- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Hogy mennyire tuningolt ezt neked kell eldönteni: Gyárilag: GPU 500@515 RAM 2x500=1000@1140 de mint korábban irtam jóval e felett megy hiba nélkül. A heatpipe hütés szintén gyári a VIVO-s kártyán. Ha számolod azt hogy nem kell venned hütőt rá, valamint 2 helyett 1,6-ns-os ramokkal kapod szerintem több mint csábitó, és mielőtt valaki megjegyezné miért a VIVO, hát azt sem kötelező használni, az csupán hab a tortán.
-
Sir Riccio
addikt
Ha valakit érdekel Expertben raktáron van ASUS A8N-SLI
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-=Berkut=- #52 üzenetére
Egyszerüen, ennél a lapnál mindaddig müködik a C&Q amig a proci szorzó autón van,/ még akkor is ha a Win-ben nem engedélyezed a minimális energiagazdálkodást!!/ Amikor fixálod a szorzót valamely értéken ,- 9 - 8 - 7...stb a C&Q letiltásra kerül. Tapasztalatom szerint nincs értelme a szorzó állitásnak, mivel lehet hogy az fsb-t tovább tudod huzni, viszont a teszteredmények rosszabbak lettek nálam, / magasabb fsb-gyengébb ram időzités, stb,/ Nálam jelenleg a szorzó autón van, /9/ az fsb szinkronban a RAM-al 278 MHz-en, alapfesz mellet, és atom stabil minden, müködik a C&Q. 2506,74MHz vs 1392,57 MHz. Az SLI hid a dobozban tartozék-ként a dobozban van, ennél a lapnál.
-
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
A memoria időzitése az fsb-től függ, az fsb pedig a procitól, hogy hol hajlandó stabilan menni. A DPS= Dual Power Sistem. A Giga-Byte ezen a lapon a három fázisu táp helyett hat fázisut alkalmaz, véleményem szerint ez is az a plusz többek között, ami a lapot atom stabillá teszi C&Q alkalmazása esetén még extrém körülmények között is. Nekem jónéhány durván elhibázott tuning próbálkozás után is ugy reagált a lap hogy egyszerüen ujra indult is felált a Win, mintha misem történt volna. A coolink hütőt nem ismerem igy nem tudok róla véleményt mondani, én Artic-Silencer- Ultra 64-et használok, és bevált, az ára igen kedvező: 4200 HUF.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-=Berkut=- #38 üzenetére
Mindkét importőr a GA-K8NXP-SLI tip. lapot forgalmazza, nálam egy hete van, de eddig ez a legjobb lap ami nálam megfordult. És természetesen,- ami az előbbi válaszomból kimaradt,- müködika C&Q kifogástalanul.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-=Berkut=- #35 üzenetére
Csak hogy megnyugtassalak az általad emlitett két hütőventillátor dettó ugyanaz, tehát vagy mindkettő hangos vagy egyik sem! /szerintem az utóbbi./
-
Sir Riccio
addikt
Szerintem nem hangos, én 2x512/566-os ADATA VITESTA-t használok mint itt a fórumon sokan mások is, ami mellette szól olcsóbb mint a nagynevü riválisai, közel vagy ugyanolyan jó, /SAMSUNG TCCD csipp/ ha elfogadod a tanácsom,-akkor elfelejted a 3500+ -os procit és veszel egy 3000+ -t pont a felébe kerül, jól tunningolható, és vársz fél- egy évet és akkor lecseréled /olcsón/ egy nagyobbra vagy egy dual magos procira, ha visszaolvasol néhány oldalt magad is tapasztalhatod hogy az általam ajánlott procik szinte mindenkinél mennek 1800 helyett 2200-2500 MHz-en és ugygondolom ma ez mindenre bőven elegendő. A 3500+ órajele 2200MHz.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-=Berkut=- #21 üzenetére
Most !!! Giga-byte lapok vannak a CO-RUN-nál és a CHS-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest