- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy nekem jó lesz még a 4080 egy darabig. Ahogy én laikusként látom, az 50xx széria valóban mérföldkő, felvonultat új technológiákat, amik később biztos el fognak terjedni. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha kijön egy új technológia - még ha forradalmi is -, az első generációja mindig kiforratlan, kell egy kis idő, mire helyreáll. Majd meglátjuk, meddig lesz az 50xx a legújabb széria. Ha esetleg a 60xx csak pár év múlva jön, és az 50xx ára és teljesítménye már idén helyreáll, lehet, hogy beruházok egy 5080-ra, de a jelenlegi állás szerint, akinek egy erősebb 40xx kártya van most a gépében, annak tényleg csak akkor érdemes váltania, ha már nem tudja otthon hová tenni a felesleges pénzét.
Persze ez csak saját vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest