- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...na Own Goal a lesgólokra is rámegy, hogy ezt is elvegye Lukakutól?
...na ez ennyi volt
-
mephi666
nagyúr
...citerásvili meg vitte az üzenetet papíron: "nyerjétek meg a meccset"
...de az is lehet, hogy a halálcsillag gyenge pontja volt felírva
...végig töri a hátukat a kapu, de 1-1 ilyen kontrát úgy végigtekernek 1 pillanat alatt, hogy már csak emiatt se véletlen, hogy továbbmentek a csoportból
-
mephi666
nagyúr
Johnny Quid a spanyolok ellen azért annyira nem tud virgonckodni, hiába ő a spíler
...lőcsösvili helyett meg jön a citerásvili
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #211558 üzenetére
...hangzás alapján ja, de a védési hatékonysága miatt beszarás
hallom, ahogy törik miatta több csapatnál is most a malacperselyt
-
mephi666
nagyúr
...jó, mindent védeni azért senki nem tud... 3 méterről egy fejes a legjobbakon is kifoghat
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #211547 üzenetére
...az a legnagyobb baj, hogy cheatcardja is van sokszor lapok ellen
-
mephi666
nagyúr
...eddig az eb legjobbja szerintem a grúzok kapusa, aki a mai naptól: beszarásvili
-
mephi666
nagyúr
Own Goal visszatért és erősebb, mint valaha
-
mephi666
nagyúr
...hú ez a moslékfejű
-
mephi666
nagyúr
...hé Jude, ezt madridbó hoztad?
-
mephi666
nagyúr
...szósz gondolt egyet: melyik játékos nyerhetné meg a meccset? ...hát ez-e
-
mephi666
nagyúr
Saka->balbekk
melegít Gallagher
...nini Palmer... ő lesz akkor a balbekk?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #211448 üzenetére
89. percben jön majd Palmer meg gordon
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #211434 üzenetére
...ezt azért megjátszották
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #211421 üzenetére
...elővarázsol a cilinderből egy Kalvin Phillips-et?
211422: akkorát mennek, mint a hawk tuah csaj?
-
mephi666
nagyúr
...na, leraktam a laminált padlót... ha szar a meccs, elkezdem a díszlécet is körberakni
Bellingham pontos labdát dobott, Trippier meg továbbrúgta Dévényi Tibi bának
-
mephi666
nagyúr
Zorro is kirohan, mint Zrínyi, csinál egy cigánykereket, mutat egy oscardíjas nagyhalált, végül csodálatos gyógyulást produkál
-
mephi666
nagyúr
...aszondom okos cselszkidöntés volt, hogy a náluk fejlődő Musiala-t átpasszolták a bajoroknak
-
mephi666
nagyúr
...ha ezek után valaki megjegyzést tesz, miért szidom gyakran a szigetlakó bírókat (olivér, téjlor, tírni...), megkérem Tibit, hogy zárja jól be a ketrecbe
-
mephi666
nagyúr
Andersen-nek ezzel megbocsássuk Darwin kiállíttatását?
...na szopósszájú telivér elveszi mindjárt
-
mephi666
nagyúr
...szájbakúrt májkülolivér így tolta eddig a hazaiakat?
...slotterbeck tud valamit
-
mephi666
nagyúr
...na ez a vihar azért jött, hogy így a nap végén legalább 1 bő félidőt nézhessek 1-2 doboz sör mellett
szobát renováltunk egész nap... festés, természetesen úgy kell, hogy plafon+4 fal = 2 szín 2-3 árnyalatban... duplán kenve
15 perce vittem le 2 zsák szemetet, benne a felaprított padlószőnyeggel, ami helyett holnap rakjuk a laminált padlót
...olaszokról annyit, hogy 1 hét múlva nagy futballünnepet nem tapasztalhatunk náluk... habár nem lepődnék meg, ha 1-2 válogatott játékos feltűnne a gradoi strandon, szégyenében a nyuggerek közt bújkálva
Schmeichel kivédi ma a németek szemét?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #211251 üzenetére
...baszki, először néztem, hogy az angolok nem is ma játszanak? ...aztán ránéztem transferekre... nemáááa
ezt a retket? ...komolyan?
...de végülis: legalább nem a mieinket rúgja le
...amúgy valami liverpooli videóban egyik helyi mondta városon belüli riválishoz igazolásról, hogy az teljesen oké... unitedbe igazolni megbocsáthatatlan bűn
-
mephi666
nagyúr
...ebben a kontexusban lehet nem is ciki az a 3-1
mi legalább rúgtunk nekik gólt
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #211179 üzenetére
szószgét magic
...ezt a gif-et át kéne rajzolni az ő fejével
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #211173 üzenetére
...már amikor
eb-n egy lepkefingnyit nem tett (eddig) hozzá a csapat sikeréhez (tm szerint 150milla... lol
)
-
mephi666
nagyúr
"Visszatért az angol válogatott németországi táborába a Manchester City támadója, Phil Foden, aki szerdán hazautazott az Egyesült Királyságba, ugyanis barátnője harmadik gyermeküknek adott életet."
eléggé belehúztak
24 évesen 3. gyerek
-
mephi666
nagyúr
válasz
mefistofeles #211166 üzenetére
...nem kizárólag ez a baj... inkább az, hogy egyes nagyobb csapatok meccseit azért nézné az ember, hátha rendes focit lát, ehelyett meg sorban alulmúlják egymást azzal, hogy az eb legkínzóbb, fos mérkőzéseit hozzák
az kellene, hogy "legyen tétje minden mérkőzésnek"
-
mephi666
nagyúr
...ezért írtam, hogy tier-ekben kell gondolkodni és csak a szomszédos erősségűeket összesorsolni
vagy lehetne olyat is, hogy a top16 ebből kimarad (nehogy pl véletlen egy gibraltár kiüssön egy angliát első körben
) és a ranglista 17. helyezettétől kezdve 64 csapat 2 körön át felezgeti magát, mielőtt összekerülnek a nagyokkal
...csak hát ezzel meg megint a lebonyolítás lenne megnehezítve, mert első 2 körben ki ülne be egy mozambik-luxemburg meg málta-türkmenisztán meccsre?
(már ha vb-ben gondolkozunk)
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #211162 üzenetére
egyenes kiesésben az lenne a gebasz, hogy a kisebb csapatoknak max 1-2 meccs jutna (ellenben a csoportkör minimum 3 meccsével) és hogy kevered össze a tier-eket, hogy ne kaphasson kezdésnek egy világranglista 3. egy 57. helyen rangsoroltat? lenne mondjuk 64 meccsnél 4db 16-16-os ág és ezekre az ágakra szórnál 1-1-et top1-8, 9-16, 17-24 .... 57-64 tier-ekből? ágakon belül pedig hogy sorsolsz össze? erősségre kb a szomszédokat kéne összerakni, majd ahogy feleződne a mezőny, záródna mindig az olló... egy próbára vicces lenne, csak tényleg ott van benne a rizikó, hogy "mi van ha megveszi a spanyol drukker 5 meccsre a jegyet, mert bízik benne hogy a csapata elmegy a döntőig és az első fordulóban kiszop egy románia ellen?"
nézhetné utána abban a stadionban a színvonalas románia-moldova meg románia-svájc meccseket a spanyoljai helyett
tv-ben mehetne az ilyen igazán nagyot, élőben meg úgy ha egy várost céloznának meg legalább 4 stadionnal, ahol első körben párhuzamosan kell mennie a meccseknek, mert 32(!) mérkőzés lenne az első forduló... napi 8 meccsel számolva is 4 nap... érdekes lenne elvinni a focit egy próba erejéig ilyen irányba... akár fel is lehetne pörgetni, hogy egy ilyen "tournament" ne legyen unalmas a szétpörgetett agyú tiktoknemzedéknek se: 2x20perces félidők (hogy ne kelljen tartalékolni az energiával), valós idejű időmérés (amíg áll a játék, ne ketyegjen az óra, viszont ha lejár az idő, az esetleges akciót be lehessen fejezni) ...félidőnként 1-1 engedélyezett időkérés (max 2 perc taktikai megbeszélésre, ami szintén nem számít bele a játékidőbe)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #211131 üzenetére
...az a kiállítás is megfordult a fejemben: fiatal volt, tudta hogy még nem áll készen ekkora ellenfélre... inkább kiállíttatta magát, hogy ne a várható gyenge teljesítménye alapján ítéljék meg
a lehető legbölcsebb döntés volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #211118 üzenetére
...ő sokkal komplexebb
fejben normálisabb szoftverrel jóval feljebb járhatott volna
Kvarával nem tudom mi lesz még, mert rendesen beforgatta tegnap a portugálokat... ő még viheti valamire
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #211112 üzenetére
...és a magyar válogatottnak mennyi gólt volt képes eddig lőni?
...rúgott sok gólt, de nálam ő Haaland szint, aki a pálya többi területén -1 embert jelent... nem mellékesen normális csapatok simán levédekezik... majd meglátjuk, mire lesz képes... kíváncsi vagyok én is, de szerintem nem fogja hozni az elvárásokat
-
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick #211103 üzenetére
...szerintem a teknős soha nem lesz ezen a szinten, mert egydimenziós
és 25 éves... csigaevő ligán kívül eddig sokat nem mutatott... Messi a barcában fejlődött ki és 17 éves korától a felnőtt csapatot erősítette... CR7-et 18 évesen vette át a united még a SAF korszakban, ahonnan 24évesen behúzta a margit... kb abban a korban volt, mint most a teknős, de ő addigra jóval magasabban jegyzett ligában bizonyított és válogatottban is többet mutatott... plusz nem volt mellette egyik oldalról egy bizonyítani akaró paplanszájú, másikon meg egy Bellingham
...ja és kiszolgálásban is kérdés, mit fog kapni Kroos+Modric nélkül...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #211096 üzenetére
amúgy viccen kívül 48/64-re felbővítve akár működhetne is jól: nincs selejtező, hanem bekerül mindenki 8db 6-8csapatot tartalmazó csoportba... sorsolás meg mehetne úgy, hogy ranglista 1-8, 9-16, 17-24, stb megy 1-1 kalapba... aztán az elit alapjáraton szét van dobva, amihez kerülne az egyre gyengébb töltelék...
-
mephi666
nagyúr
válasz
HellGreg #211054 üzenetére
csak ebben pszichológiailag szerintem kockázat van: gondolj bele, hogy leeresztenek a nagyok utolsó csoportmeccsre, eldobják azt, a kiscsapat ellenfelet pedig mentálisan feltüzelik... gondolok itt a grúzokra, akik felszívták magukat a portugálokból és a szlovének pedig az ő oldalukról nagyon jól teljesítettek az angolok ellen... kapnak a portugálok egy ilyen mentálisan maxon pörgő szlovéniát, akik ezzel a tempóval ugranak a meccsbe, rúgnak 2 gyors gólt és pisloghatnak, mint hal a szatyorban
...mert hát tegnap hiába tolták be utolsó 20-30 percben a nagyokat, lófaszt nem tudtak produkálni... ott lesz a fejükben a gondolat, hogy "ezt is lehet elbukjuk" és ez blokkolhat
...na de majd meglátjuk, mi sül ki az egészből
szar, hogy nem jutottunk tovább: tanulni kell ebből... önerőből kell legközelebb megoldani, nem pedig bízni, hogy "majd ez+az megoldja helyettünk, amire mi nem voltunk képesek"
ui: innentől nem tudom kinek szurkolok... szlovéneknek egy kicsit, olaszoknak azért hogy 9 nap múlva még versenyben legyenek, amikor náluk járunk
...na meg coming out-olok: szurkolok az angoloknak is
oké, hogy sokat röhögök már rajtuk leginkább szószgét miatt, de másik oldalról úgy vagyok vele, hogy "jöjjön már végre össze nekik, mint DiCaprio-nak az oscar"
-
mephi666
nagyúr
válasz
3shae #210957 üzenetére
...az a Mikautadze meg úgy néz ki, mint a rocknrolla-ból Johnny Quid
ez a Metz-Ajax közt pattogó kutyaütő a top scorer 3 góllal és 15millióra becsülik az értékét, ami nem túl vastag
...balfasz portugálok meg a szlovéneket akarták ellenfélnek helyettünk? hát megkapták... remélem a szlovének innentől kezdve élesben is jól megszopatják őket, ahogy tették 3 hónapja barátságos meccsen
1 hét múlva vicces lenne úgy átmenni az országukon, hogy még él a remény a következő körre is... nem tudom hány zászlólobogtató szlovén kocsit látnánk
-
mephi666
nagyúr
...most nézem, milyen szép gólt adtak meg a cseheknek, amit kezezés is tarkított többek közt
-
mephi666
nagyúr
...ezek a nevek: lőcsösvili, vacsorásvili, kocsonyásvili, citerásvili
-
mephi666
nagyúr
Csalfamoglu
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210894 üzenetére
...akad még ott Brúnó, Jota... kapnak a végén 20-30percet és helyre kerül minden
-
mephi666
nagyúr
Coufal folyamatosan reklamál, de most hogy fejberúgta a törököt, gyorsan eloldalgott
-
mephi666
nagyúr
Yldizre kicsit rámentek most... pff ez mekkora kamu volt így ismétlésből
-
mephi666
nagyúr
...na Józsi Barák elköszönt gyorsan
-
mephi666
nagyúr
...ha a törökök kikapnak, holnap a németországi kebabosok "nem várt" adalékkal dobnak fel minden rendelést
...na asszem a játékvezetés nem lesz a törökök ellen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #210841 üzenetére
...jobban jártak: kellemesen lazítanak, söröznek, barnulnak a napon... többiek meg nem is napoznak, de égnek
-
mephi666
nagyúr
...szép lenne, ha 4 ponton zárna a teljes csoport
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #210813 üzenetére
apa-fia?
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #210798 üzenetére
vagy túlsztárolt/túlfizetett edzőről?
...nehezen hiszem, hogy ennyi játékos tud jól működni máshol, itt pedig egy kalap szart nem érnek
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210793 üzenetére
...na igen, este is írtam, hogy kellett a monyó... anélkül austin powers is meg volt lőve
...csövesgordon meg Palmer is ha kapott volna egy félidőt, lehet szétkapják az ellent 20-30 perc alatt... csak hát gordont is fasznak rakta utolsó 5 percre? mintha időhúzó cserének csinálta volna, vagy azért hogy befogja a károgók pofáját
Ferdinand is megmondta a tutit... biztonság kedvéért itassanak meg szószgéttel meccs előtt 3-4deci töményet, hogy legyen bátor is
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #210785 üzenetére
Rice-t is milyen posztidegen helyen használja, hogy tuti ne legyen jó semmire?
vége felé már szerintem ő is megunta és önállósította magát, akkor volt 1-2 klasszis megoldása, de védelembe visszazárva kb szarabb volt, mint hombár... Gallagher-t erőltette, de ő se volt árnyéka sem önmagának... ennyire nem lehet hülye valaki... művészien a legszarabb felállást erőlteti folyamatosan, mintha ez lenne a szándéka, hogy életképtelenek legyenek...
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #210776 üzenetére
...ja, de a nézhetetlen szar játék is megvolt
#210778: igaz, mert túlgondoltam 2 győzelemre az egyik felét, a másikat meg nem gondoltam hozzá
mindenesetre ha valaki gólokat rúg-kap becsülettel, ott valószínű szebb a játék, mint 0-0-s meg 1-1-es eredménnyel gyilkolni 90 percekig
-
mephi666
nagyúr
válasz
hdanesz #210753 üzenetére
nem kell nagy matek: grúzokkal szerintem kár számolni, mert fél lábon ugrálva is illik a portugáloknak elrakni őket
a kérdés, hogy a törökök hogy állnak hozzá: mennek és akkor az osztrákokat kapják ellenfélnek, vagy leadják kicsit és akkor a spanyolokat... de ha leadják és kicsit jobban megszaladnak a csehek gólrúgásban, akkor haza is takarodhatnak
szerintem osztrákokat jobban szeretnének ellenfélnek és ezért legalább egy x-et becéloznak... de legkényelmesebb, ha végig mennek minimális vezetéssel, majd ha végül egyenlítenének a csehek, akkor sincs gebasz (és mi is örülhetünk)
-
mephi666
nagyúr
tudom, hogy nem statisztikát kell nyerni és minden párosítás teljesen más kimenetelt hozhat, de az alábbit le tudom szűrni:
a törökök nem nyomták el annyira a grúzokat, mint a csehek, viszont jobban kihasználták a helyzeteiket... a csehek görcsösen hajtottak, de képtelenek voltak győzni... iszonyúan fel volt borulva a pálya
portugálok ellen hiába kaptak ki jobban a törökök, több volt a lehetőségük és kevesebbet engedtek a portugáloknak, mint a csehek... ez ilyen játék, nekik ott nem jött ki a lépés
kb arra számítok, hogy ha lesz 1-2 gyors cseh gól, akkor a törököknek kell teperni, ami nem biztos hogy sikerül... maradhat kis gólkülönbségű cseh győzelem, ami nekünk rossz... viszont ha a törökök szereznének gyors gólt, majd tartani tudják az előnyt, akkor a csehek görcsössé válhatnak és nagyobb bajban lesznek, mint grúzia ellen
-
mephi666
nagyúr
...amekkora balszerencsénk szokott lenni, nyernek a csehek 1:0-ra, vagy 2:1-re
ebben az esetben nyomtassunk mind egy tucat szószgét képet A4 méretben, égessük-videózzuk és küldjük neki, hogy "fákjú" (ahogy Kabát professzor is mondta Beckhamnek)
hihetetlen baszki, hogy az utolsó 2 percben (amiből 1et lecsaltak a szlovének, flancia játékvezető meg nem engedte tovább 1 másodperccel sem) kezdtek játékot produkálni és simán gólt vágnak, ha van még 3-4 perc... de az a rohadék tudta, hogy nem szabad 98-100 percig engedni a meccset, mert akkor az angolok is gólt szereznek, mint a magyarok, vagy az olaszok...
fent volt monyó, TAA, retekgordon, Palmer... már tényleg csak Bowen hiányzott és 10 perc alatt bárkit kivégeznek... de az a pöcs mégis mikor cserélte be a retket is? a 89. percben... hihetetlen, hogy ekkora birka legyen valaki
találó a cím: "bármi lehetséges" ...igen, 1.5milliárdos kerettel simán le lehet x-elni a szlovénekkel moslék alibijátékkal
ilyenre aztán nem képes bárki... szerintem a foteldrukkerek 90%-a is képes lett volna olyan kezdőt felrakni és olyanokat cserélni, hogy az angolok ne álljanak meg 3-4 lőtt gól alatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210725 üzenetére
...portugál legyen minimum x
...törökök x-eljenek, vagy ha kikapnak akkor a csehek rontsák legalább -4ig a török gk-taz lenne a legszarabb, ha 1gk-n menne el a továbbjutásunk
...másik csoportban 4db 3pontos van, ott zakózni kellene jobbra-balra, hogy abból kerüljön mögénk a 3.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Farkassacred #210719 üzenetére
...sajtreszelővel rejszolás
...akkor holnap portugál és török csapattól minimum x az elvárás... csak nem dobja el egyikük sem... csehektől azért kicsit tartok
-
mephi666
nagyúr
2 perccel lefújás előtt felébrednek
4 perc ráadás vicc, aminek felében állt a játék
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210713 üzenetére
...most aztán belepörgetett a géniusz
...jöhet lassan az angól
...annyit fekszenek a szlovének, hogy lesz már vagy 6-8 perc ráadás... retekgordon is kap ennyi időt végül
-
mephi666
nagyúr
...na, kezd töke fejlődni a punciszósznak és beküldi Palmert?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210698 üzenetére
...jött is vele egy kis kreativitás és mintha kezdene működni a labdaszerzés
-
mephi666
nagyúr
...na Gallagher helyett lesz monyója a csapatnak
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210693 üzenetére
Rice is alulról üti hombár szintjét
minek van ennyire hátul, ahol rosszabb, mint TAA
...retekgordon meg Bowen kéne a pályára, aki labdát is tud szerezni... kreatívnak meg Palmer
-
mephi666
nagyúr
...a németek is elkezdtek vuvuzelát árulni, vagy az angol drukkerek dicsérik így a csapatot fütyülve?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #210688 üzenetére
...lehet szószgét se akarja már a munkáját és azért nem játszatja, mert ösztönből rúgná a gyerek párosával a gólokat... akkor meg évekig biztos az állása, nincs kirúgás meg végkielégítés
-
mephi666
nagyúr
...valahogy nem látom a csapatok játéka közt azt a difit, amit a játékoskeret összértéke közti 10x különbség indokolna
-
mephi666
nagyúr
Trippier helyett be kéne tenni Bowent mielőtt gyűjt újabb sárgát (oké, hogy jobbos, de szerintem biztosabban működne ott)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210644 üzenetére
Gallagher miatt én mondjuk nem bántom
...de azért elférne még a kezdőben TAA, retekfejűgordon, Bowen és Palmer is... Gallagher azért tud jó lenni középen, küzd a labdákért és a passzolás fogalma se idegen tőle... támadásépítésben ki tudja venni a részét
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #210596 üzenetére
szimpatikus figura sincs sok Alisson-on kívül... csak ilyen éderszonok, pöcsorrliszonok meg bundásbetyár pakéták
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest