- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyatm
tag
válasz
mert_csokis #562 üzenetére
hat en azert huzamosabb ideig nem alkalmaznam az 1,5v-ot...
de csak mert feleos vagyok, meg amugy is az en 4200x2-m alapom birja a 2900-at is(ez itt va vaganysag hejje)
progikbol meg proci gyilkolashoz a legjobb az orthos meg a super pi...(szerintem)ja amugy meg AMNEX koleganak is szoltam...
sok sikert a proci gyilkolashoz mindenkinek!!!
amig be nem koszont a jo kis K10-es korszak!!!! -
amnex
csendes tag
válasz
mert_csokis #558 üzenetére
mert_csokis kössz az infót!
idáig geforce7900gs-em volt pl aquamarkba 75ezer pontot kapott a gépem.. miután beleraktam a gef8800gts-t semmivel sem lett gyorsabb, akkor jöttem rá hogy proci limites.
feszültség emelés nélkül igy fut most a gép... szemmel láthatóan jobb lett (95ezer pontot kap.
de szerintem többet is tudna)http://kepfeltoltes.hu/071011/852318448n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez működő képes beállitás?
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #548 üzenetére
SpeedFan? Mondjuk csak akkor működik, ha az alaplapra olyan helyre kötöd amin van szabályzási lehetőség.
-
törölt tag
válasz
mert_csokis #548 üzenetére
Alaplapról nem tudod vezérelni? Vagy kösd be 5V-on, úgy csendes lesz!
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #540 üzenetére
Minden jó ha a vége jó. Kockáztattál, de bejött. Grat!
-
kutyatm
tag
válasz
mert_csokis #522 üzenetére
tedd mindkettot vegyel jot(ddr500)es 2x1G!!!
csak sok zse kell hozza meg szerencse! -
Tommee
aktív tag
válasz
mert_csokis #515 üzenetére
Szerintem csak úgy vegyél a lapodba tuningramot, ha leteszteled h megy e benne 500on.
Én is belevágtam a DDR500-ba,de az ASUS A8N5X-ben max 460-ig megy az 500-as Corsair.
Sztem nForce4 Ultra v SLI chipsetes alaplap kellene(DFI,AN8 Ultra,Sli, stb.) az 500-as RAM órajelhez.
Változást nem is veszek észre a memória sebessége okán, inkább a 2giga ami sokat dob. -
kutyatm
tag
válasz
mert_csokis #517 üzenetére
én hasznaltam vettem
ujonnan bas****ul draga!!!!
amugy a tts kft forgalmazza mo.-n
de nez korul a memoria topikban....
de csak akkor vegyel ilyet ha csak kicsivel dragabb mint pl adata vagy corsair!!!
mert amugy nem nagyon eri meg! (mit mondtam!? mit mondtam!? gyorsan megutottem a szamat....)
szerintem egy adata is nagyon popi....
de ahogy mondjak ON DONT!ja amugy majd elfelejtettem:
[L:http://prohardver.hu/apro/geil_ddr500/hsz_1-200.html][/L]
netalan ha erdekel es pesten jarsz!(miert nem mennek a linkek?)
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #513 üzenetére
Ha a procid nem bírja a 11x250-et akkor nem fogod tudni kihasználni a tuningramot. Szorzót persze lehet csökkenteni.
-
kutyatm
tag
válasz
mert_csokis #509 üzenetére
ram ugyben:
te figyel mem ugyben eddig 2x512 DDR500 GeIL ultra platinum-om volt azok sem igazan szerettek a tuningot az en alaplapomban a maseban igen ott siman mentek 550-et is...
most valtottam mushkin-ra aval...lattad az eredmenyt!
a GeIL-el ba**tam magam, vagyis a bios-t brak-a-dabra memoria keslsltetesek meg miegy msa es az ered meny az volt hogy sikerult DDR500-on jaratni a mem-t 250FSB-n, auto bealitason elsem indult az egesz koceraj csak sipogot!
bezzeg a mushkinnal meg meg a memoria bealitasok is mind auto-n vannak es lam 540elsokorben ugy hogy hozza sem nyultam!
a dologhoz hozzateszem a GeIL oldalan intel chipsethez ajanljak az ultra platinumokat...lehet hogy az az ok!amugy a 270fsb-t en minden alapfeszen es mar akkor sem megy a CnQ !?
(nekem a villanyszamla miatt nem hasznalom mindeg huzva a rendszerempl.nQ be:4-5eFt, huzva CnQ ki:8-12eFT, amikor mosogepet hasznaltunk kirohatam megnezni hogy mennyit fogyasztott, hogy lassam hogy csinal valamit a CnQ: es igen!!!!)
az orthost en sem szeretem olvastam mar valahol hogy mar nem egy emberkenek durantott el valamilyet...meg amugy is ha jatszani (foleg), tomoritgetni, letoltogetni, filmet nezni, netezni kibirja egy heteig akkor nekem ATOM STABIL a szerko!
en inkabb a teljesitmeny tesztekre vagyok racuppanva pl.:super PI, evereszt, 3dmark...ez csak az en nezopontom!
-
kutyatm
tag
válasz
mert_csokis #475 üzenetére
hát igen szerintem is eleg hataron ment...
alapfeszen a tesztek lefutnak csak hat az a franya orthos...de egy kis fesz a procinak es az is ok!
280x11 en is indult de a win lefagyot egy kis ido utan ....
amugy egy kis memory bchm:
ez az ahol 100%ig stabil a cuccos!amugy ha erdekel GeILddr500 as ram csak irj!!!
ja és amint latom richter36 kolegaval azonos az everestunk! szoval oszehasonlitas mehet!
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #503 üzenetére
Bioshock alatt kb 7-8 fokkal hűvösebbek lesznek. Nálam is felment 70 fokra, de stabil volt.
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #500 üzenetére
Holnap? Inkább ma
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #498 üzenetére
Ha procit tesztelsz akkor Small FFT 8-9-es prioritáson, ha nagyon nem bírja a beállított frekit akkor pár percen belül hibát fog dobni. Van hogy 1 óra után dob hibát, de 1 óra teszt már elég jó képet mutat arról hogy bírja-e a procid.
Ha a ram vissza van osztva és névleges vagy a körüli frekvencián jár akkor az nem okozhat hibát.
mod2: kidőlök, jó tesztelést
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #496 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #494 üzenetére
Ugyanolyan procink van
A 477-ben leírt beállításokkal futtattál ORTHOS-t? [link] -
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #491 üzenetére
Beírhatod. Apropó a HT szorzót visszavetted mikor tuningoltál?
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis #489 üzenetére
Ha a procid nem bírja, nem sokra mennél tuningrammal.
-
Tom5
addikt
válasz
mert_csokis #485 üzenetére
2,6 a gyári fesz 400-asoknál ha jól látom [link]
-
Tom5
addikt
válasz
mert_csokis #485 üzenetére
Én 2,7et adok neki,nem tudom mennyi az alap,de ha többet adsz szerintem attól nem hibázik....
-
Tom5
addikt
válasz
mert_csokis #483 üzenetére
Bzonyos lapoknál nem megy a CnQ tuning mellett!DFI-nél megy,ezt tanusíthatom
Amúgy CnQ driver fentvan?Mert az is kell...a késleltetések nem rosszak,ezeken ha állítasz akkor magasabb mhz-et érhetsz el a ramokkal (3,4,4,8-ra pl) -
Tom5
addikt
válasz
mert_csokis #480 üzenetére
A mért értékek függenek az everest verziójától is!Szal adódhat ebből is különbség,nálam ugye 433-on mentek a 400-as ramok!Nem tuning ramok,mezei Hynix memóriák amikre vettem Revoltec réz hűtést,max 480 mhzet bírnak,de ide már kell +fesz és a hűtés is!
A késleltetésekkel játaszogathacc,ha kicsit lazitasz rajtuk akkor elvileg magasabb mhz-et tudsz elérni a ramokkal,jah és a kis plusz fesz is segíthet (ha tudja ezeket a lapod)
De a hűtésre közben figyelj!!!1 Venti is megteszi ami a memóriákra fújja a levegőt. -
Tom5
addikt
válasz
mert_csokis #477 üzenetére
Nálam 2,6 Ghz-en (alapfesz) 433fsb (ugye 333-ra memók visszaosztva):
Mem olv-6553
Mem írás-6705
Mem másolás-5738
Mem kéesleltetés-54
Queen-4995
PW-18716
Zlib-30658
Julia-4380
Mandel-2483
SinJulia-6881
Nálam a két mag között állandóan kb 6-8 fok különbség van,CNQ mellett jelenleg 26/33 fokos a CPU,terhelve olyan 48/55,szal kb oksa minden értéked! -
Tom5
addikt
válasz
mert_csokis #475 üzenetére
-
kutyatm
tag
válasz
mert_csokis #472 üzenetére
hi!
csak irom mert nekem is toledos 4200x2 -m van en 2974-et hosztam ki belole ac freezer64-el alapfeszen es birt mindent igaz en csak ugymond csak egy napig hagytam hogy megnezzem hogy fagyogat vagy mi lesz vele de semmi tok jol muzsikalt!!!
szoval szerintem eleg jol birjak a kis 4200-asok!
esetleg valaki jo kis tuning ramot:
[link]
ezt csak mellesleg jegyzem! -
X Factor
addikt
válasz
mert_csokis #472 üzenetére
Nekem is szokásos ac freezer 64pro, 310es fsb megy 9es szorzóval így van 2.8ghz, ami azért irónikus mert 10*280-on meg nem megy. CPU meg 1.55V-t kap már vagy 1 éve és bírja.
X2 magokat annyira nem ismerem, de majd szerintem HERR Z kolega megmondja, ő árul rengetek tuning x2őt, biztos tudja melyik mit tud. -
X Factor
addikt
válasz
mert_csokis #470 üzenetére
Ugyanugy megy dual chanelben, szorzót kiütni nem tudod. Én 310es FSB-t használok, így a 333-ra visszaoszott ramok pont 400on mennek.
HT az 4X, mem vissza 333, fsb-t próbáld meg 250-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest