Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Sajna az egér saját driverével nem tudok Zoom-ot hozzárendelni az oldalsó gombokhoz. (Saját driver nélkül nem is lehet programozni a plusz gombokat!) Elismerem, hogy játékos egér az X-750, csak az a helyzet, hogy nem egyedül én használom. (Asszonynak kellene Office alkalmazásokhoz meg egyebekhez a Zoom, de a dolgok állása szerint kénytelen lesz lemondani erről!)

-
ANT
őstag
Hi! Az NB-70 egér problémája nem az enyém, úgyhogy hsz-ed első részét se tekintem magaménak!

Az egér oldalsó gombok beállítása annál inkább: nekem éppen a Zoom funkció kellene (előző egeremnél már hozzászoktam!), de a beállításoknál a legördülő menüben nincs Zoom! Akkor hogyan tudom mégis beállítani erre? (X-750-ről van szó) -
Padree
senior tag
Ímélen vagy telen mekkérded vane-lesze-mittudnak (szerintem jóa sales-es, vagya nagyáltalános). A kézhezvétel az általad kiválasztott (hozzád legközelebbi v. legmegfelelőbb) viszonteladó/partner/kisker pajtijuknál történhet meg. Egyenesen nemhiszem hogy tucctőlük venni, de lezsírozni a boltot szvsz igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Amúgy küldtem privit!)

de megelékszek X-718 BFel is
VAGY Mittudomain! Vki írjon majd