- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
#84221696 #60650 üzenetére
ne maradjon, menjen vissza és dolgozzon tovább a herthánál, ott az élete és milyen jól teszi!
van még egy ok, ami miatt jobb ha megy. mégpedig az, hogy ha most marad, akkor az egész mlsz meg mindenki lazsálna tovább. most látták, hogy lehet másképpen, mindenki látta, a média, a nézők, mindenki. lépéskényszer van. mert ha visszasüllyednek, akkor porig alázzák magukat (amúgy is), de sokkal tudatosabb lesz az égés. dárdai megtette azt, amire szerintem senki sem gondolta volna, hogy képes, megmutatta a laikusoknak is, hogy nem kéne annyira köpködni a nyugatot, a csontvázak meg végre mind a föld alá kerülhetnének vagy eltakarodhatnának és ideje változtatni, az emberek nem fogják elfogadni a sumákolást a mellébeszélést meg a csányi magyarázkodásokat. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#84221696 #60562 üzenetére
Keresték labdákkal Szalait és é általában max két védőt láttam körülötte, 4-5 már luxus lenne hiszen másra is kell figyelni. Viszont így is kb 2 fejese volt ami jó helyre ment meg 1 passza. Szerintem rém gyenge volt. Amit még figyeltem hogy a szélen totál üresen bóklászó finn középpályásokra gyakran senki nem figyelt.
-
Integra
titán
válasz
#84221696 #60340 üzenetére
túl nagy falat volt a vfl, várható volt
egy hülye, megelőzhető szöglet, amiből aztán egy lepattanó gól lett, a második meg egy hsv szabadrugásból lett, lepattant, de bruyne futott 77 métert, keresztbe be, huntnak meg arra is volt ideje, hogy lekezelje és szépen eltegye rövidre. rohadt bosszantó -
-
br.rak
őstag
válasz
#84221696 #60240 üzenetére
Amúgy ha már fenyegetés. A SportTV még egyszer nem lesz olyan hülye, hogy irreálisan magas árat fizessen a magyar fociért (jó mondjuk ebbe részint a digi ugrasztotta bele) Sok jó bajnoki meccs megy az m1/duna kettősön, mivel ha jól tudom még előválasztási joguk sincs.
Ha már Honvéd tulajáról van szó, akkor legyen itt egy interjú, kávé helyett (link)
-
válasz
#84221696 #59962 üzenetére
igazából nincs ezen semmi meglepő, 2002-ig a real volt a csúcs, aztán volt 1-2 jó éve más csapatnak is (valencia, deportivo), utána barca uralom jött,ami nyilván nem tart örökké. most a játékosállomány és az edző a real mellett szól szerintem még 1-2 évig, aztán megint cserélődnek az erőviszonyok, így van ez rendjén
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#84221696 #59919 üzenetére
Igen, maradt rém gyenge. Pedig Piqué még nem is játszott így reménykedtem.
Mondjuk az igaz hogy tegnap rém pechesek voltak, 4 kapufa... Illett volna kettőt berúgni a helyzetekből. Bár ellenünk meg a Celta kapusa hozott hatalmas formát ha már a realosok panaszkodtak hogy mindig mindenki ellenük nyújtja a maxot erre most ő rácáfolt. -
Integra
titán
válasz
#84221696 #59729 üzenetére
hallod, de tavaly is ugyanilyeneket csinált... döbbenet, hogy ilyenkor mi történhet a fejében..
ennyit a szegény csehünkről
legalább steinmann most komoly meccset kap és tapasztalhat sokat, hajrá kölyök!!egyébként nem rossz amit a hamburg csinál, nagyon fent már fogják a bayernt és kénytelenek hosszú passzolni (csábos alonzó nem fog ma passz rekordot dönteni), amit meg nem igazán szeretnek. ettől függetlenül egy hiba és már meg is büntetik azonnal...
szegény stieber zoli is csak szenved balon
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
#84221696 #59429 üzenetére
valakiről elfelejtkeztél, felelőtlenül..... A vámpír.
xd
venember na jó persze, a kép is a '90-es évekből származik, a zokban az időkben pedig jól tudjuk, hol volt a serieA.. a világ tetején
Ringman Dodo és Kovacic tényleg jók, hátul Rano és a kapus akiket még meg kellene tartani. mindenki mást elsöpörni, és más játékosokat kellene hozni. nem is tudom.. megbízható németeket, franciából egy-két nyúrga, gyors szélsőt, meg hát a bukszát is ki kéne végre nyitni és egy-két igazán nagy nevet megszerezni végre. ahogy tették ezt mindig is az elmult 20évben.
most, h Moratti elmegy, nem tudom, mi lesz ezzel a felfogással, amit én úgy hiányolok. -
gyuromoj
veterán
válasz
#84221696 #59412 üzenetére
Erre semmi esélyt nem látok sajnos. Mostanra annyira el vannak vadítva egymástól, hogy hamarabb találom telibe az Euro Jackpot-ot.
(#59409) Dinter
Sajnos így van. Holnap találnom kell egy nagyon jó minőségű stream-et vagy átmegyek focit nem néző haverhoz és megnézem ott. -
Integra
titán
válasz
#84221696 #59089 üzenetére
persze, hogy lesz jobb
jó látni, hogy van kontra, van jó kontra, van összjáték, van letámadás, szépen összefog ez állni, de szeretném azt is, hogy ne szerencse kelljen a győzelemhez, hanem kemény meló. szerencse nélkül szeretnék szezon végén egy 10-12 helyet a bajnokságban. -
Integra
titán
válasz
#84221696 #59086 üzenetére
nyerni kellett volna, sokkal több kihagyott helyzetünk volt a második félidőben is, négyszer volt a hoffenheim verve, de kimaradt megint minden . sajnos ezen még nagyon komolyan dolgozni kell... ahogy a másodperces rövidzárlatokon is, mert a védelem továbbra is kontránál tud rondán hibázni. de már csak 16. helyen vagyunk, lol
-
Integra
titán
válasz
#84221696 #58741 üzenetére
gyurka valszeg kardjába dől, meg a többi csontváz is remélhetőleg. mert ha a kövektező két meccs után tényleg 5-7 pontot csíp meg a válogatottal, ahogy azt az interjúban is mondta, akkor onnantól tényleg tarthatatlan állapot lesz bármilyen magyar edző és magyar edzői gondolkodás, egyenes, és egyértelmű bizonyítéka lesz a 3 dárdai meccs eredményének, hogy a nyugaton szocializálódott és tanult emberek bizony többet tudnak, mint ők, még ha az egójukat bassza is nagyon. az ő idejük lejárt, hiába igyekeznek konzerválni az állapotokat, hogy a zsebüket tovább tömhessék, a nyílvánosság ereje mellett ez már nem tartható többé.
prolicenc meg egyebek mögé bújni, lol...annyit is ér az a porlicenc -
hobizoli
nagyúr
válasz
#84221696 #58727 üzenetére
"Romania a pierdut doua puncte pretioase pe teren propriu in fata nationalei Ungariei, care a reusit sa zmulga un egal pe final, gratie reusitei vedetei Dszudzsak."
de érted, "ezek" nyivákolnak, akik egy minden nyelvtan szerinti tulajdonnevet(!) sem tudnak leírni, nem hogy egy, de egyből két hiba nélkül sem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#84221696 #58693 üzenetére
hát egyáltalán nem az.
amin jót röhögtem.
a magyar szurkolók, (mindegy hogy fradi ute, diósgyőr), teljesen normális módon félreteszik a problémáikat a meccs idejére.
a románok még ilyenkor is képesek egymást ütni.
ha jól értettem, a múltkor meccs utáni büntit nem csak a magyarok elleni rigmusok maitt kapták, hanem azért is, mert egymást is kicsit egyengették... -
szab.tam
nagyúr
válasz
#84221696 #58566 üzenetére
"délszláv legény"
hirtelen passz.
az említett időszak sportv által közvetített összes meccsét láttam.
szerettem hétvégi délutánonként azokat a meccseket.
konkrétan beleégett az agyamba, amikor adtak egy 10-est a fyeyenord-nak...***
sporttv-n nézem az összefoglalót.
hegyi, zombori, púúl.
értem én, hogy a reklámadó miatt spórolni kell a kiadási oldalon.
de ennyire.... -
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58436 üzenetére
MIndkét játékos formailag a béka segge alatt volt a vb-n.
Hozzáteszem mindig kétkedve várom a vb-t eb-t mert addigra az ászok ki vannak hajtva...
Ellenpélda a Bayern illetve a dortmund játékosai, mivel ők rápihentek a vb-re ha szabad ilyet mondanom.
Nézzük a spanyolokat:
Kiégve érkeztek a vb-re BL és EL után.
Borítékolható volt a bukás....Ezen a szinten már annyira tól vanna hajszolva, hogy csoda hogy élnek....
-
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58427 üzenetére
Igen és ezzel szerintem vagyunk páran...
Azzal meg nem értek egyet , hogy mint lenyilatkozták köteles a klub 1!!!!!! 18 éves labdarúgót szerepeltetni a kezdőben..Nem egy hanem minimum 4! kell , kellene...
egy tehetséges focista külföldön: 16-7 éves
nálunk : 25-26 éves
ez testvérek közt is majd 10 év elmaradás.... -
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58425 üzenetére
tudod addíg még valaki edzésen megcsinál egy "CR7" cselt és azt hiszi magáról, hogy ő már olyn mint cr addig ne várjunk semmit....nagyon nagy arányú ez a fajta önteltség utánpótlás szinten!
Attól klasszis valaki, hogy a 90.percben is képes futni,gondolkodni,érvényesíteni,győzni!
mint például ez itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest