- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Richter köszönöm neked is a méréseket
Hát nálam a Cool&Quiet bios-ból offolva van,valahol olvastam hogy a tuning mellett nem szeresse a proci ezt a feature-t
Mit mondtok erre? Mondjuk ha visszakapcsolnám talán barátibb hőfokokat produkálnának a magok.
Nekem az Everest alapból 2.5-3-3-7 memóidőzítéseket mutat. Ez jónak számít?
Igen a lentebb leírt Everest fagyás vagy winfos rossz betöltése lehet hogy finom jel lesz
És legjobb ha biztonság kedvéért 1,45-öt kap... -
mert_csokis
senior tag
Gyors voltál
Pont kérni szerettem volna hogy valaki végezzen már hasonló méréseket hogy lássam a miújságot...
Mivel nekem csak trial-om van,csak ezeket engedte mérni...egyébként a memó adataid durván jobbak mint nálam,gondolom komolyabb ramjaid vannak
A ramok késleltetési idejéhez te sem nyúltál,mert én hagytam mindent gyári beállításokon?
Igazából nincs értelme,de lehet hogy megpróbálok feljebb is menni mondjuk 1,45-ös fesszel megkínálva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged