nem tudnak olvasni ezek szerint) oltva vagyok Szputnyikkal (2X)...
Fogaddal nézel Lóri? (írtam)
UI: Mióta Covid van, azóta nincs FLU (lófaxt nincs), pedig most is "mindenki" tüsszög, szörcsög,, hapcizik, mint minden évben egyébként, csak most annyi a különbség, hogy azt mondják A EMBEREKNEK, hogy csináltasson Covid tesztet, pedig aztán "ezer" éve ez van minden ősszel... Muppet Show...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Reggie0 #110298 üzenetére
A rézkilincseknél valahogy ezt tippeltem. A rézbevonat is megtenné mostanság.
Az UV-t sem úgy gondoltam, hogy non-sztop megy. Össze lehet azt kötni időzítővel és mozgásérzékelővel. Miután elhaladt valaki bekapcsol úgy 5 percre. Egy tömegközlekedési eszköznél a végállomásoknál a megforduláskor egy-két perc alatt is visszább tolhatná a kórokozószámot. -
-
-
válasz
Reggie0 #110227 üzenetére
Igen, a modern szavazópolgár, legyen az putrialsón Mi.-gon vagy üljön egy Frankfurti-Londoni befektetési bankban, 80+%-ban hülye, és nem érti meg, hogy 1 hónap megszorítással több évnyi nyűgöt, családtagok elvesztését, stb spórolhatna meg.
#110228: szingapúr nem olyan rossz hely, csak szűk.
-
pjen
félisten
válasz
Reggie0 #110227 üzenetére
Sajnos, mint látható a korlátozásokat nem lehet folyamatosan fenntartani, hiszen összeomlana a gazdaság.Állandóan az megy:laposítani kell a járvány görbét mert összeomlik az eü.Ausztriában méót nem omlott össze.Ha a stadion építésre és a feleslegesen beszerzett lélegeztető gépekre elköltött pénzt az eü re fordították volna, például emberek képzése nem kéne állandóan az összeomlástól rettegni.
Más: Fönököm a tavaszi két kinai után megkapta harmadiknak a pfizert azt mondták ebből még egy kell.Ami a legszebb, az oltóponton megkérdezték milyent szeretne. -
-
-
-
BalanceR
addikt
válasz
Reggie0 #108405 üzenetére
Mert az értő olvasás fizikai fájdalommal jár számukra, hamar túlterhelődik az a csekély kapacitás...
Mennyivel egyszerűbb egy videót megnézni, ahol más megmondja, hogy mit gondolj a világról, hogy mibe mit láss bele, hogy mit fogadj el hiteles infónak, és mire kiabálj kígyót-békát.
Unánanézni valaminek, több forrásból? Hiteles, a tudományos közösség által elfogadott, és megbecsült szakemberekre hallgatni? Esetleg edukálni magukat olyan témában, amihez fingjuk sincs? Micsoda hülyeség!!
Ott van benne a videóban ( Amit egy kaputelefonnal vettek fel, és szarrá tömörítettek, hogy felférjen a bitchoute-ra) . A zinternetvidejó nem hazudik! A filmben el is van magyarázva , esetleg narrálva is van , vagy van Magyar felirat, mert kutya dolog nyelveket beszélni....
Így nem kell azzal bajlódni, hogy saját gondolatuk is legyen. -
_Atesz
addikt
válasz
Reggie0 #107991 üzenetére
Na ne vadíts meg, ha nem lenne az, akkor nem használnák fűtőrendszerekben, autók motorjainak hűtésére, lakások fűtésrendszerében. Jól átveszi a hőt a víz.
Van természetesen jobb közeg is.
kolopeleNem fogok ennyit visszanyálazni, nem tudom már hol írtad.
A kötözködést nyugodtan befejezheted, te jöttél megint ide és belémkötöttél, úgyhogy nem kell reklamálni, hogy miért megint erről van szó.
"Beteges már amit itt művelsz, ne is haragudj." ez teljesen igaz rád, a folyamatos feszkókeltésedre.Most visszanéztem csak 5 fórumtárs írt ezzel kapcsolatban, úgy, hogy nem is én hoztam fel a témát. Úgyhogy nézzetek magatokba, mielőtt elkezdetek sírni, hogy a fórum nem arra megy, amerre szeretnétek.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Reggie0 #107985 üzenetére
Hát nem szerencsés az az ember, akinek az életében a legnagyobb gondot az jelenti, hogyan csírázik a bab, milyen íze lesz a víznek amikor aláírsz egy lapra valamit, rezeg a víz, és még lehetne sorolni
Szánalom a köbön már ez az egész. Mondjuk amíg mindenki reagál ezekre a bődületes ökörségekre, addig nem is lesz vége soha.
-
_Atesz
addikt
válasz
Reggie0 #107985 üzenetére
A víz könnyen átveszi a rezgést, jól tudjuk, hőközvetítő közeg, jól vezeti a hangot, stb.
Az emberi értelem és a sok szó/mondat már sokkal komplexebb történet, ráadásul ha még működne is valamilyen szinten, nehéz visszaellenőrizni és bizonyítani. Szóval egészen más tészta, mint egy egyszerű energetizálás.
.. de nem vagyok szaki, én is csak kipróbáltam valamit, amit előttem már sokan elvégeztek, ennyi. -
daneel_hu
addikt
-
-Skylake-
addikt
válasz
Reggie0 #105740 üzenetére
"Az etelnek kell, hogy legyen elvezeti erteke is.
Ez így, ebben a formában nem igaz. Egy bélszínnek , csigának , lazacnak , egy igazi , autentikus olasz tészátank van élvezeti értéke. Egy párizsis zsömlének meg nincsen. A húsfogysztás ebben a hétköznapi formában nem fenntartható, maximum lisztkukaccal. Marhával meg csirkével biztosan nem.
-
BalanceR
addikt
válasz
Reggie0 #105740 üzenetére
Akárhogy is nézzük, mindenképpen a rovar-fehérje alapú táplálkozás felé megyünk, és előbb itt lesz, mint gondolnánk. Nem azért, mert az olyan technocrata úri huncutság, hanem mert rá lesz kényszerülve az emberiség. Jelenleg nyugaton még csak egy "trendi különc" réteg próbálkozgat vele, de keleten, ázsiában simán a mindennapok része valamilyen formában a rovarfogyasztás. Nekünk még nem kell ilyesmit ennünk, de a gyerekeink már biztosan fognak, az unokáink meg már lehet, fele fele arányban fogyasztják majd a marhahússal, az azt követő generáció pedig egyre gyorsuló ütemben többet.
Egyszerűen lehetetlen lesz a folyamatosan, egyre gyorsabban szaporodó emberek tömegének élelmezése. Az állattartás még a legmodernebb technológiákkal is hihetetlenül pazarló, energia és területigényes, a horribilis vízigényről nem is beszélve. Mindemellett ha szeretnénk lenyomni, vagy legalább szinten tartani az üvegházhatású gázokat, mindenképpen le kell mondani a marha/tehénfarmokról, mert közel akkora az egyetlen állat által kiböfögött metán és egyéb gázok mennyisége élete során, mint egy autónak 5-10 év alatt.
A rovarok mellett szól az is, hogy igénytelenebbek, azonos mennyiségű fehérje előállításához kb ezred akkora terület kell, mint mondjuk egy marhafarm esetében. Vízigényük elenyésző, és el vannak akár egy pincében is...
Feldolgozni, kezelni szállítani is egyszerűbb őket, és a járványok, betegségek sem gyakoriak esetükben.
Én kifejezetten undorodom még a gondolatától is, hogy bogarat egyek, még akkor is, ha az tisztított, feldolgozott fehérje formájában van, de agyalok én is ilyen jellegű befeketésen, mert ez a jövő. -
-Skylake-
addikt
válasz
Reggie0 #105738 üzenetére
Nem is funkciója. A funckiója biztosítani az ember számára azt a mennyiségű energiát amit a nap során fel tud használni, hogy ne épüljön le a szervezete. Ezzel szemben ott a tehén ami erre sokkal korlátozottabban alkalmas (mivel a húsa felépítése olyan amilyen, laborba ezzel szemben olyanra rakod össze amilyenre csak szükséges), ráadásul kurvasok helyet foglal el egy olyan bolygón, amin abból egyre kevesebb van. A tehén mellett maximum az szól, hogy a bélszín finom étel, ezen kívűl semmi. A táplálék célja az, hogy biztosítsa azokat az anyagokat amit a szervezeted fel akar venni. Erre nyilvánvaló, hogy az a legideálisabb megoldás, amikor egy laborba mindenből pont annyit raknak az alapanyagba amire a szervezetnek szüksége van. Nincs ma már racionális érv a sima hús mellett. Egyébként vegyél Beyond Meat-et ha azt hiszed a "műhús" szar. Nem véletlenül kerül 12ezer forintba 1,2kg (12x100g) Beyond húspogácsa. Másfélszer annyiba kerül mint hasonló súlyú standard bélszín, ami a marha legdrágább alkatrésze.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Reggie0 #105732 üzenetére
Én feltétel nélkül hiszek a laborkörülémények között létrehozott táplálékokban. Minek tehén, ha lisztkukacból is lehet csinálni fehérjét ? Jöhet majd olyan cég mint most a Beyond Meat, de nem zöldség alapon, hanem majd lisztkukac alapon. Szerintem ez tök jó, hasznosabb mint a tehén az fix.
-
_Atesz
addikt
válasz
Reggie0 #105246 üzenetére
Akkor 4 közlemény még márciusból, kis olvasnivaló.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Szó van bennük 5 éves oltási tervről, annak megfinanszírozásáról.
All in one vakcina, Wave 2 vakcina, GBP510 2 komponensű nanotechnológiás vakcina.
Egy "antivaxxer" magyarázata a közleményekhez (konteók nélkül, Facebook videó link): [link]Ha csak a fele igaz, akkor el lehet gondolkodni egy picit. Aki azt hiszi megúszta 2 vakcinával, az különösen figyelmesen olvasson / hallgassa a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info