- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXYS
csendes tag
Bocsi, nem akartam két hozzászólást írni, és azt hittem 1értelmű lesz melyik kinek szól.

A Zoom-ot, Melee (bal egyenes
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival. 
Bevallom őszintén, nekem nincs felrakva a CD-je mert vindózban csak arra használom, hogy előre-vissza. Nekem elég ennyi. Én személy szerint nem vindózbabrálásokra vettem. Elvégre Gamer-Mouse....
De a kérdésed jogos. 

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) persze, hogy játékban gondoltam, de mint mondtam az alapbeállítása vindózban a dolgoknak Vissza és Előre - a neten (ill. asszem Sajátgépben). De te ha zoom-ot akarsz és vindózban szal arra, hogy jobban lásd a betűket vagy ilyesmi
akkor rakd fel az egérhez kapott drivert, de mint mondtad nem láttál Zoom cuccot, lehet hogy nincs alapból, de nézz körül, hátha. Az is lehet, hogy van rá vmi leírás valahol a neten, hogy ha konkréten nincs olyan beállítása akkor be lehessen szószerint adni az egerentyűnek vmi trükkös módon. Szal ha nem látod menüben nézz körül guglival.