Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyo

senior tag

Volt egy juzerem kb. 4 eve. Szerzett ki tudja honnan egy 286 alaplapot, hozza MFM vinyokat, vezerlokartyat, IDE vinyot szinten vezerlovel es egy S3 Trio64V+ vidkartyat. Munkatars szomszedja volt, szoval en hulye raadasul vatikani valutaert vallaltam el. Az S3 monitor csatlakozojan forrasztasok nyomai latszottak, a hapi ugy magyarazta hogy tudta berakni az alaplapba siman, azert a forrasztas. Ennek kesobb nagy jelentosege lett. :) Mondanom sem kell, hogy egyik alaplapon sem volt PCI csatolo. A 286 lap sehogy se indult, bagoert szereztem neki egy 386 alaplapot (micsoda fejlodes). Majd hagytam had szenvedjen vele. Nem ment neki, jottem en. Addigra a 386 lap tapcsatijat leforrasztotta es feltette a 286 laprol valot, mert az osregi tapegysege csak abba ment bele. Mind1, mukodott. :) 1 hetig kuzdottem de sehogy sem tudtam osszehozni hogy az MFM es az IDE vinyok egyszerre mukodjenek a gepben, az S3 egy masik alaplapban nem indult el, viszont forrosodott mint egy meruloforralo.

Az illeto fenomen mar nagyon turelmetlen volt, mondtam neki, oreg sajna ehhez en keves vagyok. Visszavittem a cuccost, had duhongjon. Vennem mar vissza a 386 lapot, hja nem kellett volna forrasztgatni... Kesobb esett le, hogy az S3-at a 8 bites ISA csatiba tuszkolta bele, a monitor csatit meg atforrasztotta a masik oldalra, hogy igy biztos jo lesz. Eredmeny ismert.

Azota ezt senki sem tudta uberelni, eddig ove a palma. :)))

Új hozzászólás Aktív témák