- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
kacsyx #143215 üzenetére
jóó, de az Inter már nevében felvállalta és elővetítette kezdettől fogva, mindenki számára világossá téve, hogy az egy nemzetközi csapat lesz. olasz felségjelzés alatt, egy-két vérbeli digóval azért mindig a csapatban, de alapvetően internacionálé cucc
nekem ezért is jött be, mindig. kicsit hülyén hangzik, tudom, de..tényleg így van. na meg persze a színei
ha pl sárga-zöld lenne színe, vagy piros khmm, tuti nem lennék interes. de a mezük szimplán a legjobb a világon. meg persze van még egy-két kisebb apróság, ami miatt ők.. R9, meg ilyenek
ezért van pl az a hülye felállás meg kettősség is nálam, hogy immádom, mindig is imádtam az olasz bajnokságot - jó nyilván ez köszönhető a dicső '90-es éveknek is, amikor world numero uno volt a serieA, jól tudjuk -, de...az olasz focit, ill magát az olasz válogatottat pl utálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest