- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nem biztos.
Félre ne értsd, de én nem bíráltam a procidat... És a tuningodat sem.
Én csak a super pi-ről mondtam dolgokat.Honnan tudhatjuk a forráskód pontos ismerete nélkül, hogy a Super Pi tényleg fogja-e tudni, hogy ott két mag van, és az egyik példányának az egyiken, a másiknak a másik magon kell futnia. Nem fogja tudni. Nem úgy írták meg. Sőt, a windows kernel sem fogja tudni, hogy másik maghoz rendelje a másik progit. Ha viszont te a programból futáskor lekérdezed a rendszerbuszon csücsülő eszközöket, ezáltal a CPU-kat is, akkor optimalizálhatod több szálra és több magra a progidat. A Super Pi írásakor ezt még nem tették.
HGyu -
04ahgy
nagyúr
Nekem szintén 2700MHz-en, szinte ugyanezek az eredményeim.
Habár nekem ''csak'' egy 3700+ San Diegom van. 11 * 245 = 2695MHZ ~ 2700MHz.
Következtetés: a Super Pi csak az egyik magot tudja kihasználni. A végeredmény csak MHz, és nem FSB függő, valamint a cache méret sem számít!!!
Egyébként gyönyörű az eredményed!!!
Gondolom hogy hasíthat valami olyan alkalmazás, ami ki is használja mindkét core-t...
HGyu -
éN79
addikt
Már hogyne hinném el, sőt. Csak aztat nem vágom ha a venice elméletileg hűvösebb, de mondjuk legyen ugyanakkora a hőtermelés, és a hűtőm sem gáz, akkor miért. Az is elképzelhető hogy a nem túl kevés hőt termelő GTX kissé meglangyosítja a levegőt a környezetében. Na mindegy, csak az NF8-as Abitom után, ami az elején csak 30 fokkal mért felül, kissé feszültebben figyelem a speedfant.
Azért köszi! -
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged