- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #140544 üzenetére
Tegnap nem sikerült végig leadniuk élőben.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140468 üzenetére
az a baj, h levették frjutúbról ennek a nyomorult pintérnek a "fineszes megoldásait", na az volt az igazán mocskos jó videó, azt akartam betolni először. kár érteegy zöngeménye azért máshol még fellelhető, sajnos még nem a teljes anyag
áá, megelőztél, szirti sas
: ) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140453 üzenetére
vitán felül Botkának is ez volt élete legrosszabb meccse, az is biztos..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140433 üzenetére
-
Soulfly842
addikt
válasz
bagyulajuve #140268 üzenetére
A lényeg az, hogy nagyon jókor jött ez a félidő előtt...
Apropó, a belgák biztosra mennek most az angolok ellen, nem akarják elszórakozni, mint az első meccset... félidőben 2-0
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #140136 üzenetére
Ennyire a Tottenham BL döntőbe jutás óta nem hozott extázisba semelyik meccs. Ezt az érzést a focin kívül más sport nem tudja megadni nekem, ezért nézzük minden héten hiába kapunk néha agyvérzést tőle.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140057 üzenetére
Nagyjából egyetértek, hogy tényleg sok a panasz a futballisták részéről, miközben bőven túlfizetettek.
Másrészt viszont nem ellentmondva ehhez van egy kis hozzáfűznivalóm:
mert nekik még az a veszély sincsen, hogy elveszítik a munkájukat, ellentétben mondjuk a vendéglátásban/turizmusban élőkkel
Olaszországban az első negyedév fizetéseit a kluboknak december 1-ig utalni kell a játékosok felé, ez már eltolt időpont, cél pedig a klubok segítése volt, hogy megfelelhessenek az előírásoknak. Mindazonáltal a 20 Serie A klubból 15-nek várhatóan gondjai lesznek a bérekkel, ami pontlevonásokat eredményezhet. Szóval nem olyan rózsás a helyzet már játékosoldalon sem. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140055 üzenetére
Ha úgy adódott, hogy egy szurkolótárs válaszolt:
Rabiot megsérült, nem játszott a francia csapatban, ma vizsgálják ki az állapotát. Ha kidőlt, tér is vissza Torinóba, de az elég rossz hír, mert akkor kérdés, hogy mikorra épül fel. Bár ha nem komoly a sérülése, és még segítségére lehet a sörmeccseken a válogatottnak (portugálok és svédek ellen), akkor marad, és fennáll a további sérülés/fertőződés lehetősége a további válogatott edzéseken/meccseken.
Mindeközben a Juventus a Cagliari elleni szombati meccsre úgy készülhet, hogy Bentancur és Arthur a meccs előtti napon fog hazatérni Dél-Amerikából (rajtuk kívül Cuadrado, McKennie és Danilo fog átkelni az óceánon, hogy visszatérjen Torinóba), szóval igazán jól jönne, ha Rabiot sérülés miatt kiesne a meccskeretből. Amúgy is minden bizonnyal parádés meccs lesz a Cagliari ellen a válogatott kerettől visszatérő 15 játékossal (szokás szerint kérdés, hány lesz egyáltalán bevethető), akikből az amerikai kontinensen vitézkedők valószínűleg csak padon lesznek a hosszú út után.
Nem azt mondom, hogy ne legyenek válogatott meccsek úgy általában, de jelen helyzetben a koronavírussal és a besűrített programmal nem látom, mi értelme van ezeknek a nézők nélküli barátságos találkozóknak úgy, hogy nyáron lesz a következő világesemény a válogatottak számára, tehát nem 1-2-3 hónap múlva, hogy felkészülőmeccseket tartsanak most novemberben (a szezonkezdet óta harmadik válogatott szünetben).
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #140021 üzenetére
...sajnos... mert amíg aktív volt, ő volt a levegő ura... most meg a covid
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #139977 üzenetére
így hátha el tudjuk adni
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #139951 üzenetére
Érdemes bekapcsolni a tévét, azt mondod?
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #139943 üzenetére
Ezzel simán fogta a kossuth rádiót 2000km-ről is
TAA meg lehet lesérült... komolyan ez hiányozna még
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #139745 üzenetére
Vagy marad 0-1, vagy valaki egyet valahogy bekotor.
Elnézve az összeállításokat inkább az elöbbi. Mindkettő csapat rendesen meg van fogyatkozva, és ha már a barcika ember és gólhátrányban lehet el is engedik a mait.
De a Siófok ellen sem lesz nekik könnyű, főleg, hogy ott kibaszták az edzőt, és Waltner érkezett.
Megint el kezd inogni Vitya alatt a pad? Kapott ultimátumot, azt nagyjából teljesítette, de megint 3 vereség egymás utánba kinézőben. 0-4-es?! gólaránnyal. -
válasz
bagyulajuve #139735 üzenetére
Köszönöm a javaslatot, majd megfontolom.
-
válasz
bagyulajuve #139730 üzenetére
Még tavasszal tettem egy fogadalmat, mivel azt láttam, hogy egyre több az olyan ember az interneten (meg mindenhol), aki egyszerűen nem gondolkodok, mert láthatón luxus nekik. Én meg eldöntöttem, hogy ha összefutok egy ilyennel akár a való életben, akár a világhálón, akkor beleállok. Mert az agyunkat használni nem luxus. Elméletileg mindenkinek tudnia kellene ezt.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #139285 üzenetére
Dybala egy fokkal elfogadhatóbb lenne karszalaggal, igen. A mezből meg az összeset eladták, szóval a célját elérte. A játék meg kit érdekel? A győzelem nem fontos, hanem az egyetlen dolog, ami számít. Fino alla fine. Meg egyéb blődségek. Remélem, hogy az amcsi bulldog visszatérésével kicsit javul a helyzet.
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #139153 üzenetére
Emberi rassz, mintha csak 1 rassz lenne. Közben rájöttem, hogy a Barcánál miért mondták, hogy tisztelik a Fradit. Az edző erőlteti ezt, ahogy a falusi kupameccset is komolyan veteti.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #139153 üzenetére
"addias Human Race egy igazán egyedi sneaker és ruha kollekció melyet az adidas és a híres rapper és producens Pharrell Williams alkotott. Rengeteg szín, felirat, Primeknit és Boost technolóiga - ezt jelenti a Human Race." - [link]
Leginkább egy másik stílusnak tudnám definiálni, aminek a lényege a termékeladás kevésbé tökéletes és letisztult dizájnnal. Pharrell Williams számára önkifejezés és marketing, az adidasnak bevétel. Kb.
-
Soulfly842
addikt
válasz
bagyulajuve #139124 üzenetére
Szerintem csak, mint befektetők társultak be névlegesen... de azért egy 30 MRD árbevételű cégről és a másodosztályról beszélünk...
Jó-jó, azért nem egy 80 MRD árbev-ételű cég+26 MRD (Baromfi-coop), aki zsebből megvette a Ságát is ( Master Good Kft) (és a vietnámi baromfifeldolgozójuk pl. szerintem kinti cégbe lett szervezve - a tulajdonosok itt is debreceniek), de Kósa majd még majd lepacsiz' hasonlókat is jövőre
most még feltűnő lenne.
Egyébként már van NER-közeli táp.kieg cég is szponzorként. Alakul a 'csapat'
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bagyulajuve #139124 üzenetére
Tudom, burkoltan egyetértettem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bagyulajuve #139115 üzenetére
szegény, szimpatikus kis atleti, hogy tehették velük ezt
-
válasz
bagyulajuve #139102 üzenetére
Így igaz! Amíg Pesten 12500/ó egy kispálya bérleti díja, addig nem beszélhetünk a sport VALÓS támogatásáról.
"Ezeknek" csak a kirakat kell villogni! -
válasz
bagyulajuve #139097 üzenetére
A Muszbek Mihállyal készült interjút érdemes a témában elolvasni:
[link]
(lehet, hogy itt is volt már linkelve) -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #139070 üzenetére
Rebrov kedveli a mostani Donetsket. EGy kettő nevet fel tud kaparni a pályán lévőkből.
-
válasz
bagyulajuve #139065 üzenetére
Hát ezt csúnyán félreértettem
-
válasz
bagyulajuve #139052 üzenetére
Nézd Gyula, én 11 hónapos koromtól 23 éves koromig éltem a Stadiontól ~1 km-re. Az erkélyről látni lehetett, ahogy világítanak a kandeláberekek. Az egész családom fradista volt (Apámat leszámítva, de becsületére legyen mondva, fradistának nevelt). Rendszeresen kijártunk edzésre a házból a nagyobb fiúkkal, sorra vadásztuk az autogramokat. Nem egyszer kezet foghattunk a hőseinkkel; Simékkel, sőt egyszer még Nyíllal is.
Hetedikes koromban mentem volna a Fradiba próbajátékra, jó játékos voltam, beajánlottak. Nem voltam átlagon felüli tehetség, de vitt a szívem ahogy és ameddig csak bírt (nem véletlen Puyol a kedvenc játékosom). Sajnos a próbajáték előtt két nappal eltörtem a bal bokámat és utána már soha nem voltam a régi, az az álom szertefoszlott. A középiskola ahová jártam, a Fradi fiókcsapata, több játékosunk járt oda. Volt, hogy Gera Zoliék eljöttek, talán egy sportnap alkalmából, kérdezhettünk tőle, beszélgethettünk vele, kezet foghattunk vele - számomra akkor ez meghatározó élmény volt. Ott is volt egy nagyon erős Fradis keménymag. Kint voltunk, mikor Szabics négy góllal terhelte az U-21-ben a svédek(?) kapuját. Kb. harmincan lehettünk a stadionban, végig tomboltuk a meccset, utána Imi kijött hozzánk pacsizni és beszélgetni.
Kisebb-nagyobb megszakítással több mint 25 éve járok meccsekre, több mint tíz éve bérletes vagyok. Az esküvőmet kis híján lekéstem, mert délután háromkor fogadtuk a Kecskemétet. A Csapat mellett voltam akkor is, amikor csak nagyon kevesen tartottak ki, akkor váltam bérletessé, mikor tényleg minden fillér számított (nekem is, de az akkor másodlagos volt), nagyon sok szurkolóval ápolok baráti viszonyt, sokszor segítettük ki egymást olyan esetekben, amiket elképzelni is nehéz. Itt is van egy mag, akire én kvázi családomként tekinthetek - és ezzel nagyon sokan vagyunk így.
Véletlen csupán, de Apósom a Fradiban, a régi stadionban dolgozott. Abban a stadionban, amelyben az XXI. század talán legnagyobb meccséről, a legutolsó, ott rendezett derbijéről (Csuka utolsó perces góljával) lemaradtam. Akkor volt hat órás a kisebbik lányom. A másik rendkívül emlékezetes meccsünket (Fradi - Vidi 4-0) pedig a fiam születése miatt hagytam ki. Nem tudok rájuk neheztelni, érdekelte őket a meccs. De embertelen sok kötődésem van a Klubbal, és akkor még nem is beszéltem a női kéziről, a férfi vízilabdáról, vagy épp a legutóbbi szerelmemről, a férfi jégkorongról. Csak sajnos a Család miatt már csak kevesebb eseményre tudok eljutni.
És míg ezeket a sorokat írtam, a Lányaim teljesen maguktól el kezdték énekelni a Fradi indulót. Így elnézéseteket kérem, sajnálom ha valakinek zavarólag hat, de igenis a Ferencváros számomra sokkal-sokkal több, mint csapat. És vállalom; ha Sigér labdát szerez, akkor labdát szereztünk. Ha Töki lesről, de beveri Netonak, akkor azt a lesgólt együtt szereztünk. Nézzétek ezt el nekem, ebből én már nem tudok engedniÉs szerencsés vagyok, mert a lelátókon (de még azon kívül is) olyan EMBERekkel hozott össze a sors, akik nálamnál lényegesen nagyobb és mélyebb tudással rendelkeznek, hogyha a Ferencvárosról van szó.
Attól viszont én is falramászok, amikor valaki egy külföldi csapattal érez így. Megvertük a Realt! Igen! - de ha megkérded, mikor alapították a klubot, soroljon fel tíz meghatározó játékost a XX. századból, vagy miért hülyeség a "gránátvörös-kék" megnevezés, akkor csak bambán néz. Na annak maximum a kedvenc csapata verte a madridot, nem "ők".
-
válasz
bagyulajuve #138984 üzenetére
Bastiano Coimbra
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138950 üzenetére
Igen, és Kulu sem épp dobogós férfi szépségversenyen (főleg ebben a mezben), de jól tette, hogy rálőtte, Morata meg kihasználta az adódó helyzetet.
-
válasz
bagyulajuve #138938 üzenetére
Köszi.
Amúgy Bede mondta múltkor hogy ezt játékvezetője is válogatja, hogy kinek mi fér bele. pl Riley mondta, hogy neki mondhattak bármit, elhordhatták mindennek, az egyik fülén be másikon ki, egészen addig amíg valamilyen gesztust nem társítottak hozzá, mert azzal már a reklamáló játékos a nézők felé is kommunikál.
Ezt az alpári verbális stílust is lehetne szabályozni, nyilván oda-vissza, mert tavaly pl. a harmincXéves Chris Kavanagh ügy visszaültette a kispadra a 60 éves Ancelottit hogy csak pislogtam, nem emlékszem már mi volt a mondat, de TV-ben is szóvá tették, hogy hogyan beszélhet egy fiatal nyikhaj játékvezető úgy egy tapasztalt tekintélyes edzővel, mintha a s*ggéből húzta volna elő..
-
válasz
bagyulajuve #138925 üzenetére
Tudtommal a játékvezetőhöz nem lehet hozzáérni, és nem is szoktak, szinte biztos a partjelzőhöz nem ér hozzá Kun, ha férfi.
Amúgy nálam ez beleférne félreértés ne essék, csak hát nem egyszer láttuk már hogy milyen extraérzékenyek ezek ott angliában minden marginális hülyeségre is, ezért azt hittem erre nagyot fognak harapni, de lehet a csajnak kellett volna triggerelni egy #metoo-val, és akkor most szét lenne szedve Kun
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #138898 üzenetére
Ne vicceljetek már. Térd magasságban minden piros, az meg, hogy sípszó után lehet mészárolni (akár hogy is tanítják, az nincs tanítva, hogy emberre menyjen) retorzió nélkül kifejezetten aggasztó.
Régebben el lehetett nézni az ilyet nem láthat mindent a spori. Most van VAR, de minek. Talán még több a vitatott ítélet mint előtte, de az, hogy egy ilyen kaszálásért sem szól ...
Teljesen felesleges így. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138870 üzenetére
Ha az elbukott BL-döntőkről nézünk statisztikát, az sem hiszem, hogy tetszene.
Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet, de szerintem a Juve mindig is a bajnokságot helyezte előtérbe, elsődlegesen olasz csapat volt, csak másodsorban európai, így a BL is csak másodlagos cél volt. S ez látszik az eredményeken is, még ha most Agnelli nyilván próbálja a BL-győzelmet belebeszélni a fejekbe.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138800 üzenetére
jaj de kedves vagy, csak nem az inter-nek szurkolsz most?
hát ez igazán derék
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138699 üzenetére
3 pont az Internek, -1 a Juventusnak. Igazán tudhatnád...
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138681 üzenetére
azért a juventusnak illene a crotone és a hellas verona ellen cr nélkül is behúznia a meccseket.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138681 üzenetére
A Juventusnak szerintem nincs mikor újrajátszania az elhalasztott meccseket, szóval játszani kell, CR7 nélkül is akár. Amúgy Ramsey is megsérült szerencsére.
omfgk: 10 nap, s ha negatív a teszt, jöhet a menet.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138658 üzenetére
Nem, ő azt akarja, hogy a Juve megkapja a bajnoki címet, a tizediket sorozatban, s kész, ennyi elég is volt a bajnokságból. Mert a Juve amúgy is mindent el fog ezért követni. Akár még a protokollt is betűre pontosan betartja, mint a Napoli elleni meccs vonatkozásában.
-
Noukoum
veterán
válasz
bagyulajuve #138623 üzenetére
Csak azért mondom hogy ha valaki esetleg nem tudná, ez a Szerbia nagyon erős csapat és nem csak hozzánk képest.
-
Noukoum
veterán
válasz
bagyulajuve #138620 üzenetére
2 szintel? A piaci értékük csak picit több mint 16-szor több mint a bolgároknak.
-
válasz
bagyulajuve #138608 üzenetére
Köszönöm
Este szerbek!!!
Nem tudom, én nem vagyok optimista - de nem voltam a bolgár meccsel kapcsolatosan sem az, szóval hátha -
válasz
bagyulajuve #138592 üzenetére
Rendben, nagyon szépen köszönöm Gyula!
-
válasz
bagyulajuve #138586 üzenetére
Mindenképpen pihentetni fogom. Én sem hiszem, hogy nagy a gond, de váratlanul ért a dolog. Elég magasan van a fájdalomküszöböm, nem szoktam meg, hogy fel kell szisszennem.
Köszönöm a tippet, beszerzek egy ilyen krémet! SMR henger esetleg jót tehet neki, vagy épp hogy árthat?
-
válasz
bagyulajuve #138476 üzenetére
DEAC vagy bLoki? Nem egyértelmű
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138404 üzenetére
Best of De Sciglio:
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bagyulajuve #138343 üzenetére
nincs gáz, Kouassit még nem láttuk játszani, a többi jó. Alaba is itt van inkább (csak a depth charton visszatettem bal hátvédnek, hogy meglegyen a 2 fő/poszt, szerintem Hernandez ki fogja szorítani a kezdőből + kevésnek tartja a 11+6 millás ajánlatot, szóval valószínűleg nem hosszabbít, év végén ingyen megy), tavaly elég jó volt, idén eddig harmatos, talán ha végre így vagy úgy eldől a szerződése, akkor tud a játékra koncentrálni...
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138328 üzenetére
Nem érdekel, hogy török, tunéziai vagy német, sőt, az sem, hogy világbajnok és BL-győztes. Csak menjen már.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #138306 üzenetére
Majd a nagyokosok ott eldöntik, akik azért kapják a fizetésüket.
Az borítékolható, hogy a leendő döntésnek nem mindenki fog örülni. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #138302 üzenetére
A DS oldalán jelent meg egy cikk.
Mondjuk ez nem írja azt, hogy lesz új időpont.
Kiváncsi leszek az utóéletére a meccsnek. Lesz-e újrázás, vagy Juvénak 3 pont, vagy Napoli -3 pont.
Talán az utóbbi lenne a legigazságosabb. A Juve nem kapna semmit, de a Nápolytól egy győzelemnyi pont lemenne.
Máskor lehet másképp cselekednének. -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138273 üzenetére
semmi kirívó, de általános balfaszkodás az volt rendesen.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138264 üzenetére
ennél még az inter is jobban védekezett a fio ellen
-
válasz
bagyulajuve #138248 üzenetére
Tegnap is a City meccs végén az achilles taposás... sárgát ad a buzi a pályán, aztán meg sem nézik.
A manipuláció lehetősége ugyanúgy megmaradt. -
válasz
bagyulajuve #138224 üzenetére
Vissza a földre! A barma Dvali a semmiből csinált egy szögletet, amiből gól. Így kell ezt Ojurópában!
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138199 üzenetére
Elvileg a Napoli halasztást kért, ezzel ellőve az egyetlen idei lehetőségét.
-
Pkc83
őstag
válasz
bagyulajuve #138194 üzenetére
Szerintem elégséges lenne de csak
akkor ha tényleg karanténba vannak
a játékosok , tehát hazai meccsen sem
játszanak. Így ez csak süket duma. -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138182 üzenetére
szerencsére lassan meg fognak jelenni mindenhol a gyorstesztek, akkor egyszerűbb lesz a tesztelési folyamat.
(#138184) venember83
igen, ez hozzátartozik az olaszokhoz -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138182 üzenetére
ha egy játékos is koronavírusos lesz, akkor a közös öltözőhasználat (nagy páratartalom, kis alapterület) miatt simán elkaphatja a fél csapat.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138179 üzenetére
Igen, nagyon olasz az egész helyzet. Mondanám, hogy hollywoodi, de inkább dél-amerikai szappanoperás, valóságshow-t idéző vergődés.
"Az utazást elvileg megtiltó ASL (helyi egészségügyi hatóság) kiszivárogtatott dokumentuma szerint a hatóság nem tiltotta meg az utazást a Napoli számára, mindössze Gennaro Gattuso és egyes játékosok „buborékba helyezését” javasolta, ahogyan a Juventus is elszigetelte a teljes kibővített keretet stábbal együtt, miután két pozitív eset merült fel a torinóiaknál."
Ha van egy protokoll, amit elfogadott az UEFA és a Serie A illetékes döntéshozói, akkor mi a búbánatos lófüttyért nem lehet tartani magukat ahhoz? Mindig csak az alibi, a kibúvók. Ha már bírózni nem lehet, akkor így kell kibújni a kötelezettségek alól. Miért? Nem a futball a lényeg? Aztán meg sírnak, hogy milyen negatív pénzügyi és gazdasági hatásai vannak a vírusnak. Pedig nem a vírus a hibás ezért, hanem a dilettáns barmok, akik így reagálnak az adott helyzetre. -
omfgk
veterán
válasz
bagyulajuve #138169 üzenetére
https://www.juventus.com/en/news/articles/juventus-to-take-to-the-pitch-tomorrow-at-20-45
Napoli's match against Juventus on Sunday is in major doubt after local health authorities blocked Napoli from travelling to Turin due to a possible Covid-19 outbreak.
Na ilyenkor mi van? Mert ha erre a Juventus azt mondja ,hogy ők akkor is a pályán lesznek, akkor elég egyértelmű a szándék. Hazai győzelem, pipa. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
hú, de meglepődtünk..
-
Ringman
félisten
válasz
genoa meccse is elmaradt ma. jó lesz ezeket a meccseket bepótolni az olasz kupával és a bl-meccsekkel párhuzamosan
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138167 üzenetére
Valószínűleg.
-
válasz
bagyulajuve #138117 üzenetére
Jójó, nem erőszak, csak jófejkedek
-
válasz
bagyulajuve #138093 üzenetére
Ha lesz "feles sál", fele Fradi - fele Juve, lövök neked egyet, ha lesz rá igény. (És lesz még).
Egy fele-fele Fradi-Barca sálra még én is be fogok nevezni, ha nem kérik el ért a bérletem árának a felét...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138093 üzenetére
ne is menj ki...
így jársz, aztán meg egy darabig biztos nem látunk a topikban -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138087 üzenetére
igazából miért ne lehetne mindkettőnek szurkolni? ha úgy nézed örülhetsz minden gólnak
csak ha a helyszínen nézed, ne ujjongj örömödben a fradi ultrák közt a juve gólnak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138087 üzenetére
szóval akkor milyen sálat veszel fel?
najó, nem csesztetlek tovább. leszel te éppen elég nehéz helyzetbenRingman felcsút az nem fociklub, csak egy szaros stadion illetve település-név..
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138085 üzenetére
1 csapatnak nem szurkolnék biztosan: Felcsút
jó, ez alap -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138085 üzenetére
na de most mondd, hogy nem faramuci egy helyzet
mert pl forceberg-től nem kérdezem most ezt meg, egy barca v fradi-t érintően, mert szerintem fradi. drukkere is, meg magyarok is, nyilván fölülír minden katalán eredetű szimpátiát
te már sokkal pikánsabb eset vagy, mert nem vagy korántsem fradista, viiszont juvés annál inkább
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138082 üzenetére
juve-fradin merre fogsz szurkolni? azt mondd gyorsan.
ne kamuzz, első gondolatot írd le -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #138082 üzenetére
magára valamit is adó loki/ute/előre-szurkoló/drukker nem szurkol a fradinak
-
salesman
őstag
válasz
bagyulajuve #137835 üzenetére
Citro:
Az sem biztos még!Megint más:
Tibi hol vagy, gyere, gyere, hol vagy?
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137790 üzenetére
Nem is kérdés. Ha atomháború az ára, hát legyen!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #137753 üzenetére
A veget mar nem lattam, bealudtam rajta.
Amugy nem volt egy hudejo meccs. Mar amennyit lattam belole. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137760 üzenetére
Egy elhalasztott Derby d'Italia miatt állt a bál, pedig ott nem is voltak érintettek játékképtelen futballisták... Folyamatosan megy a lázongás, a mutogatás, az alibikeresés, kiabálás csalás miatt, csak ürügyre vár az olasz futballkultúra. Nem lesz ez másképp most sem.
Korrupció egy olasz útlevélért egy Atlético játékosnak, most a partnercsapat Genoánál felmerült koronavírus, ez a Juve mindent elkövet azért, hogy könnyebb legyen az út a sorozatban 10. scudetto felé.
A fenti szösszenet csak egy vicc persze, de a Juve-antipátiával megáldott, összeesküvés-elméletekben hívő szurkolók számára kitűnő kiindulási pont az elmúlt időszak. -
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #137753 üzenetére
Őt így lehet formába hozni.
-
válasz
bagyulajuve #137733 üzenetére
Hát még amikor élőben helyretette az ex focista szagértőt, Tim Sherwoodot
[link]
-
válasz
bagyulajuve #137688 üzenetére
Eddig tartott a Pirlo-varázs?
A Barca ennyire jó, vagy a Villarreal ennyire rossz?
Vízilabdát néztem, nem láttam az első félidőt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137582 üzenetére
hanem,
majd a mi esti produkciónkat lesz érdemes figyelemmel kísérni
ugye, bizonyos lila színű csapat érkezik Firenzéből a san siro-ba, ez is minden lesz, csak nem levezető meccs
bízom Kukaku gólérzékenységében és az újonnan jöttek brillírozásban.
így talán jók leszünk majd egy erős döntetlenre, utolsó percben bekapott góllal -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137580 üzenetére
simán hozni fogjátok, második győzelmeteket is.. no para
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137578 üzenetére
Elvileg nemigen fog változni a kezdő a Samp elleni meccshez képest, max. a második félidőben lehet számítani a beállására, legalábbis a Sky szerint.
-
válasz
bagyulajuve #137433 üzenetére
Igen, vagyis nem; ne elfelejtsék, hanem tanuljanak belőle. Akkor nem lehet gond kedden.
Épp az imént olvastam, hogy e szezontól változott némileg a kézszabály, s az új szabály alapján mindkét esetben helyes döntés született.
Haratin esetében ráadásul extra tényező volt a taknyolása miatti kvázi természetes kéztartása.Valószínűleg épp ezért VAR-ozták ennyire sokáig az eseteket.
Én egyiket sem fújtam volna be, ha egyet muszáj lett volna, hamarabb fújtam volna Haratin eseténél, de szerencsére épp fordítva történt, és úgy fest, jogosan.
Egyértelmű a kézszabályCsak új és sokat változott mostanság és senki sem tudja már követni (én legalábbis elveszítettem a fonalat).
Amúgy az első gól előtti szöglet gyanús, hogy inkább kirúgásnak kellett volna következnie.
-
Noukoum
veterán
válasz
bagyulajuve #137339 üzenetére
Általánosságban beszéltem, akinek nem inge nem veszi magára.
-
Noukoum
veterán
válasz
bagyulajuve #137329 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy rengeteg külföldi csapat leigazolta volna, magyar csapatokról nem is beszélve. Tudom hogy divat fikázni, de még mindig sokkal jobb focista mint az átlag nb1-es.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137243 üzenetére
Nincs videó. Csak nyugalom.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137236 üzenetére
Ramsey megújult. McKennie meg nagyon kellett, valakinek labdákat kell szereznie.
Tibcsi: Gondolom, hogy Ramsey sikere is hidegen hagy. De nem baj, addig mindenképp jó nekünk, amíg te panaszkodsz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #137238 üzenetére
új szezon, új remények. l.
“meglesz-e a juventus 10.bajnoki elsősége?” jaj, dehát nincs 9es poszton játékosuk! jaj, dehát nincs balbekkjük! jaj, hát alig áll össze egy csapat, az új edző tapasztalatlan, jaj jaj, hát így mi lesz velük, tán lehet hogy még ki is esnek...
ja, mégsem
1-0 azért megvan? meg. minden más azért megvan? meg. betojjuk a szekerüket, ha addig élünk is -
KisTücsök
addikt
válasz
bagyulajuve #137225 üzenetére
Nem hiszem el, h egy pillanatra nem tudott volna felnézni és felmérni, h elérheti-e a kapus vagy mi lesz. Egy x-et jó lett volna kihozni.
-
DS39
nagyúr
válasz
bagyulajuve #136972 üzenetére
Trezeguet, a háló majd rezeg-é? 😁
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #136972 üzenetére
őt is utáltam
-
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #136963 üzenetére
Undorító
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #136963 üzenetére
-
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #136961 üzenetére
Lazovic. Még nemzetközi unsportsmanship videókba is bekerült az alakítása.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #136904 üzenetére
Jaja.
A FEB lehet, hogy a 2 meccsnél többel honorálja az esetet. Mivel azonnali piros volt 2 biztos lesz. Ennél csak több lehet, ha másként látják. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #136901 üzenetére
És utána 9 emberre olvadtunk.
Nem vár ránk könnyű 2 következő meccs. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #136893 üzenetére
Nem valószínű, hogy innen megfordítjuk.
A Honvéd #3 gólja lesgyanús volt. Perdöntő kameraállást még nem láttam, hogy az volt esetleg, vagy sem.
Ha les épphogy nem, ha nem les épphogy nem. -
válasz
bagyulajuve #136893 üzenetére
Azóta lőtt még egy pofás gólt, annyira topon volt a védelem, hogy Gazdagnak még reklamálni is volt ideje gólszerzés előtt, hogy ő nem is volt lesen (pedig de).
Megint más kérdés, hogy a védők ha nem intenzív kalimpálásba kezdenek, hanem mennek, mint a meszes, utólérték volna... De a lényeg, hogy minek ide VAR
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #136884 üzenetére
mint a múltkor Ansu Fati?.. mer akkor meg se nézem
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #136886 üzenetére
Jaja.
Tudják vajon ezt folytatni a felek? A szünet a lehető legrosszabbkor jött, mert a Diók és a Honvéd is lendületben volt.
Lesz vajon győztes? Nagyon X-es meccs ez. Bódog azért összepakolta a csapatot, és most Kamugrai sem olyan edzőbuktatós játékot mutat.
Az a Gazdag gól pedig. Klasszis teljesítmény, mint nálunk az előző fordulós Molnáré. Egy megoldás volt, amivel gólt lehetett szerezni, éltek is vele. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #136884 üzenetére
És már 2:2
A hátsó hibákat az elöl lévők kompenzálják. Polgár sok láda sörrel tartozik Molnárnak. -
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #136807 üzenetére
Az 1. hozzászólást képviseli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest