- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
number666 #427 üzenetére
Lehet hogy nekem is ez a melegedés a problémám a kingmax-okkal... Elképzelhetetlennek tartottam hogy fagyjanak 500Mhz-en, gyári időzítéseken (3-5-5-10, 1T) pedig fagynak. Ma tesztelgettem, egyszerűen egy pár perc játék után elmegy a kép, se kép se hang. Amióta visszaosztottam őket, azóta nem fagyott a gép. Korábban csak a VPU recovery kapcsolt be mikor kifulladtak a ram-ok, de mostmár helyette kikapcsol a monitor, majd pár másodperc után visszakapcsol, és restartol a gép, vagy a reset gombot kell megnyomnom. Úgytűnik hogy a VPU recovery nem akar működni, mert olyan ez a jelenség mintha kilenne kapcsolva, pedig be van
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest