- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KO.zmahov
tag
Aha, tehát akkor az FX-eknek ez a z igazi eszenciája, hogy a megfelelő helyen és megfelelő hűtéssel a világvégére lehet őket húzni. Feljebb láttam (#897 Thrawn HSZ) hogy 4GHz re emeltek kissebb számú FX-eket gondolom nem passzív hútéssel, meg 1 opteront is (bár nem vagyok benne biztos, de asszem az az opteron alapból 2.8-on megy). Hallottam olyat is, hogy az opteronokat jobban abból a szempontból jobban lehet húzni, hogy hűvösebbek. Nem is gondoltam volna hogy a gyorsítótár annyira nem dominál. Korábban mikor vettem a procimat lehetőség lett volna talán 1-2k-val drágábban egy 4600+ X2-t venni, de a 4400+ X2-t választottam
! Ebből látszik mekkora vadbarom vagyok! Na mindegy majd tanulok. Egyébként azt jól tudom, hogy az FX-ek közül csak a 60-as kétmagos? És ha nem FX-60 akkor mi az űbermonszteratyaűristen? Tehát melyit procc a 2.?
-
kem
addikt
Én anno ennyiért vettem a 2*1Gb 400-as ramom, amik simán mennek 500-on az opteronnal, és nagyon szépen telljesítenek. nem bántam meg,h akkor ennyit adtam rá. jobban mennek mint a Kingmax HC-k amik 500-asok, de nem mindig akarnak 500-on elindulni
-
kutyatm
tag
1,4 a cpu
2,7 a ramnak
1,6 az nf4
es minden ugyanaz, orthos hiba, occt hiba, és mostmár a super pi is ami eddig nem, de az nfs pro street az meg megy igaz hogy vagy 15percet jatszottam de akkor is semmi még meg sem akadt pedig az ia 100% kihasználtságon használja a procit....
szoval lehet hogy a memok korul kel szetnezni.... -
kutyatm
tag
1,6-ra tettem. amugy gyárilag hőcsőves, erre én aplokáltam két 4cm ventit amik 6000-en pörögnek...de legalabb nincs hangjuk...egy van magán a chpset -en egy meg a hetpipe vegen plusz a hazikoban van meg 5db 12cm venti ~1500rpm-en...
szoval huzat az van...meg hozzá zaj is
[orthossal]
de nfs prostreet-et meg eddig siman jatszom ilyen beálitásokkal! -
kutyatm
tag
de hogyan tegyem stabillá van amikor tenyleg tok stabilnak tunik alapfeszen a cpu 270-en van amikor csak ugy gondol egyett es beszar...de mi az oka arra nem tudok rajonni...
jo volna meg az a par Hz...lehet kellne egy jo kis vizhuto neki a fejere? mert peldaul ha jobban belegondolok a everestel a cpu homerseklet ugy 45-50 kozott mozog de a magok hofoka 55-65kozott van es van amikor a magok kozott van vagy 10fok kulombseg is...
lehet hogy ez a baja?
egy kis gyorsteszt:2750-en fsb250
idle
peldaul most is a cpu24/ mag cpu0 28 /cpu1 36
100% orthos
terhelve cpu38-40/ mag cpu0-1 49-56
fsb270-en valoszinuleg nagyobb a hofok...lehet hogy csak egy jobb hutes kellene ra?
-
v.tom
őstag
Nem az alapján a cikk alapján csináltam, csak úgy saját kútfőből
. De most hogy így mondtad megnéztem volna azt a cikket de nem találtam meg. Valami oknál fogva a ramjaim nagyon furán viselkednek. Elindultak alapból 3-4-4-8 1T-n (nforce4 3-4-4-8 3t), de messze elmarad a sebességük a várttól. Nem nagyon találom a helyes beállításokat, ráadásul 220as fsbvel el sem indul a gép
. Fogalmam sincs mi lehet a nyügje
-
v.tom
őstag
Jó lenne valami részletesebb adat hogy kinek hogy ment a 4000+ San Diego. Nekem most van egy DFi lanparty cfx3200 dr/g lapom. Ebben most próbáltam 12x230(2400@2760) on járatni, és ugy tűnik 1,4V-on stabil. Ehhez hozzá kell tenni hogy nem egy tuningbajnok ramjaim vannak, és vissza kellett osztanom őket.
-
number666
tag
Rájöttem h mi volt a probléma...
A meleg miatt a ramok túlmelegedtek a hűtőborda ellenére már 2,6Von is. Mivel a *** abitosoknak annyi eszük nincs h a DCes slotokat ne egymás mellé tegye, a két ram csak fűtőtte egymást. :S És még fűtik is. :S Jelenleg azt a megoldást találtam, h fogtam egy mezei asztali ventilátort, levettem a ház oldalát és...
Viszont nem akarom, h ez legen a végső megoldás. :S Valakinek van ötlete, h hogyan tudnám lehűteni ezeket a memóriákat?
megjegyzés: csak léghűtésre kérek javaslatot -
fagy53
nagyúr
A lapod meg a RAM-k nálad komoly tuningalap, azokkal lehet mit kezdeni!
Többet vártam a GEIL-től még akkor is ha Value.
Az Asus lapnak a memóriabusza jelentős szórt kapacitással rendelkezik, ami tervezési hiba és jelentősen visszafogja a memóriákat különösen DC-ben, márpedig én így használom. -
BaKeSZ87
őstag
Azért írtam, hogy az a legnagyobb, mer csak google, aztán ott volt ez az oldal, nemis néztem mi van alatta, csak hogy van ilyen és kész.
Az addig rendben van, énis láttam de ez azért félrevezető:
Détails du produit AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket 939
Référence produit: Athlon 64 X2 5000+ Socket 939
Marque: AMD
Caractéristiques principales: :
Note moyenne: Nc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft