- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Enzolord
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #69226 üzenetére
ja, meg az Intert..
bagyula ne is említsd azt a szr márkát.. a nyáron vettem egy cipőt tőlük, életemben ilyen rossz cipőm ergonómiailag még sosem volt. a nagylábujjam ínhüvelye -ahogy hajlik ugye lépésnél- folyamatosan begyulladt tőle, a talpa meg egyszerűen lejt befele. így totál befele lépek, bármennyire is kifele vagy normálisan szeretnék. valami hihetetlen silány szar, a kinézete az, ami jó és amivel el tudja adni magát
persze mondanom sem kell, h nem 12ezer ft volt.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #68250 üzenetére
mtk meg mennyire ratyi volt, istenem.. pont a félidő utáni két gólt láttam, de valami hihetetlen, egy labdát nem bírtak megtartani, vagy kihozni
tökéletesen bemutatták a modernkori magyar labdarúgás színvonalát, de verném a fejét mindegyiknek ne féljetek addig, amíg nem képesek egynél több pontos passzt csinálni szorosabb szituációban
nem edzésen, meg tréningeken, hanem éles helyzetben
amíg nem képesek rá, egy fillért nem kapnának sőt, edzés után mindegyik kitakarítani a szertárt
mindegyiket a hajánál fogva kéne odaráncigálni a barcelona edzésére, jajj de nem a nagyokéhoz, ááá, elég lenne a b-csapaté bőven, hogy tanulják meg ismét az alapjait ennek a játéknak -
B0V9B
tag
válasz
peterszky #68036 üzenetére
Dilaver-t figyelik a bosnyákok, valószínűleg még ebben az évben befogják hívni a válogatottba. Ha betudná verekedni magát a kezdőcsapatba akkor megint jól járhatna a Fradi, 2-3 év múlva eltudnák adni egy nyugati klubnak.
Egyelőre ahogy nézegetem a magyar klubokat, csak az FTC csinálja azt ami minden csapatnak kellene, vagyis fiatal tehetséges külföldi játékosok vásárlása (ha már mindenképp külföldit kell venni) apróért, akiket aztán ellehet adni jó pénzért. Besic is ilyen volt, Dilaver is ingyen jött, Ramírez-ért nemzetközi piacon (főleg Bundesliga 2 szinten) tekintve picike kis összeget letéve (200 ezer euró) úgy, hogy előtte az Ecuadori válogatottban a posztján egy 36 éves Ayoví van. Nalepa is ilyen lehetne, csak a lengyelek úgyse fogják sose behívni a válogatottba a magyar bajnokságból, inkább jönnek a lengyel középcsapatokból az emberkék. Pedig KH poszton ott sincs nagy felhozatal, 30-on felüli játékosok. Egyedül a Torinos Glik és a Krasnodarban focizó Jedrejczyk az aki tényleg jobb bajnokságban edződik. Mielőtt betámad valaki, én a lengyelt nem tartom színvonalasabb bajnokságnak mint a magyart. 1998 óta nem volt BL főtáblás csapatuk, Izlandi meg Kazah csapatok ejtik ki őket évről évre. Annyi a különbség hogy ott tényleg minden meccsen legalább 70%-osan megtelik a stadion, valamint a középcsapatok tudnak annyit fizetni mint itthon az élcsapatok. -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #48275 üzenetére
olcsóbb lesz.
250-300 milliós arcfelismerő helyett 10.
gyorsabb lesz.
ez mind ok.de alapvetően más a problémám.
nagyon hosszú lenne kifejtnenem, így csak röviden.
még pár év, és minden adat össze fog gyűlni egy adatbázisban.
(hogy ezt mire alapozom, az tényleg nagyon hosszú, és ultra off.)
az összes pontgyűjtő- és hitelkártya felhasználási adatod, gps alapú mozgásod, hatóságok által, vagy önként leadott biometrikus adatod.
amíg egy gyanúsítottként ezt elveszik, addig ok.
de amikor egy sértettől és családtagjaitól is, a "kizárás" miatt, vagy az ilyen beléptetőhöz kényszerítik ki, az már nincsen rendben.
1. ha 20 év múlva elkövetsz valamit, akkor egy korábbi, önként adott minta miatt kapnak el esetleg. (persze, morálisan mondhatjuk, hogy nem kell semmit csinálni, és ha igen, vállalni kell. de akkor is...)
2. mindenki harsogja, hogy ezek az adatbázisok mennyire biztonságosak. persze. ezt mondják azok, akik fejlesztik őket, illetve használtatják velünk. (mert még véletlenül sem lopptak el nemrég dél-koreában 100 millió(!) kártyaügyfél adatot. mert annyira biztonságos volt...)tehát a fő problémám az, hogy ha ezt a beléptetőt bevezetik, ok.
használják azok, akik szeretik a gyorsaságot, kényelmet.de legyen valamilyen alternatív megoldás.
tehát ha én ezt nem akarom, akkor is legyen esélyem bejutni.
mondják azt, hogy itt egy külön kapu az ilyeneknek.
itt humán erőforrásos beléptetés van.
de ez drágább, meg kell fizetni. másfélszer annyi egy ilyen belépőjegy.én konkrétan annyira felháborodtam ezen, hogy nem tartok kizártnak egy próbapert, ha bevezetik.
az kérdés, hogy ki lehetne az alperes: az üzemeltető vagy a fradi.
van erre jogászismerősöm, majd megmondja.
ügyvédek szeretik az ilyet, mert jó ingenreklám nekik a tv-ben.
jogalap is lenne szerintem, pl. valási meggyőződéssel kapcsolatos indokkal. -
RockHaRD
addikt
válasz
peterszky #48275 üzenetére
Én sem értem ezt a nagy kifakadást ez ellen a rendszer ellen. Akinek nincs félnivalója, annak nem mindegy, hogy milyen a beléptető rendszer? Akinek meg van, mert mondjuk vandálkodna, mert ő "nagyonkeményultra", az meg nem hiszem, hogy hiányozni fog bárkinek is.
(Mondom ezt úgy, hogy életemben 3 meccsen voltam, kb 10 évvel ezelőtt, az is válogatott meccs volt. Gondolom érthető, hogy akkor miért nem járok
)
-
válasz
peterszky #32861 üzenetére
valóban nem néztem utána. leginkább azért, mert a téma szempontjából teljesen lényegtelen, hogy 3, 9, vagy 15 ezer ember jár ki a meccsre kéthetente. a lényeg, hogy megint egy szűk réteget vesznek meg kilóra, akik ettől még boldogok is, és úgy érzik, valami történik
lásd önmagad, vagy a másik túlbuzgó kollégát, aki ennek még külön topikot is nyitott.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #32762 üzenetére
1-2 dolog nem világos.
az autóbejárót kivéve a stadion teljesen körbe fog érni? vagy van még azon kívül is megszakadás a lelátón?
az építkezés szervezett keretek között látogatható? vagy hivatalaosana mezei júzer csak a konténer lelátójáig mehet?más:
nem arról volt szó, hogy diósgyőr is kap egy új stadiont?
igazából annak a csapatnak van a fradién kívül egy épkézláb szurkolótábora.
és elég fura nézni, amikor a tákolt fadeszkákon nyomorog a teltház. hogy le nem szakad...még más.
a fradinál a bérlet hogy van?
ha bérleted van, az önmagában jogosít a belépésre? vagy a bérlettel ugyanúgy kell jegyet kérni? vagy kell jegyet kérni, és + alkalmanként még fizetni is kell?****
(#32764) KisTücsök
peterszky kolléga lényeget megválaszolta.
de annyit még, hogy ebben a stadionban a nézőszám 10-22k között lesz meccsenként. vendégtől függ.
szerintem a méretét tökéletesen eltalálták. a múltkori derbin, a Puskásban is pont 22k-n voltak.
az üllői úti régi picit kicsi volt, de eléggé elavult.
ebben és a debreceniben simán lehet, (és gondolom fognak is), majd válogatott meccseket is rendezni.amire a közeljövőben még szerintem sincsen szükség, egy új, 50k-s nemzeti stadion.
az tényleg pénzkidobás. annak az árából inkább építsenek vidéken még 2 új 12-15k-sat, és újítsanak fel +4-5-öt... -
Integra
titán
válasz
peterszky #32772 üzenetére
hagyjuk már ezt a kereszteslovag beszédet, szánalmas...
sok év óta, tudatosan és folyamatosan szemet hunynak efelett a vezetők. szégyen ez mindenkinek, de leginkább neked, hogy ilyenekkel együtt kell éltetned a saját klubodat. de folytasd csak a struccpolitikát, annak aztán igazán van értelme -
Integra
titán
-
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #32257 üzenetére
ennyi hülyét.
brilliáns.
pavlov bá' szanaszét recskázná a plafont...dugó volt zuglóban, égtek a stadionban a lámpák, így biztos a 76 nézőt terelgették és zártak, mert biztos megint a fradisták...
ijj b+***
albán rangadó.
én jova leventén csodálkozok ilyenkor.
30-nak néz ki, és mindig U-akármikben szerepel. -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #31401 üzenetére
én magamban előre 4:4-et tippeltem, fradi egyenlítéssel a 90 sokadik percben.
de azért ez így jobban tetszik.***
nagyon kellett szekszárd elleni 0:10-es győzelem a kupában.
meg most ez is.
remélhetőleg vége lesz ezzel a lelki mizériának.mazó módon általában egy ismétlést mindig elkapok.
az elvesztegetett pontok közül csak 1 volt szakmailag magyarázható.
a honvéd elleni. azok piszok módon felkészültek a fradiból. a csatárokat teljesen kivették a játékból, eszméletlenül rendezetten védekeztek. szinte hiba nélkül.besic pedig az egyik meccsen, a fegyelmezetlen labda földhözvágásával szerzett 2. sárgás kiállításával jelentősen hozzájárult a következő 2 meccsen a védelem meggyengítéséhez.
de most talán végre átlendülnek a bénázáson, lelki kesergésen.
látszott a meccs után, hogy sok minden felszakadt. pláne moniz-on.
még nyilatkozni sem tudott... -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #29117 üzenetére
ja. világos.
indulat beszélt belőlem.***
éppen nézem a 3. félidőt.
a kemenes szabolcs (gyk honvéd kapusa), sokadik intejúját, szereplését hallgatom, látom.
az egyetlen, saját aggyal, értelemmel és gondolatokkal rendelkező honi focista.a legtöbb hazai edző és játékosnak kb annyi a tudománya, (a legjobb esetben), hogy némi igenlés után megismétli a riporter kérdését, válaszként, kijelentő mondatban.
nálam az iq harc és az "egyedi" szellemiség élén jelenleg kondás elemér van.
legalább 1 éve tartja a pozíciót.
néha pintér atesz megszorítja, de ő párszor használ saját megfogalamzású mondatokat is, amikor indulatos, (és sokszor az). -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #28236 üzenetére
most megint, sokadszor megnéztem az általad linkelt vidót..
ez az összeállítás is érzelmeket ébresztő.
a tavszit ugyan nem múlta számomra felül, mert a a régi albert stadion búcsúztatása volt a csúcs katarzis,
de ez előre vetíti, ha felépül végleg a stadionuk...
én régen jártam fradi meccsekre, (népsadion kettős rangadó,, 55k!!! néző volt a rekord, kb. 83'???), de ha meglesz az új, bérletet veszek. hiszem, hogy sokan vagyunk így.
az lesz a szép, amikor sok nosztalgiázó, félszívű visszatér. -> folyamatos teltház lesz...****
azért érdekes momentum:
szerintem az össz nb1 nézőszám több mint felét biztos kitette ez a meccs.
felét...****
szóval 1983-84(?).
gimis voltam.
osztálytásaimmal mentünk ki. egy kupacban.
volt köztünk honvéd, vasas, újpest szurkoló is. és páran fradisták. és tök jól elvoltunk együtt. a felső karéj bal részén. a vasas tábor mellett. akkor még volt vasas is. igen. ma már szinte nincs...
akkor még elbirta a vasbeton a sok nézőt.
amikor a fradi tábor megindult kicsit , akkor arrébb futottunk az ütközőzónában, de nyugi lett....
(jött pár rendőr és vápos. volt még tekintélyük...)akkor még nem volt tippmix, betendwin, stb. de volt kollektiv totó, amit 18 év alatt is meg tudtunk játszani....
más világ volt. szerethetőbb... -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #28133 üzenetére
jó kis panorámakép. a lilákat meg elszeparálva, jól kitették a napra. tovább barnulni.
(ez kicsit képzavaros lett.)az ászf-ek védekeznek a júzerek ellen. a szofisztikáltan fogalmazó júzer pedig az ászf-eke ellen.
balotelli csak ki bírta állítatni magát. a meccs után.
aki nem látta, és jól értettem, akkor a retek sporton most jön a psg meccs.
hogy ez most felvétel, vagy csúsztatott élő, nem vágom, mert ha jól látom 21:00 kezdés, de nem tudom, milyen idő szerint. (azt sem, hogy párizzsal egy időzónában vagyunk-e...) -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #28079 üzenetére
vajon mennyi lesz a bünti?
nemcsak a petárdázás, hanem a vége felé lévő kis kordonáttörés miatt.
a meccs utáni dolgokat már nem is mutatták, de a moniz interjú is elmaradt. mi volt még a lefújás után?***
(#28089) 7600 GS
de párszáz balf* mindig akad. hogy nem lehet már végre kamerával beazonosítani, pc-re vinni, progival kiszűrni, és a szurkolói kártyáikat letiltani.
hiába takarják el az arcukat, a beléptetésnél sál nélkül mennek be. azt is le kell videózni, kártyaszám azonosítással együtt.
és a 2-t össze kell vetni, és annyi.
legközelebb megy a meccsre a gyökér, és nem léphet be. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #26327 üzenetére
azt szeretném tőled megkérdezni, mint tapasztalt magyar futballrajongótól és -látogatótól, ilyenkor, amikor sok-sok lelkes és bátor hazai törzsszurkoló kimegy egy válogatott meccsre, hogy együtt buzdítsa a válogatott csodálatos játékosait, akkor felmerül-e kérdésként (meccs előtt/alatt/után eceterá) úgy egyébként az, hogy ki melyik hazai klubnak drukkol?
És ha felmerül, történik/történhet-e a kérdést követően esetleges attrocitás, feszültség a lelkes drukkerek közt, miután kiderül, h a mellette álló görögtüzes szurkoló mondjuk az ősellenség klubbhoz tartozik? -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #22666 üzenetére
(#22669) Tibiajax
idén fognak jönni az eredmények.
kiéhezett, jól összeszokott, önbizalommal teli, szurkólókkal teljesen, anyagiakkal is viszonylag rendben lévő, támadófocit játszó csapat.
ha most nem végezel elöl, és utána nem jut be egy nemzetközi kupacsoportba, akkor nem tudom, mikor... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
peterszky #22675 üzenetére
Igen bár tök más edzésen megcsinálni valamit pontosan mint meccsen éles helyzetben. Itthon az útóbbi azért közel se sikerül olyan sokszor.
MikE008: régebben tényleg voltak bakijai de az útóbbi 2-3 évben szerintem abszolút korrekten véd. Csak ez a korábbi bizonytalan formája ragadt meg az emberek emlékezetében.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #22452 üzenetére
mit kiabálhatnak szerinted a képen ezek a büszke futtbalisták? azt, hogy huhuu, nagyon jók vagyunk, nagyon erőssek vagyunk, végetek!, vagy azt, hogy huhuu uj stadiont építenek nekünk!, vagy azt esetleg, hogy mi kibaszott ratyik vagyunk meg szégyen, de gyertek nekünk szurkolni, hogy hajráfradi, legalább az elődeink emléke kedvéért! ?
no, csak így kérdem én ezt, mert nem tudtam leolvasni az arckifezéseikről.. -
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #22137 üzenetére
mit keresnek? alapvetően túlélést az idegenbeli meccseken.
megnéznék egy jemeni vendégszereplést. egy selejtező meccset.és hát hiába lett mások által régebben kitárgyalva, attól még semmi keresnivalójuk, semmilyen európai bajnokságban. és semmilyen ázsiai csapatnak sem.
ausztrália pedig ngyon rossz péda, mert külön földrész, igen kevés országgal. be kellett integrálódnia valahová.
habár ott van óceánia. a tököm tudja, hogy van ez. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest