Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXYS
csendes tag
Bocsi, nem akartam két hozzászólást írni, és azt hittem 1értelmű lesz melyik kinek szól.

A Zoom-ot, Melee (bal egyenes
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival. 
Bevallom őszintén, nekem nincs felrakva a CD-je mert vindózban csak arra használom, hogy előre-vissza. Nekem elég ennyi. Én személy szerint nem vindózbabrálásokra vettem. Elvégre Gamer-Mouse....
De a kérdésed jogos. 

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival.