- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes: Az oxfordi vakcinának nem jó, ha túladagolják.
Ettől én nem ijednék meg, valódi náthavírusból csinálták: ha ebből túl sok van, el tudom képzelni, hogy az immunrendszer instant lerohanja és "nem marad ideje" tanulni. Mondjuk erre rájöhettek volna egy lépéssel korábban is.
#63048: nincs vele gond, mert 1x használatos
-
Darmol
senior tag
válasz
lacafaca #62507 üzenetére
Két évvel ezelőttig messzire kerültem az antibiotikumokat, úgy egyáltalán a gyógyszereket mert feleslegesek voltak. Az elmúlt két évben már négyféle antibiotikumot kipróbáltam, az utolsó egész durva volt. Mert szükség volt rá, nem akartam időm előtt lelépni. Hja, a kor se bölcsebbé se ellenállóbbá nem tesz csak ráncosabbá és kopaszabbá.
A gyógyszerek felesleges használata kifejezetten káros, de ha kell akkor bizony jó ha van. -
Ricardo
titán
A svéd királyi családba is utat talált a covid
-
South Velen
addikt
nyilván, de ez a 3 fő forrás.
És még minden hazavitt tárgyon, szerintem a mobil a legtöbbször használt és mindig hazavitt tárgy
élelmiszeren, amit lehet szintén áttörölgetünk vásárlás után, igyekszünk kevesebbszer de többet bevásárolni
illetve magában az userben is bent lehet a vírus. akkor már mindegy
-
Csatravi
senior tag
válasz
South Velen #63037 üzenetére
Lakáskulcs? Ha csak nem fotocellás az ajtó
-
snecy20
nagyúr
Azért remélem nem fog ez a dolog ilyen paranoiával vegyített hipochondriába átcsapni.
Befújja a szél az ablakon, Ázsiai homokvihar, megül a vírus a ködben, meg a telefonomon hazaviszem stb...
-
válasz
South Velen #63037 üzenetére
És még minden hazavitt tárgyon, élelmiszeren, illetve magában az userben is bent lehet a vírus.
Kíváncsi lennék hányan fertőtlenítik például a kocsikulcsot. Na az megint sokat van fogdozva.
Én mondjuk mindig is pucoltam a kocsikulcsot, azt viszont megfigyeltem, hogy a legtöbb embernél egy retektanya az egész ahogy van.
-
válasz
abw6291 #63020 üzenetére
Képernyőtörött, azaz már nem vízálló s7e-t mosogatom alkalmasint kézfertőtlenítővel, den.szesz +pici víz + pici glicerin keverékkel (otthoni "kézfertőtlenítő"), semmi baja. Szuperül lemossa az új és régi lenyomatokat a képernyőről
#63033: így van, kb a papírpénzzel állhat holtversenyben. Régebben is mostam alkalmanként.
#63032: van pár fokozat a steril és a most rántották ki a pöcegödörből kategória között. Ha több hónapja nem látott mosást, akkor utóbbi, ha mondjuk múlt héten mostad, akkor közepes... Koronára persze kicsit más a logika, az nem baci, ami önmagában is szaporodik: őt pl egy mindentfogdosós tömegközlekedős élmény után érdemes alkohollal megzuhanyoztatni. -
-
válasz
Elektrosokk #63023 üzenetére
de azért a non-stop chips-zabálás és "az ősember csinált mindent jól" között vannak árnyalatok
-
abw6291
tag
Sziasztok!
Szerintetek hogyan és mivel érdemes fertőtleníteni egy okostelefont (üvegfóliával és könyvtokkal) ami kiüti ezt a vírust, de a készülékben nem tesz kárt?
-
Ringman
félisten
letolt nadrággal állig felfegyverkezve:
Nagyon nehezek általában is az idősotthonokban dolgozók munkakörülményei, de a Magyar Dolgozók Szakszervezete egy különösen súlyos esetre hívta fel Ungár Péter LMP-s képviselő figyelmét.
A Békésen található Hajnal István Idősek Otthonában már jó másfél éve méltatlan küzdelem megy a dolgozók és az intézmény vezetése között, amit a mostani járvány csak még kiélezettebbé tett.
Mivel az otthon dolgozói félnek a megtorlástól, ezért csak közvetítőkön, azaz a szakszervezeten, illetve Ungár képviselőn keresztül jutottunk hozzá olyan dokumentumokhoz, amelyek igazolják a panaszaikat, közvetlenül nem akartak lapunknak nyilatkozni.
Eleve nagyon nehéz volt a helyzet
Az otthonban általában is rosszak a munkakörülmények. Annyira kevés a dolgozó, hogy este 18 óra és reggel 6 között egyetlen ápoló jut hatvan lakóra, akiket egyedül kellene fürdetnie, gyógyszereznie, éjszakai igényeikre reagálnia, de közben neki kell a portán fogadni a hajnalban érkező kenyérszállítót, zöldségszállítót, vagy éppen a mentőt is. -
válasz
Z.É.T. #63015 üzenetére
Nehéz ügy egy olyan egészségügytől, ami CHO szinttől kezdve Cecinéniig azt a "szakmai" véleményt hangoztatta tavasszal, hogy nem kell maszk. Aztán meg ősszel semmit se tanulva a tavaszi fejleményekből, eleresztettek egy második hullámot.
#63016: +1. de sajnos ezt se #63014, uis nem sok gázszerelő van a pedagógusi kar soraiban
-
Darmol
senior tag
válasz
Ricardo #62347 üzenetére
Egyetértek.
Ki kell kényszeríteni a döntéshozóknál, hogy az érintettek (pedagógusok, EÜ dolgozók, stb.) kapjanak 100% táppénzt, mégpedig az EU-tól a védekezésre kapott irgalmatlan mennyiségű pénz terhére, vagy a még irgalmatlanabb mennyiségű felvett hitel terhére.
Probléma megoldva, mindenki elégedett lehet.
Csak annak van oka zúgolódni ez ellen a megoldás ellen, aki el akarja lopni azt a pénzt a pedagógusok (EÜ dolgozók, stb.) elől. -
Z.É.T.
őstag
-
Csatravi
senior tag
Koronavírusos betegeket gyógyító orvos indít cikksorozatot az Átlátszón
Lovas András aneszteziológus és intenzív terápiás orvos
Első rész.
Második rész. -
Z.É.T.
őstag
Jakab Ferenc a közelgő vakcinákról - nagyon ajánlom, közérthető és szakmai.
-
Ajándékok
aktív tag
Erre már válaszoltam:
"Nem nekem lenne kényelmes, hanem a várhatóan egyre több új olvasónak lenne hasznos.
A szakembereknek adott rang is őket segítené. Nekem nincs rá szükségem, mert már tudom, kinek a hsz-ét higgyem el, kijét görgessem át olvasatlanul." -
Kékes525
félisten
válasz
philoxenia #62952 üzenetére
Nem értelek. Mit mivel vessek össze?
-
megjelennek róluk publikációk, amiket te is olvashatsz, elemezhetsz. elhiszem, hogy a nagy hangzavar eredménye, hogy minden forrás ugyanannyit ér, ugyanannyira hihető, de... nem.
olyannal nem döfetem le magam, amiről a kínai állam szaván kívül semmit sem tudni. miért tenném?
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- PayPal
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest