Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
véget ért a juve-salzburg meccs, 0-0 lett..
megmondom őszintén, most már muszáj kiadnom magamból - venember nem fog tetszeni, bocsásd meg nekem - ez a Juventus, ez egy akkora egy gyenge rakat szar csapat - legalábbis, amit ez a szar Neri csinál ott - de akkora, hogy az valami félelmetes.. most, teljesen függetlenül attól, h a hétvégén sikerült
megverniüklegyőzniük a Milant..attól teljesen függetlenül
fütyült a közönség, már aki kinn volt Torinóban, fütyült ott sztem mostmár mindenki, a világon aki drukkere ennek a csapatnakhihetetlen..
én, abszolut semleges, fociimádó néző, én ezt így látom. Így láttam már ezt jó ideje, mióta a motani keret összejövögetett, kezdve a hosszu haju brazil születésü csatárvivcctől a középpályás nullákon át a z ultrazéró nagyorrú buta Chiellini-ig.. ez egy nulla. ezek a mostaniak nagy jóindulattal cipőtisztítói lehetnének a Deshamps-Zidane-Vieri csaptnak, maximum azok..semmi több. oké, h nincs tudás, nincs képzettség, de legalább hajtanának, probálnának erővel tényleg győzni.. egy liverpool, tottenham vagy barca, tökmindegy, ha nem is megy nekik épp, de hajtanak, látszik h akarnak valamit..
iylet én ma este nem (sem) láttam, sztem vagy Nerit kéne kidobni, vagy az egész csapatot, ahogy van
nekem ez a mai Juve szenvedés.. szenvedés az ő játékukat nézni....---
ja, egyébként történt azért jó is ma velem
, a 4-es viliből a körúton volt szerencsém látni a Bayern buszt
ott volt, vagy 10m-re, csak már nem tudtam kiszállni, mert indultunk. direkt gyors leszálltam a köv megálllonál, h lekapjam, de a szemét busz elfordulhatott a ferenc körútnál másmerre, mert nem jött, francba
de jól nézett kijöttek biztos haza a románoktól
Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest