- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem voltunk annyira rosszak.
Vardyra kíváncsi leszek jövőre.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware #80413 üzenetére
Azt a rohadt... Ez a Beckham beadás jutott róla eszembe.
Ez a Payet meg eddig is ekkora spíler volt? Adott tegnap is egy kurva szép külsős passzt, gólt érdemelt volna. Aztán bekúrt egy szabit. Előző években túl sokat nem hallottam felőle, pedig már 29 éves.
-
NyxNyxNyx
addikt
Melyik a legjobb ár/érték arányú nápolyi?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
forceberg #80347 üzenetére
Nekem Ronaldo-val mindig az volt a bajom, hogy oké ő kurva jó, de ugyanakkor hátrány is sokszor. Főleg amikor nem megy neki, mert akkor mindent rálő, elesik a legkisebb szellőre, sírdogál. Messire akármikor elcserélném.
Pepét amúgy lehet szidni (sőt, kell is mert egy pöcs), de kurva jó védő. Nagyon kellett tegnap este. Legalább most már nem fát vág, hanem csak simán kinevetteti magát.
-
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #80251 üzenetére
Most fordítottak a szerepek. Kíváncsi leszek. Ronaldo fos, Kroos meg kurva jó volt és lecserélték. Ráadásul nincs már csere.
Most elfogultság nélkül a Realnál Bale és Modric volt a legjobb Kroos-on kívül.
Na jól van megdícsérlek erre kikúrod a stadionból, nem leszünk haverok...
-
NyxNyxNyx
addikt
Na csak megtalálták a busz slusszkulcsát.
-
NyxNyxNyx
addikt
El sem hiszem hogy ebből a szemétből jó meccs lett.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most már nem védem Benzemát. Ekkora retardáltat...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathBat666 #80223 üzenetére
Nem tudom, mondjuk hogy nem kocognak az emberek. De igazad van lehet túl nagyok az elvárásaim, elvégre ez csak egy BL döntő...
Atleti gólt a népnek. na tizi
balfaszok -
NyxNyxNyx
addikt
Hát eddig kisebb az iram mint egy bajnoki meccsen. Nagyon nincs BL döntő hangulat.
-
NyxNyxNyx
addikt
Fú de szar ez a kézilabda kommentátor. Remélem a BL döntőn nem kell emiatt panaszkodnom.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777 #80128 üzenetére
Itt a második rész. Az én kedvenc góljaim itt vannak, az első rész nem hozott lázba.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #80112 üzenetére
Egyébként meg milyen beteg összegek ezek. 700 millió font? A Fradi stadionja kevesebb, mint 50 millió font volt. Még így sem vagyunk fasorban sem, hogy simán túlköltekezett az ország a saját büdzséjéhez mérten.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #80112 üzenetére
Azért írtam a West Ham-et hogy kivétel, de még ők is fizetnek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #80103 üzenetére
Hát jövőre még a WHL-en lesznek a meccsek, csak lebontanak pár szektort. Szóval gondolom kevesebben férnek be.
-
NyxNyxNyx
addikt
Elvileg a Tottenham jövőre a hazai BL meccseit, a rákövetkező szezonban az összes hazai meccsét a Wembley-ben fogja játszani. Remélem azért nem lesz sok üres hely.
Utóbbi még nem biztos mert a Chelsea kellemetlenkedik már megint.
7600 GS: Már elkezdték a lebontását. Nem tudom hányezer nézővel még kevesebb nézőt tudnak befogadni jövőre.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
máyköl #80038 üzenetére
Nézőpont kérdése. Mou második évében a Real nagyon szép focit játszott. Akkor kedveltem meg őket igazán. Ellentmondást nem tűrő kemény, de szép foci. És ott már közel nem volt favágás, csak rájuk ragadt ez a jelző 1 évvel korábbról.
De amit a Chealsea-nél erősebb csapatok ellen lenyomott az emberek torkán foci néven, vagy a Realnál az első évében amit a Barca ellen tolt az szörnyű volt.
Lutri az egész hogy szépen fognak-e játszani, de az biztos hogy eredményesek lesznek. Nem volt túl sok választása a MU-nak, mondj még egy szabad, hasonlóan nagy nevű edzőt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Arra legalább talán jó lesz ez a felkészítő mérkőzés hogy a Bagoly rájöjjön, hogy Kane szarul lövi a szabadokat. Nem láttam még tőle olyan szabadrúgás gólt ami ne pattant volna meg.
-
NyxNyxNyx
addikt
18:15-től a Sport 2-n Tottenham - Törökország.
A Spurs 6 beugró játékossal kezd.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintetek fogunk gólt lőni az EB-n?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #79846 üzenetére
És ezt kinek címezted, mert ha nekem, akkor mellélőttél.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mai meccs után hasonló az érzésem mint a Dortmund Pool után. Csak a Pool volt most a Dortmund helyzetében. Legalábbis abból a szempontból, hogy ott azt éreztem hogy a Dortmund egy erősebb csapat, csak visszaálltak és már a végén nem tudtak reagálni a motivált őrjöngő liverpooli rohamokra.
Most a Sevilla kattant be a második félidőre a visszaállt Pool ellen. Pedig érződik azért a kettő csapat közti különbség. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #79793 üzenetére
Én is leszarom igazából, csak jófej akartam lenni...
csak viccelek természetesen
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #79783 üzenetére
Rágugliztam, nagyon tetszik a város, ideálisnak tűnik minden szempontból. Nem nagyon drágák a lakások országviszonylatban?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #79756 üzenetére
Most direkt kell még olajat önteni a tűzre?
Ez megint egy tök egyértelmű téma.1 példa (paint skillz és eredmények.com segítségével):
Első képen a legerősebb 11 a Stoke ellen, második képen a Dortmund elleni kezdő az EL-ben.
Citroghost Szerintem ha Real kezdőt mutatnék neki, azokat se ismerné, de hátha.
-
NyxNyxNyx
addikt
De te még mindig ott tartasz, hogy én azt akarom bebizonyítani neked hogy milyen erős a PL... NEM
Én csak azt emeltem ki hogy mennyire szarok az érveid, aztán elkezdtél basztatni a témával.
Én, xsanyi és citro 3 különöző személyek vagyunk.
Hát legalább az Arsenal továbbjut a csoportjából, ez is valami.
-
NyxNyxNyx
addikt
Rendben van, egy ciprusi csapat*. Gratulálok, megint sikerült belekötni a legkevésbé fontos dologba.
"Vered a melled a Wolfsburg BL csoport megnyerésére, ami szintén ritka, de az alapján meg bezzeg már következtetsz, holott csak annyit kéne megértened, hogy a Bayern-en és a Dortmundon kívül egyik német csapat sem tud stabilan részt venni a BL egyenes kiesésében."
A stabilan az neked 1 szezon? Negyeddöntőbe jutott az Apoel emlékeim szerint 1 szezonban. Erre utaltam Ciprussal. Te szerinted a Schalke egy stabil résztvevője a BL egyenes kieséses szakaszának, mert egyszer eljutottak az elődöntőig, akkor az Apoel is az, mert anno eljutottak a negyeddöntőig.
meunier: Ez a vita már rég nem arról szól, hogy melyik az erősebb bajnokság, hanem hogy nem tudom szó nélkül elengedni a ferdítéseit a fórumtársnak. Igazad van, hagynom kéne főni a levében.
B0V9B: Fogd már fel, hogy nem mondtam ilyet, hogy a PL a legerősebb... Pont ezt mondom hogy már maga a kérdés hibás, de ha a nyakamhoz tennének egy kést a spanyolokat mondanám, mert nekik vannak a legjobb érveik...
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Én most nem is foglaltam állást, de köszi hogy engem ostorozol féligazságokkal és nekem szánt, a "vita" szempontjából irreleváns, dolgokkal.
Vagy ennyire zavar, hogy reagáltam a nevetséges hozzászólásodra? Vagy talán ennyire érdekel téged, hogy egy random ember az internetről unalmasnak találja a tökéletes német bajnokságodat?Melyik a "legerősebb bajnokság" vitából én már régen kiszálltam. Semmi értelme nincsen, mert elbeszéltek egymás mellett mivel mindenki úgy értelmezi a kifejezést, hogy a kedvelt bajnoksága jöjjön ki győztesként...
Spanyolok: "Nálunk van a világ 5 legerősebb csapatából 3 és az angol csapatok által korábban tökéletesen leszart EL-ben vitézkedünk."
Németek: "Gazdaságilag a legstabilabb bajnokság, van egy Dortmundunk és egy Bayernünk, egy középcsapatunk meg megnyerte a BL egyik legkönnyebb csoportját az a MU előtt, amelyik 20 éve nem produkált ilyen szar szezont és minden jöttment PL alsóházi csapattól is kikapott."
Angolok: "A miénk a legerősebb bajnokság, mert a közép és alsóházi csapataink sokkal erősebbek, mint a rivális bajnokságoké és a játékosok összkeretértéke is jócskán meghaladja azokét. Az első helyezettet akármikor elverheti a tizedik anélkül hogy meglepetésről beszélnénk."Mindegyikben van valami ráció. Ugyanez fordítva:
Spanyoloknál: Hogy nevezhetik azt a bajnokságot a legerősebbnek, ahol az első 3 helyezett minden meccse kötelező győzelem és egy esetleges pontvesztés teljes kudarc akkorák az erőviszony különbségek?
Németeknél: Spanyolokhoz hasonlóan, csak itt még egy esetleges Bayern vereség sem gáz, mivel akkora a különbség köztük és az utánuk jövő csapatok között.
Angoloknál: Hogy nevezheti valaki azt a bajnokságot legerősebbnek, amelynek a topcsapatai a béka segge alatt vannak és Európában rendszerint alulteljesítenek? Jó rendben, nem érdekli őket az EL, de a BL-ben is szarabbnál szarabb teljesíítményt nyújtanak. Egyértelműen több van bennük, de ezt bizonyítani kéne...Nézőpont kérdése az egész, de a spanyoloknak van a legerősebb érvük.
-
NyxNyxNyx
addikt
Alapvetően is faszság ilyen módon összehasonlítani a ligákat, de eddig ez a komment a legjobb.
Itt még csak nem is arról van szó, hogy miként verte el a másik bajnokságban szereplő csapatot a te kedvenc bajnokságodból jövő klubod, hanem hogy majdnem hogy verte el a felspanolt gyenge csapat az erősebbet.Ez mindent bizonyít.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777 #79698 üzenetére
Nekem is az lenne a tippem, de még abból a szempontból is érdekes, hogy ahogy olvastam a Sky és BBC Facebook oldalait, az emberek "nem is tartják jogosnak" a club létezését. Nem tudom pontosan mi, de valami AFC Wimbledon-t szoktak emlegetni. Ezt is leírhatná a fórumtárs pls.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #79694 üzenetére
Ráadásul a két csapat között is van egy finom szakadék. Német és spanyol bajnokság elé én úgy ülök le hogy mészárlást várok, nem izgalmas mérkőzést. A spanyoloknál legalább van egy Atma, aki kicsit felrázza a dolgokat, de a németeknél nem tudom minek kéne szórakoztatónak lennie.
-
NyxNyxNyx
addikt
Amikor egy ideje a Tottenhamnek szurkolsz, csak egyszerűen érzed mikor kell ellenük fogadni... Ingyen 3k, de basszák meg hogy megint hallgatni kell az afrikai arsenalos köcsögöket...
Egyszerűen ez a csapat a tudásbeli hiányosságát a motiváltsággal kompenzálja, de ha nincs meg az utóbbi akkor aston villa szint...
-
NyxNyxNyx
addikt
Ahhoz képest hogy mennyire szoros lett pontokban a vége, még így is dög unalmas volt ez a spanyol title race. Jöhetne egy csavar a végén.
-
NyxNyxNyx
addikt
Rip Newcastle
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #79470 üzenetére
Azért nem olyan "könnyen" az. Az olaszok se muzsikálnak szebben az angoloknál, csak tőlük annyira el sem várják ezért nem feltűnő. Nem hinném hogy a közeljövőben ez megtörténne.
Na de miért fórumozgatok mikor tanulni kéne holnapra...
-
NyxNyxNyx
addikt
Kicsit örülök, hogy inkább lefeküdtem aludni és nem néztem a Tottenham meccset. Ennyire azért nem kell kiengedni. Ha a végén a Nyúlkastélyt se verik el, akkor még az Arsenal is beelőz. Jó az X is hálistennek.
Balfasz City meg lecsúszik a 4. helyről ha nyer a balfasz MU. Bár azért a balfasz West Ham otthonába se nyerni járnak a csapatok. Swansea ellen nem tudom mi lehetett.
-
NyxNyxNyx
addikt
Tibinek egy kis mezszponzor kvíz.
Ezen meg játékosok nevét, vagy kinézetét kell kitalálni a kövi EB-ről. Csak azért rakom be ezt is, mert valahogy 17/20 jó lett, pedig kb 3-at ha tudtam.
-
NyxNyxNyx
addikt
Lesz ma valami értelmes, téttel bíró meccs a topligákban? Ahogy nézem Szunderland - Chelsea az egyetlen ami érdekel valamennyire.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777 #79210 üzenetére
Ez az, hogy ezek már megint hogy a faszomba kerültek ide? BL csoportkörben kemény 6 pontot sikerült begyűjteniük amiből 3-at egy olyan csapat ellen aki már biztosan továbbjutott. El-ben meg egy komolyabb csapatot sem kaptak, aztán mindenki szopkodja őket hogy a spanyol 73. eljutott a döntőbe...
Ha nem húzza be a Pool, mérges leszek. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #79199 üzenetére
Most így jobban megnézve adható volt a második sárga. Rálépett a lábára és még ott is hagyta a lábát utána. A viselkedéséért meg remélem el is tiltják pár meccsre. A lökésről most nem találok videót, de szerintem az tizi volt.
De am kit érdekel, a jobb csapat jutott tovább.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az a Firmino csel.
Kassai bmeg
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale gólját minek kellett elvenni...
Az ilyeneket általában nem szokták.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathBat666 #79069 üzenetére
rip pohár
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #79046 üzenetére
Hát ja, bekaphatják. Minden olyan dolgot, ami még nem szabálytalan vagy pont annyira szabálytalan hogy ne fújják be, elkövetnek a győzelem érdekében. Tényleg minden egyes sunyi patkányságot ami létezik, csak a győzelem a fontos.
De azért még így is jobban bírom őket, mint a Bayern-t.
xsanyi, Deathbat: Ja igen az még lemaradt az előző hsz-emből, hogy ráadásul még les sem volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #79040 üzenetére
Az rendben van, hogy az 1 centis les is les, csak ezért a bírót részlehajlással vádolni faszság...
forceberg:
Hoppá!
Újra kellett volna rúgatni ezt is!Nevetséges ilyet felhozni, minden tizenegyesnél bemozognak. Az Atleti tizenegyesénél ráadásul végig bent volt a lába a tizenhatoson belül az egyik bayernesnek...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #78868 üzenetére
ámen
-
NyxNyxNyx
addikt
Mostmár csak az Arsenal ne előzzön meg minket, mert sírva fakadok.
Egyébként fura érzés a Chelsea otthonában X-elni és szomorkodni emiatt. Most mondjuk szomorúságot se érzek feltétlen, jó meccs volt, a bajnoki cím is jó helyre ment. Nem most dőlt el, hanem a WHL-en a Lenkeszter ellen.
A védők meg remélem nem sérültek le. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #78850 üzenetére
Lehetett érezni, ahogy talált egy gól a semmiből a Chelsea.
Mi vagyunk a jobb csapat, csak nálunk nincsenek ilyen klasszisok mint Hazard.
Az a durva, hogy a Tottenham még egész szezonban nem kapott pirosat.
Meg szerintem összesen ennyi sárgát sem. (nyilván utóbbi nem igaz)
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ebből X lesz ha jön Mason vagy rosszabb.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az elfogulatlan kommentátor...
-
NyxNyxNyx
addikt
"Isn't it ironic that all the Leicester fans will celebrate if Chelsea win tomorrow, since they used to be Chelsea fans themselves?"
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #78784 üzenetére
Sok angol csapat énekli ugyanezt más verzióban. Feltételezem a Soton volt az első, elvégre nekik nem kellett változtatni rajta.
De pl a "Glory Glory Man United" előtt is volt már "Glory Glory Tottenham Hotspur", mégis a United szurkolók felháborodnak ha meghallják és egyből megy, hogy koppincs.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #78778 üzenetére
Nem kell ahhoz Tottenham ellenesnek lenni, hogy szurkolj a Leicesternek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Remélem nyer a MU és akkor marad még egy pár évet a holland zseni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Izgi
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát nem érdemeltük volna meg. Oké, közép és nagyobb csapatok ellen jól játszottak szinte mindig, de a nagy fölényben játszott otthoni meccsekből ennyit nem lehet elbukni... (most még a fölény se volt akkora, bár az a 2 kapufa
)
A Tottenham - Leicester meccs (0-1 asszem) tökéletesen leírja a title race-t.Tibiajax: Amivel indoklod a Tottenham "kommerszségét" az tökéletesen igaz a szeretett arsenalodra.
Citroghost: Egyedül akkor látom ennek a valószínűségét ha Pochettino lelép. Egyébként miért és hova mennének? Real Barca Bayern az egyértelmű előrelépés, Angliába meg tényleg nincs értelme eligazolniuk. Pénz lehet motiváló erő, de Kane ide való, Alli meg még nagyon fiatal és itt megvan minden amire szüksége lehet.
A poolos húzóembereket viszont jobban félteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest